Hej, jego głos doprowadza mnie o ciarki :D bardzo lubię jego ogladac i sluchac jego glosu. Świetny aktor. :)Polecicie mi jakies dobre filmy z Alanem ????
dziewczyno oglądnij sobie ALICJE W KRAINIE CZARÓW Burtona. podkłada tam głos pod gąsienicę! MAGIA... a co do filmów to polecam ci RASPUTINA <Alan jest genialny>, Robin Hood: Książę złodziei, Szklana pułapka! we wszystkich zagrał bosko ;**
Alicje w krainie czarow ogladalam, gdy slyszalam jego glos to zamykalam oczy. W Szklanej pułapce tez super (jeden z ulubionych filmow moich)jego akcent w filmie zajebisty. Poszukuje jeszcze innych, dlatego zalozylam temat :)
Ja bym poleciła na pewno Rasputina. Co jeszcze? Snow Cake na przykład. Sweeney Todd- świetna charakteryzacja Alana. Closet Land-powala aktorsko(podobnie jak w Rasputinie). Rozważna i Romantyczna - choć niewiele go na ekranie można się zakochać w pułkowniku Brandonie, bo jest niesamowity. Robin Hood też jest warty obejrzenia.
Ja swojego czasu chłonęłam filmy z Alanem po kolei.
takk glos jest magiczny ;) tez nie moge sie jego nasluchac. film do polecenia ?? hm rozwazna i romantyczna :) albo to wlasnie milosc :) z reszta wszystkie z nim filmy sa oceniane jako bardzo dobre ;) dziww mnie jednak ze tak malo o nich sie slyszy i ze tak malo bylo granych w kinach.