Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 197 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Alan ma dzisiaj urodziny! Ja życzę mu samych sukcesów, zarówno w życiu zawodowym, jak i prywatnym;) A i przede wszystkim żeby żył 100 lat albo i więcej:)

Alankoholiczka

ja również przyłączam się do życzeń ;) niech żyje jak najdłużej, aby zdążył się w nas (we mnie ^^ ) zakochać <3 trzeba przyznać, że jak na 65 lat to trzyma się świetnie! :) również Wam życzę wszystkiego co najlepsze, bo to jest pośrednio także święto Alanoholiczek.

Alankoholiczka

Przyłączam się! Wszystkiego najlepszego Alan!!!

Alankoholiczka

100 lat to za mało, 100 lat to za mało... ;D
Ja mu życzę przede wszystkim zdrowia, w tym wieku przyda się;D i wielu fantastycznych ról, którymi będziemy mogli/mogły ;) cieszyć oczy.

Alankoholiczka

ja również chcę się dołączyć do życzeń 100 lat; bardzo dużo zdrowia; i wielu dobrych filmów. Trzymaj się.

parkolo

i wizyty w Polsce :)

martynab

HAPPY BIRTHDAY, ALAAAN!

Alankoholiczka

Najlepszego to za mało! oo tak wizyty w Polsce,i kilka nominacji do oscarów w najbliższych latach z czym się wiąże najlepszych ról!

mysuperherojoker

Happy Birthday Alan !

wikusia074

Wszystkiego najwspanialszego, Alan! :):*;) Zdrowia, szczęścia, jak najwięcej jak najlepszych ról filmowych i dubbingowych, oczywiście też przyjazdu do Polski, najlepiej do Krakowa i happy birthday! :)

Alankoholiczka

Podczepiam się pod życzenia! Tak Alan wszystkiego najlepszego!!! I Oscara za jakąś dobrą rolę;)

Alankoholiczka

Happy birthday!!!

alanbrian

tak, tak ja też........ dużooooooo dobrych ról, żebym mogła go jak najwięcej oglądać ;D

Alankoholiczka

na pewno więcej taki facet :) z takim talentem i takim głosem nie może żyć tylko marne 100 lat trzeba by dopisać kilka zer do tej liczby i tego tobie życzę Alen życia, w którym będziesz się z nami dzielił sobą i pisał dalej tak dobrze historie tego pięknego kina :* Happy Birthday buziaki i uściski i podłączam się do waszych życzeń