A dokładnie to co to ma znaczyć??? :D
Inny niż kto? Niż człowiek jakim jest w życiu osobistym, czy też inny aktor miałby go zagrać lepiej? ;)
Severus a Alan to dla mnie dwie inne osoby, patrząc sobie na Severusa jakoś nie mogę powiedzieć że to Alan !
Ej, zapomnieliscie, ze zawod aktora polega na graniu tych samych postaci w kolko :D ?
Jako Severus to calkiem inny aktor? No niemozliwe!
Widze, że wpis ten budzi różne kontrowersję. Rzeczywiście autor mógłby się wyrazić jaśniej ;)
Nie macie pojęcia jak deneruwją mnie ludzie w róznych potterowskich portalach, którzy pod biografia Alana piszą: nie mogę uwierzyć, ze to Snape!, Oh on zupełnie nie jest do siebie podobny!, Czy to jest Snape?!, NO nie, to na pewno nie może być Snape, zupełnie inny..
Ludzie sa bezmyślni. Czy w tych czasach nikt nie wie, że jest cos takiego jak charakteryzacja? Na Boga mamy dwudziestypierwszy wiek!
Jak ktoś jest aktorem to wiadomo, ze umie zagrać nawet postać zupełnie sprzeczną ze swoim charakterem i usposobieniem. na tym to przecież polega. To jest gra, przecież Alan Rickman nie musi i nie jest Severusem Snapem w dni powszednie ;)
I chwała mu za to. ;)