Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 186 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Oczywiście cały jest boski ^^, ale ja najbardziej kocham jego oczy i ten głoooss... :) i najlepiej mu w brodzie :)

Little_Evil

Nie ważne jak wygląda i tak jest boski :) Ale przyznam, ze w brodzie wygląda cydnie:P A o głosie to już nie będę wspominać :P:P

kasq

Najcudniejszy głos na świecie, stworzony do mruczenia do ucha xD i usta. On ma rewelacyjne usta. Kocham jego miny, to jak pokazuje złość, zniechęcenie, wzgardę... A jak już się uśmiechnie, tak chłopięco, to zwala z nóg. Oczy też ma świetne. Idealnego koloru i potrafi nimi nieźle grać.

Little_Evil

Głos, głos , głos, głos!!!!!!!Zresztą w ogóle cały jest super:)

Harrisonka

Zgadzam się! Ma super głos... Taki trochę... Czy ja wiem? taki mrrrrrroczny :P

Little_Evil

ooo tak co tu wiele pisac ON jest boski a jego głos wymiata tak jak juz kiedys pisałam niedziwie sie ze wzieli go do Dogmy jako głos Boga . bo ten głos jest boski i nietylko:D:D

ZuzaZua

tak, ten głos (aaa brak mi słów) przecież tego nie da się opisać słowami. a ja jeszcze kocham jego nos. (Ja chcieć nos Rickmana na urodziny!!!;P)

Heloize

Podpisuję się obiema ręcami:-))) Nos, nos, i jeszcze raz NOS! Ma rewelacyjny profil.

Little_Evil

Och ten głos xD Głos Boga x) Nic dodać, nic ując xD

No i jego oczy... Och. Rozpływam się xD

Little_Evil

Nie będę oryginalna - uwielbiam jego głos i oczy. Ale oczywiście umiejętności aktorskie też nie są bez znaczenia. Nawet najprzystojniejszy aktor, gdyby nie umiał grać, nie robiłby na mnie wrażenia. Ale Alan grać potrafi i to jeszcze jak!
Pozdrawiam:-)

Little_Evil

aj uwielbiam jego oczy. Takie tajemnicze ale z cudownymi, wesołymi błyskami. zniewalające spojrzenie... I głos, i wygląd. Ale bez brody proszę :P. Lubię jak się uśmiecha albo śmieje. Dużo by można jeszcze o nim mówić....

Little_Evil

- jego spojrzenie,
- głos
- fryzuryyy :D:D (ale bez brody wolęęę :P)
- grę aktorską
- zamiłowanie do jedzenia :D:D:D
itd itp... :)

Little_Evil

Hmm trudne pytanie;P Ale tak wogóle to cały jest wspaniały no boski:* Ten głos, cudny, jakis taki aksamitny ale jednak nie dokońca(zmyła:D)normalnie to wymiata. Oglądałam ostatnio film..ehm..."Kosmiczna załoga" i super był-bo z Alanem;p I to jest właśnie wspaniałe jego miny i wogóle. On jest normalnie nie z tej ziemi:D Jak ktoś by chciał sobie porozmawiać o Alanku to moje gg7345124. Pozdrawiam buziaki dla fanów Alanka:*

Little_Evil

Uwielbiam jego nos;]

Poszczególne elementy twarzy takie jak oczy czy usta, moze az tak mnie nie zachwycają, ale ma on takie można by rzec surowe rysy twarzy;] fajne. Podoba mi się w okularach, chociaż...(:

Jednak na pewno na uwagę zasługuje tez jego głos, którego mogłabym słuchać całe życie, który jest fenomenalny, jej, kocham tej jego głos.

W zasadzie jak tak sobie analizuję jego poszczególne części ciała, to Alan nie wydaje mi się taki przystojny, jednak ten człowiek ma w sobie to coś, to coś co mnie w nim zachwyca, fascynuje i pociąga.

Little_Evil

GŁOS! Nikt nie ma tak pięknego, głębokiego, wyrazistego głosu jak on! I jeszcze ten piękny akcent :D Jak dla mnie mógł by grać samym głosem i tak byłby najlepszy :)

Little_Evil

oczywiście, że ten głos, który zawsze jest chłodny. nie wiem, jak on to robi, ale ten głos rozpoznam na kilometr i jeszcze dalej.
w Pachnidle był genialny, trzeba to przyznać.

Little_Evil

Tak, tak. Wszyscy macie racje, chociaż jak mniemam powinnam napisać "wszystkie?, bo na ten post odpowiedziały zapewne same kobitki? ;]
Ale zadziwiające jest, ze ten facet [na dzień dzisiejszy] za tydzień skończy 61 lat, a mogę się założyć że jakbym go minęła na ulicy to dostałabym migotania komór serca i galaretowatych nóg i to nie ja jedna. ;][głos na żywo by mnie zapewne zabił :>]
61! Uwierzycie? Tam musi być jakiś bladą w dacie, albo w metryce urodzin. Może powinno być 1964? ;]

Suzi9mm

Tak widać że wszystkie Kochamy w Alanie to samo. Zgadzam się też z osobami które mówią że patrząc pierwszy raz na Niego to nie można uznać go za Super przystojniaka ale ma to Coś w sobie.
Najczęściej moi znajomi na samym początku po
1.nie wiedzą kim On jest (ale to szybko się zmienia)
2.jak pokaże im np. Zdjęcie to: wcale nie jest taki piękny. Jak powiem że grał Seva to albo no nie jest taki zły lub on jest obleśny.
Ale jak zobaczyli przynajmniej 1 film z Nim to pozmieniali zdanie:D:D

No i oczywiście za tydzień Alan urodziny 61. I kto by powiedział że jest już w takim wieku????
Ja sama nie wiem co bym zrobiła jak bym Go zobaczyła na żywo :P:P:P:P

ZuzaZua

"Niego to nie można uznać go za Super przystojniaka" ??????????????????
powyższe zdanie zasługuje na ukamieniowanie :|

nikt nie wspomniał o jego pięknym czole... <rozmarzona>...
rany Julek, jakiż on jest wspaniały... ten głoś - niebiański, głęboki, wyniosły, zimny, subtelny... nie da się opisać jednym słowem. ach, te oczy... XD

Little_Evil

Facet potrafi "lodowato" spojrzeć. No i ma charakterystyczny głos. Stworzony do czarnych charakterów :]super aktor

bobo303

'(...)No i ma charakterystyczny głos. Stworzony do czarnych charakterów :]super aktor'

???

Moim zdaniem to on ma głos wprost stworzony do murczenia na ucho
i czytania bajek do poduszki. x]]]]

Suzi9mm

http://youtube.com/watch?v=RLTehDvuvvs Całkiem fajnie śpiewa...i jest niezastąpiony...:D