Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 141 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

I kto by pomyslal ze ten mezczyzna ma juz tyle lat... Wszak taki urzekajacy! Chcialbym miec takiego profesora!

Lady_I__Black

Jesteś płci męskiej? Nie znam facetów, którzy by urzekali się Rickmanem. Wręcz przeciwnie. Chłopacy nie wiedzą, co my, kobiety w Nim widzimy. :) Ale to dobrze. Więcej Alana znajdziesz na jedynych polskich stronach: http://alanrickman.w.interia.pl [alanrickman.w.interia.p ...] i http://alanholic.boo.pl No i trzeba przyznać, że pomimo wieku Alan dobrze się trzyma. Nawet wymienił zęby :p Nieważne z jakiego powodu... I oby trwał tak dalej :)
P.S. A kto by nie chciał takiego profesora? Warto jednak docenić tego aktora za inne role. Widziałeś jakieś?

Sophia_3

a dlaczego uwazasz, ze jestem plci meskiej? ale ubaw! moze lepiej, bys przyjrzala sie mojej fotce ;-))))))))))))))))))))))) pozdrowki.

widzialam w Szkalnej pulapce i Aktorzy, hehehe!

Lady_I__Black

no tak...., a wczesniej wogole nie zwracalam uwagi na obsade i aktorow. Wiec jeszcze pare filmow mi przelecialo przed nosem i chybabym musiala je powtorzyc, by sie przyjrzec...

użytkownik usunięty
Lady_I__Black

Ale a rickman wcale nie gra w aktorach, w filmografii na filmwebie jest bald....

użytkownik usunięty
Lady_I__Black

może dlatego: ,,Chcialbym miec takiego profesora!''

to prawda cięszko uwierzyć że A.R ma już tyle lat. Zainteresowałam się Alanem po obejrzeniu Pottera...i tak się zaczeło. Mam słabość do czarnych charakterów ...Czytałam 5 tom Harrego P. i niemoge zrozumieć dlaczego Harry po tym jak "bliżej poznali swoje historie" nienawidzi Snapa ?

shipona

Aha! ja tez lubie "czarne charaktery". Jak to moja kolezanka powiedziala - mamy slabosc do "niegrzecznych chlopcow", coz tu duzo kryc - zawsze sa bardziej mescy i przystojniejsi - od ciapowatych, synalkowatych lalusiow! hihih!

użytkownik usunięty
Lady_I__Black

Tak,czarne charaktery są super! Dobrze,że Alan gra "tych niedobrych". On jest po prostu świetny i seksowny!

użytkownik usunięty

JESTEM ZA UWIELBIAM GO TAK JAK TY!!!!!!!!!
JEGO FRYZ STYL NAUCZANIA I WOGÓLE

SEVERUSA

Lady_I__Black

Ooo.. a skąd wziełaś film "Aktorzy"? bo ja właśnie mam z emula ale tylko wersję włoską, a chcę oryginalną..