Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 593 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Tak sie zastanawiam czy w tym roku bedzie jaik nowy film z Alanem. Nawet ta nowosc Burtona nie ma pewnej premiery w polsce, co z "Synem nolbisty"

Niffer

'Sweeney Todd' będzie na pewno. Ale to nie w tym roku, bo premiera w USA jest zapowiedziana na grudzień 2007.
Poczekamy zobaczymy.

Niffer

W tym roku chyba już nic z tego będzie ale w przyszłym roku maja być cztery łącznie ze Seeney Todd. Znajac życie nie ma co liczyć że zobaczymy je w Polsce :/

Niffer

O nie zgadzma się z moją poprzedniczką- sunshine. Film będzie w Polsce na pewno ponieważ Johny Depp jest w Polsce znany i lubiany i na ten film pójdą tłumy oraz dlatego, ze ten film prawdopodobnie będzie takiej popularności jak Pachnidło. Tak mi się przynajmniej zdaje. O Nobel SOn nie mówiło sie wiele, ale sadzę, zę o sweeney Todd będzie głośno.

Niffer

Chodziło mi o to że w tym roku 2007 Sweeney Todd nie wyjdzie dlatego że w USA premiera jest 21,12 więc raczej nie zdążą go wydać u nas. A nie zobaczymy tych trzech pozostałych

sunshine_7

zobaczymy. jak nie w internecie to będa na DVD. Ja też myślałam,z ę Snow Cake się nie doczekam, bo miało być w polsce. Nawet w Niemczech było..
I co? I po niecąłym roku na DVD.
:)

sunshine_7

oh no tak. ale optymizmu troszke prosze :)
Snow Cake nie doczekałam sie w Polsce w kinie a było nawet w Niemczech (choc to nei dziwne, Berlinale itd.)ale czekałam niecąły rok i pojawiło sie u nas na DVD.
A jak nie to zawsze interet i kochany osiołek.
:)

Kaliope

Ciii nie tak jawnie bo nas wsadza i wtedy zero Alana:P