Czy ktoś z was oglądał wczoraj Rozważną i romantyczną? I jak wam sie ten film podobał czy nie? Ja osobiście uważam ze to fajny film :) A tak wogóle to jak się skończył bo ja zasnęłam przed telewizorem :P Pozdro.
Mi się cholernie podobał:) Az zamówie sobie go przez neta;D Jak się skńczył? Edward ożenił sie z Elinor, a nasz ukochany porucznik(on ma cudowny głos xD ) z Marianne, aż kurde przez ten film zaspałam do szkoły xD. No.. ale warto było:)
Oj warto warto:) Tak właściwie to wszystkie filmy z Alanem są fajne:) On jest po prostu świetnym aktorem i potrafi zagrać każdą postać:) Rozważna i romantyczna to na prawde super film. A pułkownik był bardzo pociągający :))
I to jak xD A ten Willoughby od poczatku krecił. A tak wlasciwie ogladnełam ten film ze wzgledy na Kate Winslet, ale teraz to bym tylko go ogladała ze wzgledu na Alana xD
zgadzam się, film był super. Ale jestem troche zawiedziona bo było mało miłych :) scenek z alanem i kate. a poza tym zkonczenie najlepsze. ma ktoś mesmera lub an awfully big adwenture. nigdzie nie moge znaleźć.
też tego szukam,ale jak dotąd w żadnym sklepie ani wypożyczalni nie widziałam,w necie też trudno znalezć ale nie ustaję i kiedyś na pewno się uda
Uwilebiam ten film.
A zdradizć mogę tlyko, zę skońcyzł się dwoma ślubami (zgadnij kogo :P)
a co do Mesmera..
nie bede tu mówić na ten temat bo moderatorzy kasują takie wpisy, ale w internecie mozna go znaleźć. (na eMule)
a Brandona uwielbiam :) Alan w tje kreacji jest cudowny,
A co najlepsze tne film spodobał się mojemu tacie. ze wzgledu an to, zę nie widzielismy go cąłego (pozna pora) wypozycze go z wypozyczlani ^^
juupi :D
szerzę Alana w moim domu :P
"Mesmera" jeszcze nie oglądałam, ale ściągam:)
a "Rozważną i romantyczną" widziałam kilka razy:)
(i znowu się chwalę, wybaczcie:D)
ja rozwazną i romantyczną miałam okazję obejrzeć dwa razy,a le nie posiadma jej u siebie w domu :)
a Mesmera i owszem. posiadam posiadam :D
a ja "Rozważną i romantyczną" posiadam, a "Mesmera" jeszcze nie, ale poczekaj, niebawem będę mieć i jego:D
ja RiR ogladalm niedawno, wiec ogladanie w telewizji nie dostarczylo mi juz takiej frajdy jak za pierwszym razem.
Powiem szczerze, ze nie ogladalam do konca, poszlam spac po 12.
Ale oczywiscie uwielbiam ten film a Brandon jest boski.
A Mesmera dalej nie mam...
Ja pomimo grypy i gorączki obejrzałam Alana w nocy i wiecie co? dziś czuję się lepiej! ^^
A na miejscu Marianne to nie uganiałabym się za jakimś (moim zdaniem) mało urodziwym młodzieńcem, tylko rzuciłabym się od razu na pułkownika, skoro od początku sam się o to prosił ;)
Heh ja też jestem chora i Alan ideał na męża każdy chciałby mieć takiego ale niestety niejest już taki młody.
miło mi! :)
Alan naprawdę świetnie się prezentował w tym filmie, a że ja lubię żywo reagować, to cały czas piszczałam jak tylko pojawiał się na ekranie. A biedna mama śpiąca w pokoju obok co chwila budziła się i mnie uciszała...
No ale powiedzcie mi, jak On może być aż tak boski!? <3
myślę, że robi to tylko w sobie znany sposób, żeby doprowadzać takie wariatki jak my do stanu totalnej histerii na jego widok...
a propos, miałam dziś przygodę...
czekam, aż dzieciaki skończą angielski, aż tu nagle otwierają się drzwi wejściowe i wchodzi Alan.
normalnie szczęka mi opadła.
facet był tak idealnie podobny do Alana, tego Alana ze Snow Cake, że szok:) gapiłam się tak na niego z rozdziawioną gębą dobrą minutę, dopóki się nie odezwał. a jak się odezwał, czar prysł - głos jednak nie ten...
ech, przygoda... :)
a tu wchodzi Alan xD ciekawe, ciekawe ;)
Może był wizualnie podobny, ale głosu Alana nikt, powtarzam nikt nie podrobi! jak ja uwielbiam go słuchać...
Film jest po prostu fantastyczny, a Alan Rickman to świetny aktor a głos jego jest taki zmysłowy, aż miło się słuchało pułkownika.
Ja też od razu wybrałabym pułkownika. ;-)
Powiedziałyście już wszystko co trzeba wiec nie mam co do tego dodać, jak to, zę się całkowicie z wami zgadzam.
PS: Też jestem chora. :/ Dlatego Kejt wybaczy, ale nie byłam na chacie wczoraj bo wstretne choróbsko mi na to nie pozwalało.
Dzisiaj na przykłąd nie poszłam do szkoły.
:)
TO jedyny tego plus.
Mi także bardzo się podobał.
Rickman jako Brandon był świetny.
To jedna z nielicznych ekranizacji moich ulubionych książek, na której się nie zawiodłam:)
Ha.
Jestem chora i od poniedziałku nie chodzę do szkoły. Więc - mogłam sobie pozwolić na obejrzenie w całości i do tego nagranie. ;P
Jedyna korzyść z choroby - ujrzeć Alana, jako Brandona o pierwszej w nocy. xD
A teraz następuje pytanie: gdzie można dostać książkę 'RiR'? Jest dostępna w Empiku lub innym takim sklepie?
na pewno jest.
zaręczam i,ze w empiku bądź w notabene powinnaś to znaleźć. to nie jest taka znowóż mało popularna książka...
a chora to ja tez jestem. dzisiaj nie byłam w szkole :)