Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 186 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Albo mi się przyśniło, albo wczoraj dosyć późno w nocy pojawił się mały pomarańczowy paseczek w dolnym rogu ekranu, na Polsacie, informujący o godzinie emisji meczu oraz iż dzisiaj o 14.45 na owym kanale będzie film znany i kochany pod tytułem "Rozważna i Romantyczna". Tak więc olejcie to, jeśli wydaje wam się że to był mój sen wytworzony przez chorą psychikę, bądź jeżeli wierzycie w moją trzeźwą świadomość to sprawdźcie;)

No, to tak abstrahując, jak to mówi pewien znajomy pan;)

Mittron

patrzyłam na telegazecie i nie ma ale może nastąpiła jakaś zmiana w programie:)mam nadzieje:)

ewoslawa

właśnie nie ma w telegazecie, ale chyba wszystko poprzesuwali w związku z tym meczem i na nasze szczęsćie (moje bynajmniej) umieścili S&S;)Tak więc czekam jeszcze te 15 minut w wielkij nadzieji i oczekiwaniu:)

Mittron

:):):)
a jednak było!!
liczę na więcej takich zmian w programie;)

ewoslawa

Pierwszy raz oglądałam ten film i jestem pod wrażeniem :)).

Mittron

:DD jednak to nie był sen... ja zawsze tak wyczekuje Rickman'a w TV, a tu proszę, taka miła niespodzianka! Zgadzam się, więcej takich zmian!

Mittron

Ha ha, nawet się załapałam xD

(za krótki.)

Mittron

No i dlaczego ja o tym neiw iedziałam?? :( głupi program w którym nic nie było napisane, buu!

użytkownik usunięty
Kaliope

Niestety ja również, Kaliope ;) Nawet tysięczny raz obejrzałabym rozważną i romantyczną z chęcią. Ale za późno ;p

ja też nie wiedziałam, tak sobie pstrykałam po kanałach i nagle patrzę, a tam na polsacie Rozważna i Romantyczna i Marianne właśnie zasiada do pianoforte:) się wstrzeliłam:)

Kasiatko

Mwahaha Kejt no nie gadaj,mialam dokladnie do samo!
Siedzaialm przed telewizorem i skaczac po kanalach natrafilam na S&S w momencie gdy.. Marianne zaczynala grac :D
Leglimencja :P

Caireann

jak zwykle, maj direst:)
coś ci wysłałam:) powinno dojść na czwartek:)

Kasiatko

Ooo dziekuje bardzo :* :D
Miejmy nadzieje, ze dojdzie :D

Caireann

Ale pechowo...i kurde przechodziłam obok tego filmu i miałam przelotne wrażenie że widze Alana,ale to był ułamek sekundy...no i POSZŁAM!:///

Mittron

Miło. A ja nawet Polsatu nie mam... ;) Ale to nic. Mówi sie trudno i żyje się dalej

Mittron

Uwielbiam Alana Rickmana, ale nie na tyle, żeby dobrze znać filmy, w których gra. Jednak w większości, co
widziałam, Alan gra albo kogoś złego, albo nieszczęśliwe zakochanego, takich życiowych nieudaczników i
nieszczęśników. I aż mi łezka wzruszenia się zakręciła w oku, po obejrzeniu "Rozważnej i Romantycznej":D Już
myślałam, że skończy jak zwykle, a tu proszę!:D

Mittron

Oglądałam go wtedy. Masakrycznie cudny film. Najlepsze jest w nim to, jak płk. Brandon czyta Marianne, ten wiersz, zaraz po jej chorobie…

vampire_12

och ach jaka ze mnie gapa nie oglądałam straszne straszne!!