Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 177 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Zostanie na zawsze w naszej pamięci jako menda niczym Marian Paździoch z kiepskich.

sylwias

A czy on zmarł? Tak to zabrzmaiało :)

Alankoholiczka

chodzi o to, że to koniec Harrego Pottera XD

użytkownik usunięty
sylwias

W mojej pamięci zawsze pozostanie jako Hans ze Szklanej Pułapki i Alex ze Śniegowego Ciastka. Z Pottera widziałem pierwszą i którąś z kolejnych części, i więcej nie zamierzam.

I żałuj bo w każdej jest świetny.

użytkownik usunięty
Vickynella

No ale autorce tematu i wielu innym osobom będzie kojarzyć się ze Snape'm, podczas gdy ma na koncie dużo więcej lepszych ról.
Seria HP to za niskie progi dla aktora tej klasy. Popełnił błąd decydując się na zagranie w niej moim zdaniem.

Nie żartuj... idąc tym tropem to połowa obsady tego filmu popełniła wielki błąd, gra tam wielu bardzo dobrych brytyjskich aktorów. Dzięki Alanowi te filmy zyskały naprawdę bardzo wiele.

Vickynella

Każda jego kreacja jest genialna:)

sylwias

W mojej jako szeryf z Robin Hooda ;) W HP to go było tyle co kot napłakał ;) uważam go za bardzo dobrego aktora, chciałabym zobaczyć z nim więcej filmów zanim wystawię ocenę. Tylko nie bardzo mam możliwość ;(

sylwias

Ja po przeczytaniu i obejrzeniu ostatniej części harrego stanowczo zmieniłam o nim zdanie. Bardzo lubiłam snape'a.
A tak przy okazji to podzielam zdanie alankoholiczki: Zabrzmiało jakby zmarł. Przestraszyłam się normalnie!
Uwielbiam tego aktora. I ten akcent....:D:D:D

sylwias

Przez chwilę przeszedł mi dreszcz po plecach...

fiaccik moim zdaniem Potter nie był za niskoprogowy dla niego- skoro Rowling wyobrażała sobie właśnie Rickmana w roli Snape'a? To by było niskoprogowe jeśli reszta aktorów w tym grających byłaby półgółwkowatymi Amerykanami ;D