Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 186 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Drogie Alanomaniaczki ruszyła oficjalna strona filmu "Bottle Shock", w którym Alan ma wąsy :) i gra producenta win. Link http://www.bottleshockthemovie.com/ Pamiętajcie o włączeniu głośników, bo na stronce leci zwiastun i słychać bossski głos Alana. Czekam na dalsze informacje o filmie. Do kin pewnie u nas nie wejdzie, ale może chociaż na DVD. Na razie zbieram na zamówienie The Search for John Gissing dolar nisko stoi to można zamawiać :).

OnlyMe

dzieki LuckyMe. Jesteś jak zwykle niezastąpiona. Wiem o Bottle Shock ale o stronce jak zawsze wiesz pierwsza :)

Kaliope

Dziękuję :) aż się zawstydziłam. Cieszę się, że mogłam podzielić się wieściami o Alanie... przynajmniej Wy rozumiecie moją "obsesję". :D

OnlyMe

o i widzę, że zmieniony nick i avatar :)
rozkręcasz się kochana. ;) Lubię filmweb bo tu są ludzie, którzy jak nikt inny mnie rozumieją. zkoda jeszcze, że nie mieszamy wszystkie blisko siebie bo jeszcze byśmy urządziły alanowe wieczorki. Chciałabym coś takiego kiedyś swoją drogą.. Byłoby ciekawie. Oj ciekawie... ^^

Kaliope

Kaliope, maj dir... :)
Jako, żeś sklerotyczka - Twoje własne słowa ;) i jesteśmy w temacie "Bottle Shock", pozwól, że przypomnę Twą deklarację poczynioną 11 września 2007, a tyczącą się tegoż filmu:

"Znaczy, miałam rzec jak miło, że ktoś sie w końcu z administracji tegoż serwisu zorientował, ze trzeba dodać te pozycję!
No gratuluję...
Eh.. A reszta informacji?
Moze ja coś dodam w takim razie, bo widzę, ze nikogo to nie obchodiz."

Zatem przypominam, pokornie proszę i z niecierpliwością czekam na spełnienie danego przyrzeczenia... ;D
Kłaniam się uniżenie i pozdrawiam
:*

Deirdree

faktycznie. Dziękuję maj law :)
Powinnam to zrobić, tylko mam obawy, że znowu cudowni administratorzy nie przyjmą mojego wpisu. Zawsze tak jest..
Ale spróbuję.. Zobaczymy co z tego będzie :)

Deirdree

a gdzie tu można dodać nową pozycję w filmografii? bo nie widze takiej opcji. ktoś mnie oświeci?

Kaliope

http://alan.rickman.filmweb.pl/PersonUpdate?id=89&contrib.id=771962
oto link aby dodać film :)

OnlyMe

Hm.. Ale tam jest już wpisane :)
Ty wpisałaś?

Kaliope

ojej nie.
przepraszam. TO Nobel Son. Ale ze mnie ciamajda. wybacz :)

Kaliope

Nie ma sprawy :D zostawiłam to Tobie :) sama odkryłam przez przypadek, jak to dodać.

Kaliope

Nie przejmuj się... :)
A na pocieszenie Twoje i innych Alanholiczek, to jak już pewnie zauważyłyście pozycja Alana podskoczyła o całe 4 miejsca. Yes!!! Gdyby tylko jeszcze udało się coś zrobić z tym nieszczęsnym: "uznawany obecnie za jednego z najbardziej obiecujących aktorów", to wtedy byłaby już pełnia szczęścia... ;D

Deirdree

Ja się w tej sprawie muszę skontaktować z Adminem :)
Nie wiem jak to zrobię, ale wiem, ze mi się uda. A jak!
Co do bottle Shock to już dodałam opis, stronę internetową, obsadę już mi ktoś wpisał więc nie ma co się męczyć, opis i kraj, bo ktoś wpisał tylko USA a wiemy, że to jest też film cześciowo brytyjski :)
Zobaczymy co z tego będzie.

OnlyMe

A trailer dopiero teraz oglądnęłam, bo mi się tamten na oficjalnej stronie zacinał.
Wczoraj jeszcze szukałam na you-tube i nie było. dzisiaj już jest kilka.
Alan doskonale wygląda. Całkiem młodo jak na swój wiek :)
Najlepszy moment z samochodem ;) Juz mam ochotę na ten film.