Marion!!!!! Jak mogłaś wybrać tego chłystka Kostnera :-)
A byłaś już tak blisko - pamietasz ten błysk w jego oczach kiedy Robin wpadł do komnaty :-)
Witam i pozdrawiam wszystkie Panie zakochane w Rickmanie (rym częstochowski niechcący mi wyszedł)
popieram ideę spotykania się o umówionej godzinie, to sprawdzanie poczty mnie dobija (zwłaszcza, że poczta kłamie)
i żegnam się kulturalnie, albowiem trza iść spać o tej nieprzyzwoicie wczesnej godzinie, albowiem o jeszcze bardziej nieprzyzwoitej godzinie muszę wstać.
niech Wam się przyśni Alan w ulubionej (wymarzonej?) roli:)
dobranoc:)
ja tez sie czuje ignorowana :( a nie lubie ! xD
Dobranoc Kasiu-Kate Groszkowa :D
Pewnie sie jeszcze jakos zgadamy ^^ ale to jutro ^^
Sarka, nie myśl tak! Bardzo lubię czytać Twoje opinie. Nie pozwolimy żeby żadna z nas czuła się ignorowana! W końcu łączy Nas......... ALAN RICKMAN:*
o zaskoczylas mnie :) Szkoda, ze Ty tak rzadko sie odzywasz ;)
Ja zawsze jak tylko moge to odpisuje :D Przeze mnie nikt nie jest ignorowany !
A wlasnie jeden pan dzieki ktoremu wszytskie jestesmy na tym forum..tak, tak dzieki Panie Alanie :D
Ale jestem madra xD pewien pan ktory nas pozdrawia :D skomentowal wyzej ^^ a ja gdy dostalam fragment koemntarza na poczte weszlam tu patrze i nie ma xD myslalam, ze sie nie dodal, a tu patrz !
fajny monolog prawda xD?
Lepiej bym tego nie ujeła... ;-) I jak wspomniano wyżej za cudowną kreskę między oczami i zabójczy uśmiech... szkoda że tak rzadko go prezentuje
^^
za głos
za wiek
za filmy, kotre niegdy nie schodzą poniżej 8
za Veritaserum
za to że tak bosko wyglada w siwych włosach i okluarach
za głos
za spojrzenie
za wymawianie głosek
za kołnierzyki
za głos
za mądrośc zyciową
6zmysł w wyborze filmów
....wspominałam o głosie?
jezu czytając was, czuje sie taka...pospolita?
dżizas, nie ma mnie kilka godzin i nagle dowiaduję się, że Alan grał Syriusza Snape'a... to jakiś brat Severusa? zły bliźniak?:P
i w ogóle popieram - uwielbianie Alana czyni nas absolutnie wyjątkowymi, powiem więcej - należymy do ELITARNEGO grona fanek Alana. jesteśmy ELITĄ. możemy czuć się WAŻNE.
więc za co lubimy Alana? za to, że dzięki niemu jesteśmy wyjątkowe:)
Alanowa Elita :D
w skrocie AE xDD
albo
Wazne Elita Severusa Zlego w skrocie W.E.S.Z xDD
zrylam chyba z tym ^^
Wazna mialo byc*
no a jak :D
mozna zrobic jakas stronke nasza xD
moze cos w rodzaju fun-clubu xD
ale ja nie mam do tego zdolnosci :( ^^
pewnie! my, Elita, musimy trzymać się razem i wzajemnie dowartościowywać:) Alan nie może mieć sfrustrowanych fanek!
(właśnie, jestem sfrustrowana i wcinam miśki żelki - pomaga!)
ooo wyczailas moj sposob :D zelki to jest to !
Wlasnie, trzymamy sie razem !
Nikt tu nie jest mniej wazny ;]
Alan nierowny, bo wyzszy :D
( of cuz jesli chodzi o wzrost ^^ )
chyba, ze ktos ma tu ponad 1.80
bo ja to raczej niska jestem^^
no ja też nie urosłam, ale jak bozia rozdawała wzrost, stałam w kolejce po rozum:P
(tak, tak, dziecko, tak sobie to tłumacz...ale rozumek też za krótki dostałaś, tak, tak... <głaszcze po główce>)
No i proszę. tyle mnie tu nie było, a już zostałyśmy wszystkie odpowiednio nazwane, podsumowane i dowartościowane i cos mi się zdjae, ze zostałam własnie autorką naszego fanklubu (to jest takie hm... jakby to powiedzieć.. czuję to w kościach :D)
owszem. ten pomysł mi się bardzo podoba.
Zrobiłybyśmy konkurencję alanholic.org :)
tylko jest jedne problem: nie znam się na tworzeniu storn internetowych. Blogów i owszem.
Ale nie storn.
Ostatnio nawet mnie kusiło co do tego i wpisałam sobie czy jest zajęty adres rickmaniak.org i jest wolny.
tylko wiecie. to trochę kosztuje, a jak coś nie wyjdzie topieniadze w błoto bo nie znam się na szablonach do stron.
Moze ktoś się zna?
pomysł został wniesiony. Mozemy wcielić go w zycie.
Razem do boju :)
Proponuję tylko ustalić cyz ktoś wie jak się tworzy stronę internetową, a reszta już się ułozy. to jest niestety najtrudniejsze własnie.
Ale sobie poradzimy. kto jest za?
'podnosi rekę'
juz dawno myślałam, by stworzyć coś powazniejszego niż mój klub o Alanie na mylogu :D
wiesz, zawsze mozna zaczac od stron darmowych: friko, czy republika
wkurzajace reklamy, owszem - ale jest pozniej szansa gdy sie cos rozkreci - by sie zrzucic naj akis lepszy serwer.
ewentualnie, nie blog onetowski czy mylog, ale coś bardzije twórczego: np blogspot
http://rickmaniak.blogspot.com/
popieram i podpisuję się obiema łapkami:)
coś tam mnie kiedyś za szkolnych lat htmla uczyli, ale to była dawno temu i trochę na zasadzie "zobaczymy co wyjdzie jak tu wpiszę...", więc wolę się głośno nie przyznawać:P
hm. macie rację.
lepiej spróbowac od czegoś takiego własnie.
ja html ucze się sama. owszem, szbalonów robić nie umiem ale jakoś tam go przerobić jak mi się podoba to coś potrafię.
:)
czekamy kto jeszcze wchodzi w ten pomysł :)
ja sobie sama robiłam szablon na bloga na blog.pl, totalna masakra, ale tam jest większe pole do popisu niż na blogach onetowskich... ale ciii...
hyh.
a co do avatarku to zauwazyłąm te zmianę (żeby nie było) ale siedze cichutko :)
jedna osobka ma takie samo musze uprzedzic
http://www.filmweb.pl/user/36452/miriam-b.html
otóż ona: miariam-b
nie jedna masz takie zdjęcie :P
a ze mi nik nie powiedział dobranoc...CZUJĘ SIĘ IGNOROWANA!!!!!!! To ja zawsze wszystkim dzień dobry... buuu
och, nie! no nie, nie, nie! a już myślałam, że będę oryginalna.
ale za to od czwartku będę miała taki avatar, jakiego jeszcze nikt nie miał, buhahaha <złowieszczy chichot>
ja nie mam o tworzeniu storn bladego pojecia :D przed chwila weszlam na poczte i 42 nowe wiadomosci..prawie wszystkie z tematow o Alanie...eh...jak mozna tak beze mnie ?! xD
oj przepraszmany ale od jutra gadamy od 19:) przeczytałąś temacik, bo nie pamiętam czy napisałaś czy Ci godz odpowiada? dobranoc do 19:)
Boshe, Boshe, Boshe! Dlaczego mnie zawsze musi ominąć taka dyskusja. Wrrr! No i oczywiścuie podałyście już wszystkie najcudowniejsze powody, dla których kocham Alana. Ale co tam! Nikt na mnie nie poczekał... Nie będę się powtarzać, ale dodam tylko, że po zobaczeniu Alana jako Snape'a w KF polubiłam (co ja gadam pokochałam!) książkowego bohatera. Szczerze to nawet nie wiedziałam, że jest tyle fanek Alana na tym forum - nie jestem osamotniona i jest z kim pogadać! Yupi!
P.S. Zazdroszczę autografów!
oczywiście, że jest z kim pogadać i jak widać, dyskusje toczą się na przeróżne tematy:)
rośniemy w siłę, my, elitarna grupa fanek Alana... :)
No niestetyja w te klocki to tylko podstawy. A szkoda... Mogły byśmy utworzyć Stowarzyszenie Najwierniejszych Fanek Alana. A może znacie kogoś kto sie tym zajmuje i mógłby nam stworzyć taką stronkę?