Ej dziewczyny nie najezdzajcie na partnerke tego oto pana. Fakt, ze jest boski no ale wiecie :P Widac, ze facet jest niesamowicie inteligentny i to tym wlasnie kierowal sie w wybraniu partnerki. Mimo, ze ma 62 lata (niesamowicie przy tym wyglada. Kiedy wyobrazam sobie 62 latka widze starego dziadka i przez mysl mi nie przejdzie ze moze byc przystojny...Alan nie dosc, ze jest przystojny to do tego inteligentny i seksowny). Chcialam powiedziec, ze pomimo swojego wieku dziala na kobiety i moglby miec niejedna pieknosc, jednak jak widac naprawde kocha swoja wybranke. Jako Snape....ahhh jako Snape.... jest boski :P no i w sumie na tym skoncze moja wypowiedz. Pozdrawiam wszystkie fanki :)
nie ma takiej rzeczy, która by nie pociągała;)) Wypowiadałąm się już na ten temat w niejednym temacie, nawet w którymś dosyś niedawno...:) Ale jeśli już nawiązujemy do oryginalnych aspektów urody to napisze o bardzo charakt. zmarszczce md oczami, tzn na czole, a właściwie miedzy czołem, a nosem;)
no dobra niech będzie ja też napisze
głos, nos i coś takiego czego nie potrafię opisać bo po prostu się nie da
Niewątpliwie głooos ;)) No i przepiękny uśmiech z tymi zmarszczkami (można to tak nazwać?) wokół ust, o którym mówiłyście- cudo. Poza tym wszystko... Ruchy, spojrzenia, aaaa. Zwariuję ;D
Przykro mi, jeśli Cię zgorszyłam. Gosności ludzkiej nie ocenia się po takich rzeczach. Otoczenie nie narzeka, nic więcej mi nie trzeba:)