Czy uważacie tak samo jak ja, że Alan jest przystojny jak na swoje 62 lata...? Moim zdaniem jest bardzo pociągającym mężczyzną i zazdroszczę jego żonie takiego męża :)
Nowa Alanholiczka? Witam, witam. ;)Uważam tak samo jak ty. Ale chyba już o tym gdzieś wspominałyśmy...
W końcu Rima jest jego żoną czy nie?
Podoba mi się , że żyją na "kocią łapę" ja też tak mam zamiar żyć bez ślubu bez kłopotów:) Ale tak do tematu przyznaje się jestem Alanholiczką no cóż jestem uzależniona od dwóch rzeczy:
1. słodycze
2. Alan:*
A taką dygresję pozwolę sobie zrobić czy jest ktoś może ze Śląska i nie był jeszcze na Sweeney Toddzie gdzie gra mój ukochany (Alan) to może się razem wybierzemy bo moi znajomi albo już byli albo nie chcą iść:( ??
Czy Alan jest przystojny? OCZYWIŚCIE ŻE TAK!! Nie chcę juz tutaj wtrącać dodatkowych przymiotów do Jego osoby, bo nie będę się powtarzać, ale pociągający...o tak;) Żony nie posiada, tak. A...eh...już nic nie powiem;P Pozdrawiam:* Aha! Ja również witam nową Alanholiczkę i zapraszam na temat wiek...do mojej Sekty, może będziesz miała jakieś propozycje;P Niedługo rozwinę swą działalność:)) Młahahahaha!! .\/.
Jest, jest, jest, jest. Aaa ;D
Ja też jestem uzależniona od słodyczy.
Ale w odwrotnej kolejności niż Ty (1. Alan, 2. słodycze):D
Wiesz on nie rywalizuje ze słodyczami ja jestem tylko od tych dwóch rzeczy uzależniona raz od tej a raz od niego bardziej... wiecie jak jest:P Trudno jest się powstrzymać jeść, a jeszcze bardzie trudno jest o Alanie nie myśleć szczególnie wtedy jak się jest po zobaczeniu z nim filmu...
Alan, Alan no cóż: przystojny, seksowny, pociągający, tajemniczy, inteligentny, utalentowany i głębokim wnętrzem. Cóż więcej chcieć, ideał.
Oczywiście, że byłby szczęśliwy. Większość facetów nie ma absolutnie żadnych szans w konfrontacji ze słodyczami.
czyli słodycze górą? ja jednak mając do wyboru moje ulubione kokosowe cukierki w czekoladzie i Alana wybrałabym......... Alana oczywiście ;)
Lan jest BARDZO BARDZO przystojnym facetem mimo swojego dojżalego wieku ;) w szczególności podoma mi się z brodą ;*** xD
Przystojny, nie przystojny.... ale na pewno bardzo dobrze się trzyma jak na swój wiek i przede wszystkim ma w sobie 'to coś' czego może mu zazdrościć wielu mężczyzn...;)
Przystojny czy nie, ale na pewno ma przepiękny głos. Jeśli można tak powiedzieć o czyimś głosie, to Rickmanowy to boskie arcydzieło;)
Na "kocią łapę"...
Widziałam zdjęcie, na którym miał obrączkę i raczej się załamałam... ;/ Ok, życzę mu jak najlepiej i w ogóle, ale jestem cholernie zazdrosna. Wpienia mnie też to, że facet nawet nie wie o moim istnieniu.
A przystojny będzie zawsze. Nawet jak będę śpiewała mu sto lat na Jego 80 urodziny, to i tak będzie dla mnie jedynym facetem, mogącycm rozpalić do białej gorączki ^^
Jak dla mnie to on dopiero teraz jest przystojny. Zerknijcie na jego zdjęcia chociażby z Romea i Julii z końca lat 70. Ja bym sie wtedy za nim nawet nie obejrzała. Natomiast teraz eeeeeeeeeeech! On jest jak dobre wino.
Czytam i oczom nie wierzę - żeby tyle młodych lasek leciało na 62-letniego
pryka? Przystojny to on był ze 30 lat temu, ale teraz to już przecież stare
pudło.
No to wsadziłaś kij w mrowisko ;)
Osobiście Ci powiem, że 30 lat temu On mi się wcale nie podobał. Dopiero teraz jego twarz nabrała charakteru. Niektórzy się brzydzą...ja nie :) Randka z mojej strony nadal aktualna, gdyby tylko On chciał :)))))
Hmm... taka randka podpadałaby z Twojej strony pod nekrofilię, a z jego
strony pod pedofilię. Jeszcze byś dziadkowi narobiła kłopotów swoim
zapałem...
"Bierz tylko chłopców
Szalej z niemi
Bierz pilno by pirszego z brzegu
Bo starzy są tu na tej ziemi
Jak grosz, co wyszedł już z obiegu"...
Merricat ..hehe słuszne spostrzeżenie, w Polsce to od razu prokurator. Mnie to już co prawda nie obowiązuje;d
najprzystojniejszy i najseksowniejszy facet na całym świecie. drugiego takiego nie ma i nie będzie.
Alan:*
JA go uwielbiam:) Już w Rozważnej i romantycznej był cudny:) MA w sobie to coś :) ahhhh...
wzdech:)
Choć uważam, że w ciemnych jako Severus Snape też jest całkiem całkiem...
jako Severusa to mogłabym go... ekhem, różne rzeczy bym mogła z nim zrobić :D niemniej to chyba jest jedna z jego najlepszych kreacji filmowych, zdecydowanie tak. chociaż w Pachnidle również bardzo mi się podobał, zwłaszcza w końcowych scenach.
:*
w rozważnej zdecydowanie wyglądał bardzo korzystnie. wolę jednak szklaną pułapkę, ten zarost ..naprawdę mi się spodobał. CO do Snape'a podoba mi się choćby z tego powodu, że czarny kostium sprawia wrażenie, że jest wyższy i szczuplejszy. Snape jest atrakcyjny, tak mi się wydaje, nie z powodu wyglądu, jego sposób zachowania, Rickman stworzył tę postać niezwykle. Jeśli o mnie chodzi Snape'a nie dostrzegłam tak od razu. Dopiero w kolejnych produkcjach z serii 'heri pota' ten śmieszny chłopczyk wymachujący kijaszkiem zszedł na dalszy plan ustępując miejsca o wiele barwniejszemu Snape'owi. Dla mnie cały 'system' gestów, sposób wymowy czy choćby spojrzenia stanowią o tym, że jednak Snape wydaje się pełnowartościowym mężczyzną, ja uwierzyłam.
czy tylko mnie chodzi po głowie pomysł wysłania Alanowi czegoś w prezencie? Jeśli tak, co mogłoby to być? co roku nosze się z zamiarem wysłania czegoś ale jakoś mi nie wychodzi. Myślałam o czekoladowym telegramie, podobno lubi Alan słodycze;) jest to jakiś pomysł, zapewne nie najlepszy ale jakiś.
Proponuję coś takiego:
http://hillyer.org/historyexhibit/Walkingcane.jpg
Praktyczne, niedrogie, przydatne w niedalekiej przyszłości.
hehhe..ciekawe jak poczułby się otrzymując coś takiego;d
nie wyobrażam sobie tego zupełnie.
ale to tak może za 20 lat, nie wcześniej.
Kiedy to jest właśnie jedyna laska, która do niego pasuje... ;-)
Oj dziewczyny, dziewczyny... Co wy widzicie w tym starszym panu? Muszę przyznać, że to prawdziwy fenomen - żaden aktor w tym wieku nie ma takich tematów na forum! Aż przypadkiem weszłam tutaj i każdy temat jest o tym, jaki to on cudowny przystojny itd. Nie rozumiem tego kompletnie...
cóż... podobno o gustach się nie rozmawia.
a co do laski... Hugh Laurie też takowej używa i wcale nie uważam, żeby ujmowało mu to męskości (fakt faktem tylko w serialu, ale zawsze).
I całe szczęście, że nie rozumiesz. Co by to było gdyby wszystkim się to samo podobało :)
Niektóre "sikają" za Bradem Pittem (a dla mnie to wymoczek), wolę facetów z charrrrakterem a Rickman taki właśnie dla mnie jest. Wiek nie ma tu nic do rzeczy.
Moim zdaniem Rickman nie jest facetem ładnym...
Ale ma to coś i jest taki tajemniczy...
Kobiety wolą takich właśnie facetow a nie maminsynków :)
Rickman jest świetnym aktorem, a żeby móc słuchać jego głosu uwielbiam oglądać filmy z nim po angielsku:)
W ogole podobał mi się właśnie w czarnych włosach i z brodą :) dodawało mu to uroku a co do noszonej przez niego czerni zgadzam się:)
Nie zwracam uwagę na te dzieci co tam grają w poter coś tam:)
Wejście w pierwszej części bylo boskie....ahhhh
miał wiele ciekawych momentów i nikt by tak nie zagrał jak on...
NO w HP wart popatrzenia jest też Tom Felton i Jason Isaacs, ale jednak Rckman....
oj tak. Rickman zagrał już w naprawdę wielu znakomitych filmach i wcielił się w wiele fantastycznych ról, ale kiedy gra Snape'a... ach! zupełnie tracę głowę. mam wrażenie jakbym się przeniosła do filmowego Hogwartu, a on łajał mnie za spieprzony eliksir. byłoby cudownie :D hahaha...
agisonik92 widzę, że mamy bardzo podobne gusta. Felton rozwinął się niesamowicie w 6 części! to aż niebywałe, że potrafił tak świetnie zagrać. a co do Jasona... stać mnie tylko na "o mamusiu..." :D
Żebyś wiedział/wiedziała kocham jego wcielenie:)
A widział ktoś może wyciętą scenę z pierwszej części jak on siada przed Harrym po tym jak go zapytał o asfodelusa??? No normalnie chyba miałam orgazm :) hehe
On jest cudowny tak samo jak Tom i Isaac :)
Lubię czarne charaktery:)
Zgadzam się..;) Też lubię czarne charaktery...;) Tu mówię o Snape'ie i Draconie..;) Ach oni obaj są świetni...znaczy nie porównuję ich bo to zupełnie inny poziom...;) Ale Tom też jest rewelacyjny...;) A Alan był, jest i zawsze będzie SUPER !! ;)
wolę starszego Malfoya.
no ale jak to się mówi z łóżka bym nie wyrzuciła ;d
i tak obstaję przy twierdzeniu: w starym piecu ogień pali, Alan wygrywa. wczoraj po raz kolejny obejrzałam teledysk do in demand, w tańcu się z nią obszedł troszkę niedelikatnie, i na jej miejscu nie rzucałabym nim tak na tej stacji, bo to wiadomo? wypadki się zdarzają, wypadnie dysk i już nieszczęście gotowe;d
TO JEST NIC KOCHANE:)
Ja ostatnio na youtube obejrzałam filmik, gzie na koncu Alan tak jak go bóg stworzy skacze z łodki do wody :)
Trzeba to obejrzeć:P)
widziałam to już;d
chyba sto razy oglądałam te parę sekund nagości;D
podobno w tej scenie miał go ktoś zastąpić ale sie uparł, że sam to zrobi, musieli go później wyławiać na łódke, obłożyć kocami(; ale jak szukałam zdjęć z tego spektaklu gdzie był nagi to niestety nie ma nigdzie albo słabo szukam. ;/