Nie chcę pisać, ile się naszukałam tego filmu w internecie, ile buszowałam w wypożyczalniach (których w moim mieście w końcu nie brakuje) i ile odbyłam wypraw na targi dvd. Rezultat tragiczny. A szalenie mi zależy na tym filmie; na dodatek przeczytałam gdzieś, że wstrzymano sprzedaż dvd, bo "planowana jest reedycja". Pytanie tylko kiedy. Czy ktoś byłby w stanie mi pomóc?Będę bardzo wdzięczna! :)
ten film jest na torrentach, thepiratebay.org :) podałabym bezpośredniego linka tylko nie wiem czy nie zablokują ;p
Dzięki za pomoc :) Co do osiołka, w moim przypadku odpada, bo mam zablokowane ściąganie z tego programu (kłopoty z administratorem sieci). Natomiast chyba wiem, o który torrent Ci chodzi, Martusko_ , ale niestety najwyraźniej nikt już nie udostępnia tego filmu. Znalazłam natomiast pliki na rapidshare, film jest co prawda w kawałkach, ale mozna go złożyć po ściagnięciu(tak myślę).
hmm, a mnie film idzie, jak na razie, co prawda strasznie wolno, ale mam nadzieje, że link jednak działa.. ale jak masz z rs, to powinno Ci się szybciej pobrać niż torrent.