Moja kilkumiesięczna siostrzenica była marudna i popłakiwała. Kiedy puściłam jej to: http://pl.youtube.com/watch?v=cw6Swr-ME40, od razu się uspokoiła i słuchała jak zaczarowana... Cud? Nie, to tylko magia Alana..........
nie wyswietla sie ^^
chyba przez ten przecinek na koncu xP
magia Alanaa...wiedzialam, ze jestem zaczarowana ! xD
a tak btw to zdradzilam Alana troche ^^ zmienilam avatar na Jasona xD ale coz ^^
nawiedzona twoją zmianą avataru zmieniłam i ja.
długo się wahałam i tymczasowo jest ubóstwiany snape a za chwilę będzie meser bo mam cudne zdjęcie :)
a ja zmieniłam wczoraj z groszka na Alana i nikt nie zauważył.
a tak w ogóle... jeśli moja siostra spóźnia się z przyjściem na świat, to jak myślicie, jak jej puszczę sonet 130, to zapała nagłą miłością i od razu się urodzi?
a jeśli się od tego urodzi, czy wtedy zostanie najmłodszą fanką Alana na świecie?
jeśli nie zacznie się rodzić do jutra, zaaplikuję jej sonet 130. zobaczymy, może dzięki temu odkryję jakąś nową gałąź medycyny alternatywnej - leczenie Alanem...
My mistress eyes are nothing like the sun ( jesli dobrze pamietam) ooo wrzuce sobie to na mp3 za pamieci :D
i wrzuce :D i jeszcze wsyztskie inne pisoenki jego :D choc za duzo nie ma^^ z tego co sie orientuje to zasnelam wczoraj przy refuse to dance ^^
dobry sposób na zaśnięcie, acz strasznie nie lubię jak w środku nocy komputer postanawia mi się uruchomić ponownie albo wykazać błąd. to DING! o trzeciej nad ranem jest strasznie wkurzające.
a moj komputer chyba od kilku tygodniu chodzi z jedynie 2 albo 3 przerwami nocnymi, tak ciagle, a ja czesto na noc opuszczam swoj pokoj i spie w innymxD wiec mi nie przeszkadza ^^
ja już nie pamiętam, kiedy mój miał kilkugodzinny odpoczynek, ale to naprawdę nie moja wina, że w nocy najszybciej się ściąga! a że ściągam coś cały czas... do szumu już się przyzwyczaiłam, a głośniki wyłączam. tylko niedawno, jak znalazłam audiobooka HPiDH (w wykonaniu Jima Dale'a - polecam, facet jest niesamowity, choć oczywiście Alanowi do pięt nie dorasta) i stwierdziłam, że sobie przy tym audioboku usnę, przeżyłam nagły szok, kiedy oprogramowanie mi się zaktualizowało i postanowił się uruchomić ponownie. była 3.56, kiedy usłyszałam "ting dung dung dung" zamykanego windowsa...
dokladnie, w nocy sie najszybciej sciaga :D ja aktualnie mam ok 150 filmow na kompie bo sicgam i sciagam xD a audiobookow nie sluchalam nigdy..chociaz gdyby alan czytal to ja bym mogla i nie spac w ogole tylko sluchac xD
no i coz to wsyztsko wciaga...:D
też nigdy nie słuchałam, dopóki nie znalazłam HPiDH. ale gdyby to Alan czytał... no rzeczywiście, trudno by było się oderwać, a co dopiero zasnąć!
Czy tu wszyscy sciagaja eMulem ???
ja nic nie sciagam a komputer ma jakies 2 godziny odpoczynku na noc:P
Na MP3 nagralam sobie wszystko co sie dalo z Alanem ( malo tego) jakis czas temu i teraz zawsze przed snem musze mysluchac bo inaczej nie zasne :P:P
nie, ja czasem korzystam takiego innego ustrojstwa, które wprawdzie działa szybciej, ale jest mniej pewne (wbrew wszystkiemu co do tej pory sądziłam o emulu)
a ja emulem i przez torrenty xD ostanio emula mi sciaga same dobre rzeczy, wiec sie troche do niego przekonalam ^^
ja eMulem i wiecie co? Ten osioł jest okropny! nic tylko na salami go przeorbic.
wcozraj na przykłąd wyszukiwarka nie chodizła.
wpisałam alan rickman i nic.
kompletnie. potem sciagnelo dwa filmy z laanem po rosyjsku, a Closet Land tak sie zaicnalo ze nie dalo sie ogladac.
z torrentami dalam sobie spokój bo sciagaja sie 1kb na sekunde.
Ale na moim mp3 tez sa wszystkie pisoenki alana, a przy refuse to dance tez zdarza mi sie ostatnio zasypiac :D
albo budze sie przy sonecie 130 aawww...^^
ten głos...
intelligence znam na pamiec, sun aint gonna shine również.
nic tlyko mowie ze przydalaby sie nowa piosenka. podobno takowa ma byc bo rickman ma spiewac w sweeney todd (mniejsza o pisownię :D) bodajze nawet z deppem (solówki obowiązkowe!)
choc deppa nie lubie osobiscie i wcale nie jest jak dla mnie przystojny, nie przeszkadza mi jednakowaz jak bedzie gral z alanem. byle by był alan :)
no i teraz własnie nie dziala wyszukiwarka.
jak wpisze music chociażby to nic nie wyszukało.
bede musiała chyba go wyrzucić i nowa wersję odpalić :/
kiedys go kochałąm a teraz?
złamał mi serce ten muł okropny!
a ja deppa lubie ;) nawet bardzo ;) i jest dla mnie przystojny xD
no, ale nie ma nawet porownania z Alanem :D
A mi z emula sie spoko sciaga, jak wpisze alan rickman, to mam pelno plikow, nie wiem dlaczego u Ciebie inaczej ^^
a mi się truly madly deeply ściągnęło uszkodzone, bu:(
za to rasputin idzie jak burza i closet land też.
a wyszukiwanie czasem zależy od serwera, też mi się czasem nic nie pokazuje, a jak nie dział zupełnie, pomaga czasem zrestartowanie komputera.
a torrentom nie ufam, bo chyba ze 4 razy ściągałam zakon feniksa i za każdym razem było to coś innego, dopiero za piątym udało mi się ściągnąć właściwy film.
ale lubię, kiedy film ściąga mi się dwie godziny, a nie dwa dni:)
2 godizny to marzenie. mi sciaga w dwa tygodnie.
mam zbyt wolny do teog internet zapewne.
rasputin z muła to było cudo. swietna jakosc i poszlo rzeczywiscie w dwa dni jak na mój net.
closet land szkoda gadać bo znowu zaczne sie denerwowac i rzucac klawiaturami...
Mesmer sciagał sie u mnie dwa miesiace. nie przesadzilam- 2 miesiace. koszmar po prostu ale warto było czekac.
ompa nie mam ochoty teraz resetowac. zrobie to jutro jak osiolek znow bedzie mial jakies opory przede mna.
'nie chowaj sie kochanie. no chodz osiolku do mamusi! pokaż mi filmy z alanem no pokarz!
:D
mi sie dzisiaj przez noc sciaganl rasputin i close my eyes ( jesli sie nie myle) z alanem. wczoraj jeszcze innych kilka. robin hood, closet land, judas kiss, tryly madly deeply i dogma sciagaja sie jak szalone xD
filmy z Alanem wyjatkowo szybko mi sie sciagaja. Koeljny alanowy cud :) ?
alez ja ci zazdroszcze. własnie mój osiołmdostał ode mnie kopa ale nie będzie chodził i tyle!
uparty jak.. jak... jak OSIOŁ.
no.
alez jestem zła. jedyny mój alanowy cód to takie, zę mimo że coś z serwerem i wyszukiwarką nie tak mojemu osiolkowi spasowało dark harbor i idzie najprzód :) co prawda jak krew z nosa ale idzie..
jak jutro sie rozzłoszcze to zresetuję za radą Kasi :)
o nie. wykrakałam. przestało sciagac dark harbor. co prawda juz ten film widzialam, ale kiepska wersja zacinajaca sie po rosyjsku :P
ale ogladnelam i w miare zrozumialam bo dla mnie nei ma rzecyz neimozliwych. poluje na w rekach boga,judass kisss, zimowy gosc i styczniowy czlowiek
TMD- tez jesli bedzie ale własnie wcozraj wyszukiwarka padła i nic nei znajde
to jedne z nielicnzych filmow które nie widzialam.
czekam cierpliwie keidy dotrze do nas Nobel son i John Gissing.
moze dotrze...
nie mam bitspirit i musze przyznac się,że nie mam tez pojecia co to w ogóle jest
:P
kiedys mialam taki przysieszacz do mojego osiolka (jakis dodatek ale nie pamietam nazwy-ale chyba nie bitspirit, a moze...) ale nie zdawal egzaminu. wrecz minimalny.
bitspirit to nie dodatek ;) program do sciganaia tylko,ze przez torrenty.jak wlaczam to osiol "chce" byc lepszy i zaczna szybciej scigaac ^^ to wtedy wylaczam ten drugi program i juz gra xD
no własnie myslałam ze nie dodatek.
do torrentow mialam BitCommeta ale sie go szybko pozbylam.
sciagal tak wolno, ze to po prostu jest niewyobrazalne..
przełaczyłam własnie w wyszukliwarce coś pod napisem metoda na global i KadNetwork, zę teraz chodzi wyszukiwarka i pozaznaczalam pare filmów (w rekach boga, judass kisss, close my eyes i TMD)
ja do torrentów mam takie cuś co się bitcomet nazywa, ale nie ma w nim za grosz ducha rywalizacji - jak osioł chodzi tyłem, to bitcomet też się za bardzo nie spieszy (choć oczywiście nigdy nie chodzą razem, bo wtedy obydwa zaczęłyby się chyba cofać...)
a nie, TMD znalazłam tlyko po rosyjsku więc nie wiem.
nie ściagam po rosyjsku bo jak bede to ogladac to chyba wyjde z siebie i juz nie wróce...
ja sciagalam z ustrojstwa o napisie Serwer :P
ale chyba już coś z nim nie tak wiec zaczelam sciagac z globala i kadnetwork :)
też ściągam metodą 'serwer', bo czasem global w ogóle się nie ściąga, albo tylko udaje, że się ściąga.
dziś wieczorem, w ramach szeroko rozumianej stymulacji prenatalnej, nienarodzonej, acz już kilka dni spóźnionej Aleksandrze zaaplikowany zostanie sonet 130 w najlepszej z możliwych interpretacji.
i zobaczymy, co się stanie.
niestety nie udało się zaaplikować dawki Alana, ale spróbujemy dzisiaj.
niestety, ciężarne kobiety strasznie szybko się przemieszczają i osiągają niebywałą celność rzutu kapciem.