Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
92 990 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

odzcepcie sie od niego!! on jest mój!! Niech tylko któraś sie odważy napisac ze go kocha to wsadze jej odchody słonia w ucho!
Alan jest boski... ale tylko dla mnie!!

bbarbasia

Luuudzie. Ktoś tu jest niezrównoważony. Może lekarza? Proponuję od razu psychiatrę, psycholog już nie pomoże. Pozdrawiam ;P

miriam_b

co to za laska?? co ona nocami wyprawia jak widzi "alanka" na ekranie?? wsadza sobie odchody słonia do ucha??jezuu z kad tacy ludzie sie biora,chyba z peknietej gumy...

kasiaczek_7

Istotnie.Rzecz to pospolita.

P.S. Tylko błagam cie, gdybyś z łaski swojej nie siadała przy mnie podczas premiery Zakonu Feniksa.Nie chce byc obśliniona.

bbarbasia

TO DOPRAWDY ZADZIWIAJĄCE - TAK DOBRY AKTOR ZNAJDUJE UZNANIE WŚRÓD TAKIEGO...EHM...PLEBSU. EMOCJONALNEGO RZECZ JASNA. OPANUJ SIĘ DZIEWCZE DROGIE. CHOCIAŻ...ZABAWNA TO TY JESTES...

bbarbasia

odchody słonia w ucho.. cóż oryginalne, choć cała wypowiedź wielce żałosna.;]

bbarbasia

Ktoś tu jest lekko nienormalny... On nie jest Twój i nigdy nie bedzie pogódź sie z tym... Alan ma żone i myślisz że zostawi ja dla jakiejś walniętej dziewczynki?? Cos ci sie w główce poprzestawiało dziecko drogie...

Narcyzia_2

pragne przypomnieć, zę to nie jest jeog zona ale khm. kobieta, patrnerka
:)
z ktora jest w zwiazku bez slubu od ponad 37 alt

Narcyzia_2

Po 1 Alan nie ma zony (choc tylko formalnie), a zreszta ta osoba pewnie juz nie odpisze, a wiec nie trzebabylo rozkopywac tego tematu. ale skoro juz jest to powiem, ze to chyba marna prowokacja ;)

bbarbasia

Dla Ciebie to istnieje psycholog i to najwyższej klasy.

MaggieMay

Psycholog to tu już raczej nie pomoże, nawet najlepszy. Zresztą żal mi tego lekarza, który by się nią musiał zajmować...

Niran

Ja tam polecam np ortopede.
Na glowe juz za pozno, wiec radze poleczyc nogi, plecy, cokolwiek !