Właśnie dowiedziałam się, że... Alan Rickman wraz z Maggie Smith i Robbie Coltranem mają pojawić się 30 sierpnia w Poznaniu na Zlocie Czarodziejów! Czy ktoś wie coś więcej na ten temat? Ciekawa informacja, ale czy okaże się prawdziwa? Wprawdzie nadzieja matką głupich ;-)
Też gdzies o tym czytałam i podobno to prawda, ta 3 potwierdziła swój przyjazd ale moze bedą też inni aktorzy.
Potwierdzam ten fakt-mieszkam w Poznaniu :))))) Szkoda tylko,ze nie przyjada głowni akorzy...W programie Zlotu jest między innymi parada na Starym Rynku i seanse 3 cześci Harry'ego w nieemitowanych wersjach (oczywiscie w poznańskim Multikinie).Gościem będize także tłumacz Harry'ego na j.polski-A.Polkowski.Będzie niezła imprezka w moim kochanym Poznaniu-wszystko ma sie zakonczyć ok.godz,1 w nocy pokzem sztucznych ogni.
No to cudownie! Są jakieś zapisy na tą imprezę? Bo ja się wpisuję od razu!
Pozdrawiam wszystkich serdecznie! Do zobaczenia na Starym Rynku w Poznaniu :-D
Musze was zmartwic, ale ani Alana ani innych aktorow ma na zlocie nie byc. Pare dni temu wyslalam maila do organizatorow i dostalam taka odpowiedz:
"Niestety muszę cię rozczarować. Nigdy nie mówiliśmy, że ktoś będzie na zlocie. Owszem wystosowaliśmy zaproszenia dla aktorów, ale niestety nie potraktowano ich poważnie i poprostu powiedzmy to jasno wyrzucono nas na bruk śmiejąc nam się bezczelnie w twarz.
Nie otrzymaliśmy żadnych potwierdzeń, a tym bardziej od Alana Rickamana... Niestety zaproszenie aktorów wiąże się z niebotycznymi kwotami na które nikogo w Polsce nie stać,a tym bardziej dzieciaki - fanów HP.
Jesteśmy zawiedzeni i zbulwersowani tak samo jaki Ministerstwo Kultury w Polsce."