Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 186 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Mam zagadkę!

użytkownik usunięty

I jednoczęsnie potrzebuję pomocy. Próbuję mianowicie ustalic, w jakim to filmie sprzed lat (?) p.Alan Rickman zagrał... Wiem na pewno, że odtwórcą był li tylko on. Wcielił się w postac mężczyzny, który nawiązał romans z jakąś młodą dziewczyną (aktorka mi nieznana), akcja toczyła się w Anglii, kojarzy mi się jakiś teatr czy port, na pewno obskórne uliczki(o! to na pewno Anglia! ;) ... I to by było na tyle.
Będę wdzięczna za wszelką pomoc i życzliwosc.
Ahoj Kochani Filmomaniacy:)

"Nieprawdopodobna historia" :)

użytkownik usunięty
The_Carnival_Is_Over

Tak! Trafione-zatopione. Chociaż pewnie nie strzelałaś, ale widziałaś ten film. Wywarł wrazenie? Bardzo się cieszę i ślicznie dziękuję. Obejrzę sobie jeszcze dziś :)

Widziałam:) O tak, wrażenie na mnie zrobił, zdecydowanie. Dobry film, serdecznie polecam!

The_Carnival_Is_Over

jeden z moich ulubionych filmów:)

użytkownik usunięty
kwiat

Właśnie obejrzałam! Jeden z ulubionych powiadasz... Ja muszę chyba trochę odczekac, ale jestem pod wrażeniem gry wiadomej osoby :)

I bardzo dobrze:P Moim zdaniem pełnię swych aktorskich możliwości pokazał w "Rasputinie", też bardzo polecam ten film, o ile go jeszcze nie widziałaś:P

meAlancholic

Bergmanka jakie masz odczucia do tego filmu u mnie na początku był szok a potem cały dzień przezywałam ten film:)..?

kwiat

jeśli chodzi o moje wrażenia związane z tym filmem to Kwiat juz co nieco o tym wie:) najlepszy tekst"złącz nogi" xD
hołk

tynka19xx

a mnie się najbardziej podobało : "Don't you love me just a bit?" ^^

The_Carnival_Is_Over

słit;) xD beka

tynka19xx

jak tam nasz czat sie miewa? jest tam ktos jak jestescie to dajcie link bo nie wiem skąd mam go wygrzebać i pogadamy:)
albo na gg konferencyjna:)
pozdowienia

tynka19xx

uwaga uwaga ;) z przyjemnością ogłaszam, iż mój nowy wpis na blogu jest gotowy:)
zapraszamxD
pozdrawiam

tynka19xx

I u mnie, na filmwebowym blogu "coś" się pojawiło:)

meAlancholic

no to opanowała nas "radosna twórczosc" ;D sama się zastanawiam nad jakimś kolejnym tematem,tylko potrzeba mi nieco czasu na udoskonalenie moich koncepcji ;p

użytkownik usunięty
tynka19xx

O! Jakieś czaty się zakłada, no no .. Wolno mi się przyłączyc?! :)

użytkownik usunięty
kwiat

U mnie podobnie. Byłam zszokowana, oj byłam. Już mówię czym. Wybitną kreacją pana R. (Postac, która zapada Ci w pamięc, elektryzuje i przyciąga, wzbudza skrajne emocje, nie każdy aktor tak potrafi! ) Po drugie -Hugh Grant. Przyznam się, że był taki czas, że bardzo go lubiłam, ale szokiem w istocie było dla mnie to, że w ogóle nie przekonał mnie swoją grą :( Ech, gdzie ten uroczy Hugh, aż chce się powiedziec... (Naturalnie przy całemu zrozumienia dla charakteru postaci) No i wreszcie - cała ta historia. Wstrząsająca!

użytkownik usunięty
meAlancholic

A dziękuję, rzeczywiście nie widziałam. Hmm.. Może nawet w ten weekend.:)