Aż zobaczyłem że facet zagrał w najlepszym arcydziele w historii całego kina jakim była HARRRRRY idlatego wszystko jasne dlaczego znalazł sie on w top 10 BRAWO !
Jest to bardzo dobry i utalentowany aktor. Rzeczywiście swoją wielką sławę w dużej mierze może zawdzięczać roli Snape w harrym potterze, ale uważam, że grał tam znakomicie. Jednak na swoim koncie ma wiele bardzo dobrych ról m.in. w pachnidle, czy też w sweeney todd, także nie wiem, czego się czepiasz. :]
Obserwując w ostatnim czasie różne dyskusje na temat Alana Rickmana jestem szczerze załamana. Pełne uwielbienia posty są oczywiście udziałem płci żeńskiej, a jeśli już pojawi się pozytywna opinia ze strony mężczyzny, to niestety wolałabym nigdy jej nie ujrzeć... Czy mężczyźni na prawdę nie mają gustu? A może to tylko zazdrość;D. (Żeby uniknąć niepotrzebnych dyskusji zapewnię tych, którzy sami nie wyczuli żartu, że moje zdanie na temat gustu mężczyzn nie jest aż tak straszne:D)
Zazdrość ? Hmmm tylko czego zazdrościć ? Tego że jest stary i w sumie aż tak nieznany :p może i zazdroszcze ale naprzykład takiem Dicaprio kasy panienek talentu i filmografi ale mimo to niczego mu nie odbieram :p