Mozecie tutaj podzielic sie roznymi glupimi, smiesznymi przemysleniami o Alanie. Co tylko chcecie. Co wam slina na jezyk przyniesie, a raczej na klawiature:)
Ojej no nieee.. Już był i wciąż istnieje taki temat.. Ja rozumiem i doceniam to, ze się angazujesz i witam serdecznie, bo widzę, ze jestes tu nowa, ale zakładanie takich tematów od początku jest bez sensu..
Tyle tylko, że zasadniczo w każdym temacie odbiegamy od tematu i wymieniamy się bzdurnymi spostrzeżeniami na temat Alana i przyległości. Ale ma to swój urok. Natomiast taki temat specjalnie do bzdur przeznaczony... cóż, bzdury najlepiej wychodzą przy okazji innego, jakiegoś konkretnego (np 1 dzień) tematu, a nie ot tak, na siłę, bo tu można o tym pisać...
Sweet maj dir. Nie unoś się tak błagam. NIe mam zamiaru sie klocic i w zasadzie tak. przeszkadza mi to. kejt dobrze powiedziała. Ten temat będzie bezuzytczny, bo każdy w każdym temacie moze napisac co chce i w sumie i tak piszemy bzdury, bzdurki i to co nam sie zywnie podoba w kazydm temacie. Więc taki temat nie jest zbyt sensowny.. Bedzie tylko sie kurzył w otchłaniach internetu, ale wolna wola.. Ja nie zabraniam przeciez. Nie widze sensu by sie klocic.
Ale sie zawierucha zrobila. I nie mowicie ze temat bezurzyteczny przeciez sa same bzdury czyli misja wypelniona ;)