jak na niego patrze to za mi cieplo. Co ten facet ma w tych oczkach swoich , że nie wspomne o głosie ze tak sie podoba kobietom???
ma "ostre" męskie rysy twarzy, uwodzicielski zmysłowy głęboki głos :)
no i tak zwane to "coś" - czy trzeba czegoś więcej, żeby sie rozpływac na jego widok... ;)
ten facet ma takie chłodne i obojętne spojrzenie i to jest zajefajne. to jest chyba najlepsze, no i głos rzecz jasna;-) Mada
pierwszy raz zobaczyłam go jako Szeryfa w "Robinie" i do dzisiaj nie mogę się nadziwić Marion, że wolała nudnego Robina... a na "Harrego Pottera" to leciałam jak na skrzydłach ! i nie zawiodłam się... ten facet ma w sobie coś, co powoduje "motylki w brzuchu"..... ;)
Ach..............On jest boski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przystojny jak nie wiem co, te cudowne tajemnicze oczy..............no i to co chyba każdy w nim kocha........ten głos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja sie po prostu rozpływam!!!!!! Wy nie?!
Noooo,ja też się rozpływam na jego widok... Alan jest taaaaki seksowny! A głos bardzo zmysłowy i uwodzicielski... Co do oczu też się zgadzam! Najbardziej lubię Go jako profesora Snape'a,a Wy? OH,MÓJ BOŻE,ON JEST TAKI SEKSOWNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Co tu dużo mówić... Ja go nie lubię! Ja go kocham! Jest cudowny... Nie wiem jak to się dzieje, że on tylu kobietom się podoba??? Osobiście znam 10 nie licząc siebie! On ma taki fajny głos, tak fajnie się zachowuje... Może nie jest banalnie przystojny.... Ma rudawe włosy, ALE JA GO KOCHAM! JEST CUDOWNY!
Feeeee..... jak na niego spojrzę to aż mi się chce wymiotować!
Ja go nienawidze!!! Koniec tematu. Nawet nie pytajcie dlaczego!
ja wiem za co go uwielbiam... tu cytat: "if a velvet had a voice it would sound like Alan Rickman"- głównie za głos, chociaż jego gra też jest rozbrajająca... ja go uwielbiam od czasów Rozważnej i Romantycznej... chociaż rola Rasputina też mnie osłabiła...
Alan Rickman ma naprawdę niesamowity głos; właśnie dlatego oglądam Harry'ego zawsze z napisami - dubbing go zagłusza.
Jego gra w Rozważnej i Romantycznej tak mnie zniewoliła,że aż przeczytałam tą książkę. Jak ktoś lubi XIX Anglię to polecam. Rola Snape'a to po prostu rewelacja, aż nogi się uginają z zachwytu. A ta scena z rękawami w Czarze Ognia to cuuudo!!!!!. Jest świtnym aktorem i cholernie przystojnym facetem . Cud miód.
Popieram w 100%!!!Ten głos jest poprostu nieziemski....i te oczy....i wogóle...:) Jest BOSKI I CUDOWNY I WSPANIAŁY!!!
noo...głos to ona ma zabójczy...
i zgadzam się z Yena, że te rysy też są "uwodzicielskie"
Myślę, że każda swoją rolę, zagrał jak umiał najlepiej ...
W "Szkalnej Pułpace" zagrał tak... tak... tak nie do opisania... Każdy fragment był wręcz idealny!
Mogli mu dać wygrać w "Szklanej pułapce":-)
Czemu zawsze ci dobrzy wygrywają? Może, żeby dało się potem kręcić sequele. Swoją drogą, jestem bardzo ciekawa jak skończy Snape w "Harrym Potterze."
No mogli dać mu wygrać... Przez moment nawet wierzyłam, że mu się uda!!
Snape - Ja mam nadzieje, że jakoś pozytywanie, a nie zginie. Nie chciałabym by zginął.
Też bym chciała, żeby przeżył, ale raczej zginie, tak to już bywa z tego typu postaciami w książkach i filmach. Ale jeśli zginie, to mam nadzieję, że nie jako zdrajca.
Co tu dużo mówić.........facet jest boski po prostu:))))))))))Ja też mam fioba na punkcie jego i jego nieziemskiego głosu:)