odzcepcie sie od niego!! on jest mój!! Niech tylko któraś sie odważy napisac ze go kocha to wsadze jej odchody słonia w ucho!
Alan jest boski... ale tylko dla mnie!!
Luuudzie. Ktoś tu jest niezrównoważony. Może lekarza? Proponuję od razu psychiatrę, psycholog już nie pomoże. Pozdrawiam ;P
co to za laska?? co ona nocami wyprawia jak widzi "alanka" na ekranie?? wsadza sobie odchody słonia do ucha??jezuu z kad tacy ludzie sie biora,chyba z peknietej gumy...
Istotnie.Rzecz to pospolita.
P.S. Tylko błagam cie, gdybyś z łaski swojej nie siadała przy mnie podczas premiery Zakonu Feniksa.Nie chce byc obśliniona.
TO DOPRAWDY ZADZIWIAJĄCE - TAK DOBRY AKTOR ZNAJDUJE UZNANIE WŚRÓD TAKIEGO...EHM...PLEBSU. EMOCJONALNEGO RZECZ JASNA. OPANUJ SIĘ DZIEWCZE DROGIE. CHOCIAŻ...ZABAWNA TO TY JESTES...
Ktoś tu jest lekko nienormalny... On nie jest Twój i nigdy nie bedzie pogódź sie z tym... Alan ma żone i myślisz że zostawi ja dla jakiejś walniętej dziewczynki?? Cos ci sie w główce poprzestawiało dziecko drogie...
pragne przypomnieć, zę to nie jest jeog zona ale khm. kobieta, patrnerka
:)
z ktora jest w zwiazku bez slubu od ponad 37 alt
Po 1 Alan nie ma zony (choc tylko formalnie), a zreszta ta osoba pewnie juz nie odpisze, a wiec nie trzebabylo rozkopywac tego tematu. ale skoro juz jest to powiem, ze to chyba marna prowokacja ;)
Psycholog to tu już raczej nie pomoże, nawet najlepszy. Zresztą żal mi tego lekarza, który by się nią musiał zajmować...