Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 186 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Do fanek...

użytkownik usunięty

Ej dziewczyny nie najezdzajcie na partnerke tego oto pana. Fakt, ze jest boski no ale wiecie :P Widac, ze facet jest niesamowicie inteligentny i to tym wlasnie kierowal sie w wybraniu partnerki. Mimo, ze ma 62 lata (niesamowicie przy tym wyglada. Kiedy wyobrazam sobie 62 latka widze starego dziadka i przez mysl mi nie przejdzie ze moze byc przystojny...Alan nie dosc, ze jest przystojny to do tego inteligentny i seksowny). Chcialam powiedziec, ze pomimo swojego wieku dziala na kobiety i moglby miec niejedna pieknosc, jednak jak widac naprawde kocha swoja wybranke. Jako Snape....ahhh jako Snape.... jest boski :P no i w sumie na tym skoncze moja wypowiedz. Pozdrawiam wszystkie fanki :)

nie ma takiej rzeczy, która by nie pociągała;)) Wypowiadałąm się już na ten temat w niejednym temacie, nawet w którymś dosyś niedawno...:) Ale jeśli już nawiązujemy do oryginalnych aspektów urody to napisze o bardzo charakt. zmarszczce md oczami, tzn na czole, a właściwie miedzy czołem, a nosem;)

Mittron

no dobra niech będzie ja też napisze
głos, nos i coś takiego czego nie potrafię opisać bo po prostu się nie da

sunshine_7

Hm... Mnie chyba najbardziej głos, w ogóle on cały... ;)

użytkownik usunięty
Blueee

Niewątpliwie głooos ;)) No i przepiękny uśmiech z tymi zmarszczkami (można to tak nazwać?) wokół ust, o którym mówiłyście- cudo. Poza tym wszystko... Ruchy, spojrzenia, aaaa. Zwariuję ;D

spokojnie dziewczyno bo sobie jeszcze krzywdę zrobisz

użytkownik usunięty
sunshine_7

No właśnie sunshine też obawiam się, że zrobię sobie niedługo krzywdę ;p

nie strasz nie strasz...... jak to się mówi :)

sunshine_7

bo się zesrasz (do nikogo nie kierowane, ale nie mogłam się oprzeć)

użytkownik usunięty
Mittron

;DD (wybaczcie mój mało ambitny post, ale musiałam wyrazić swe odczucia :D)

Mittron błagam cię trochę godności i dobrych manier ;)

sunshine_7

Przykro mi, jeśli Cię zgorszyłam. Gosności ludzkiej nie ocenia się po takich rzeczach. Otoczenie nie narzeka, nic więcej mi nie trzeba:)

Mittron

godności*

użytkownik usunięty
Mittron

ojj tam dziewczyny, nie kloccie sie ;););)

a kto powiedział że my się kłócimy ????
hę??