Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 186 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

kurde dziewczyny nie nadążam za wami na tym forum:P troche tu nie zaglądałam a tu prosze :P chciałam tylko powiedzieć,że pozdrawiam gorrrąco wszystkie zakochane i zwariowane (oczywiście pozytywnie:)) fanki pana Alana. Gdyby ktoś chciał się ze mną skontaktować to zapraszam do mnie bo tu na forum to za niczym nie mogę nadążyć. :) buziaki :D

Nikt ci tego nie wybaczy... jestes skazana na banicję... ;D

sugmanik

spalimy cię żywcem

użytkownik usunięty
sunshine_7

mmmmmmmmmmm lubie tak :D:D będzie gorrrrrrąco :D

z sun zawsze jest gorąco, bo to nasze ciepłe słoneczko... ;P

sugmanik

masochistka

sunshine_7

a no i bratnie dusza, masochistka?;D Mam nadzieje ze nie jesteś pruderyjna, to się dogadamy;D Zresztą, już gadałyśmy, doznałam pozytywengo zaskoczenia;) No w koncu te wspólne zainteresowania...
ale od stosu się się nie uwiniesz;)

Mittron

intrygujące jest stwierdzenie że koleżanka za nami nie nadąża cóż moge powiedzieć........... to nie mój problem

sunshine_7

O co chodzi w tym temacie?? Kolejny luźny temat??

kwiat

w tym temacie chodzi o to że koleżanka jest zbyt leniwa żeby przeczytać wszystkie dotychczasowe posty więc naiwnie myśli że ją przybliżymy do tematu

sunshine_7

jednocześnie Sun chciała orzec że absolutnie jej nie zbliży;D Myle się?;) Ale skoro to luźny temat to może piszmy już na naszym, bo tak skakać z jednego na drugi...

Mittron

nie mylisz się bo ja nie mam w nicku napisane touristic information

sunshine_7

cieszę się niezmiernie Sun, że się ze mną zgadzasz:) A nawet gdybyś miała, to nie byłabyś zobowiązana;)