Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 186 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Kocham, kocham, kocham . A zwłaszcza jego nos. xD

fioletowy_kapturek

Tak, bo nos jest najważniejszy ;P

Alan Rickman jest tak dobry aktorem ,więc czy ma ładny nos czy brzydki i tak będę go uwielbiać.

KwasnyKarmel

No ba. xD

Ja Alana bardzo lubię i cenię ;)

fioletowy_kapturek

Ja najbardziej uwielbiam jego głos ;) ;*

BellatriksBlack

"a zwłaszcza jego nos" hehe,dobre, a jak ma katar? ;-)

fenix

Głos ma suuuper xd mogłabym go słuchać całe dnie xd

BellatriksBlack

właśnie, jego głos jest cudowny! ale nos tez ma fajny xD

Berry_J_

Bardzo dobrze śpiewał w Sweeneyu Toddzie ^^
a jego rola w Harrym Potterze, została świetnie odegrana. :)

fioletowy_kapturek

No nieeee no Alan jako Snape wymiata!!
Kurczę już się nie mogę doczekać ekranizacji Insygniów Śmierci <BananaDance>

LadyDasmader

Dokładnie. Niedawno wyszła szósta część, ja już chcę następną :>

fioletowy_kapturek

Ciekawe jak wypadnie w "opowieści księcia", ale tak aktor super wg mnie najlepszy, uwielbiam go!

kiara_94

Wiecie co ja sie tylko boje (ale się nie śmiejcie, proooszę!:() sceny śmierci Snape'a bo jak wiem z książki, była dosyć makabryczna i dużo krwi się (z Niego) polało :/:/... krwawiący zewsząd Alan.. ajjj.. nie wiem, czy zniosę:(

LadyDasmader

a oglądałaś Sweeneya Todda? Tam Alan też krwawił xd
tak, ciekawe jak wypadnie ta scena. w ogóle HP z części na część jest coraz lepszy. ^^

fioletowy_kapturek

Tylko...wiesz...Severus jest nam trocę bliższy niż sędzia Turpin :)
W końcu od tylu lat jest w naszym życiu...
A Alan poznał się już z Sevem, to i lepiej mu się gra. :)

Ann_Katerine

No w sumie to racja.
Jeden wniosek: Wszyscy we wszystkim kochamy Alana! ;d

fioletowy_kapturek

O tak, zgadzam się ze wszystkimi pochlebnymi wypowiedziami na temat tego aktora, a raczej z jego rolą w HP... Jest FANTASTYCZNY! Ten głos, postawa, ruchy...wszystko po prostu idealnie:) Przez to jak kreuje Snape'a, fascynuje mnie ta postać...;)

make_love

Ojjj tak i mam cichą nadzieję, że pokażą Snape'a więcej w następnych dwóch częściach (Insygnia Śmierci) niech już to będzie!!!:)

make_love

Ej no, Snape był zawsze fascynujący. W książce jest fascynujący. W filmie...jest uroczy;]
Swoją drogą denerwuje mnie, że w każdej części ma tylko niecałe 10 minut na ekranie. Przecież to taka ważna postać. Szczególnie w Księciu.

fioletowy_kapturek

Alan to niesamowite zjawisko. Patrząc obiektywnie to nie jest on jakoś bardzo przystojny. Ale facet ma to coś. Patrząc na niego nie mogę oderwać wzroku, a gdy jeszcze słyszę jego głos to aż miło się robi.

fioletowy_kapturek

A ja chciałam napisać o czymś innym - nie wszyscy już przeczytali ostatnią część Pottera, więc dlaczego ja wchodząc sobie kulturalnie na profil ww. przeczytałam ZAKOŃCZENIE???? Ludzie, jesteście beznadziejni.........I po co ja mam to teraz czytać, pytam się.......Ech, żal słów. Nikt tu nie słyszał o niepisanej zasadzie nieujawniania zakończeń, tudzież pikantnych szczegółów??? Fuuuuuuuuuuuuuuuuuck

madameTutliPlutli

Wiesz, jeżeli Ciebie to interesuję to i tak przeczytasz ;d choćby żeby przeczytać dokładny opis.

fioletowy_kapturek

Przeczytałam. Wzruszyłam się. Dziękuję za uwagę.

madameTutliPlutli

Spooooko :)
Znam ten ból jak ktoś powie zakończenie, ostatnio dowiedziałam się o
śmierci bohatera serialu zanim obejrzałam... to nie jest fajne.