Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 593 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Mozecie tutaj podzielic sie roznymi glupimi, smiesznymi przemysleniami o Alanie. Co tylko chcecie. Co wam slina na jezyk przyniesie, a raczej na klawiature:)

NUsIKA

Ojej no nieee.. Już był i wciąż istnieje taki temat.. Ja rozumiem i doceniam to, ze się angazujesz i witam serdecznie, bo widzę, ze jestes tu nowa, ale zakładanie takich tematów od początku jest bez sensu..

Kaliope

Oj Kaliope nie czepiaj się... Jak chce to niech zakłada... Przeszkadza Ci to??

sweet_4

Tyle tylko, że zasadniczo w każdym temacie odbiegamy od tematu i wymieniamy się bzdurnymi spostrzeżeniami na temat Alana i przyległości. Ale ma to swój urok. Natomiast taki temat specjalnie do bzdur przeznaczony... cóż, bzdury najlepiej wychodzą przy okazji innego, jakiegoś konkretnego (np 1 dzień) tematu, a nie ot tak, na siłę, bo tu można o tym pisać...

NUsIKA

Sweet maj dir. Nie unoś się tak błagam. NIe mam zamiaru sie klocic i w zasadzie tak. przeszkadza mi to. kejt dobrze powiedziała. Ten temat będzie bezuzytczny, bo każdy w każdym temacie moze napisac co chce i w sumie i tak piszemy bzdury, bzdurki i to co nam sie zywnie podoba w kazydm temacie. Więc taki temat nie jest zbyt sensowny.. Bedzie tylko sie kurzył w otchłaniach internetu, ale wolna wola.. Ja nie zabraniam przeciez. Nie widze sensu by sie klocic.

Kaliope

Ale sie zawierucha zrobila. I nie mowicie ze temat bezurzyteczny przeciez sa same bzdury czyli misja wypelniona ;)

NUsIKA

ale to miały być bzdury o Alanie a nie bzdury jako takie... więc misja wypełniona tak jakby nie w tym kierunku:P