Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 141 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

...czy ktoś widział ten film?? Zastanawiam się nad kupnem dvd, ale nie wiem czy film jest wart wydania tylu pieniędzy????

Joasia_3

Jeśli mówisz o sklepie internetowym, czy mogłabyś podać linka do tej strony? Również nie oglądałam, a ciekawa jestem w jakiej cenie można ten film dostać.

Lady_Snape

http://www.filmweb.pl/FilmProducts?id=9773 [www.filmweb.pl/FilmProd...]

można już nabyć od ok. 38 zl, ale z tego co pamiętam w Empiku jest trochę taniej i nie trzeba oplacać za przesyłkę, więc tym bardziej zakup tam się opłaca ;)

Joasia_3

Hmm, chyba się wybiorę do Empiku :) Dla mnie opłaca się jeszcze bardziej - bardzo lubię Kline'a, Sarandon, no i Keitel w obsadzie...

Lady_Snape

W takim razie czekam na opinie na temat tego filmu :)

Joasia_3

hym widac ze nik nieodpowiedzial no twoje pytanie a wiec ja to zrobie :D:D miałam to szczescie i widziałam ten film a nawet mam go na płycie:P:D:P

a co do tego filmu jesli chodzi tu a gre Alana to jak zawsze super gra i fajnie wyglada ale gra tam zaledwie do 5 minut łacznie w całym filmie wiec ja troszke sie zawiodałam ale dostałam ten film nic niepłaciłam:P
ale oczywiscie gra tam Alan wiec warto obejzec a sam film nawet ciekawy:P:D

mam nadzieje ze odpowiedziałam wyczerpujaco na twe pytanie.

i jak sie zdecydujesz zycze miłego ogladania:D:D

ZuzaZua

No trudno coś opowiadać, jak się filmu nie widziało ;) A, że nie jest on łatwo dostępny, a w tv nie puszczają... Może zażyczę sobie na gwiazdkę, wtedy coś więcej powiem :]

Lady_Snape

Dość dziwne, bo ja właśnie w TV widziałam to z 3 razy. I jeśli się nie mylę to z tego filmu mam obraz Alana który zarzuca sobie szal na szyję. Gra tam wspaniale, co cięgle mu się zresztą przydarza. Natomiast sam film, pomijając to że Rickman ma tam rolę drugoplanową, jest wart obejrzenia. Kline też jest niezły, a jeśli ktoś na dodatek lubi Sarandon powinien być usatysfakcjonowany :)

Jorjan

Jeśli ktoś ma różnego pokroju satelitarne nabytki, bo ja nie posiadam takich udogodnień :(

Joasia_3

Jeśli chodzi o film jako całość, jest niezły, ma ciekawą fabułę, trochę humoru i nie jest nudny, co się ostatnio często zdarza. Rickman też rolę ma ciekawą, chociaż istotnie jak ktoś już wcześniej powiedział jest go w filmie niewiele. Mimo to jednak polecam, bo jeśli cena jest niewygórowana to warto mieć ten film w swojej kolekcji.

Swoją drogą rola Eda - artysty od razu jakoś skojarzyła mi się z faktem, że sam Rickman przecież początkowo właśnie ze sztuką artystyczną wiązał swoją przyszłość ;)

Pozdrawiam wszystkie wierne fanki tudzież fanów Alana :)