Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 186 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Mamy już nazwę. Teraz kolejne sprawy AA możemy załatwiać tutaj. Tylko na poważnie proszę, bo nie chcę denerwować innych. Temat :nazwa dla sekty już nie aktualny!!...chyba że tam macie ochotę sie nadal wymieniać zdaniami nie tylko o Alanie to proszę tam :). I tak jest już zaśmiecony.

bastilia85

wszystko dla AA w porządku zgłaszam petycje o breloczki klubowe

sunshine_7

propozycja została przyjęta do rozważenina.Prosimy jeszcze o trzy podania ze zdjęciem ;)...
myślę, że mogłybyśmy pogadać na poważnie o tej stronie internetowej. Chyba Kejt (jak dobrze pamiętam) miała się tym zająć. Ale czekam na propozycje. Jestem chętna do pomocy. A może kiedyś zorganizujemy jakiś "zlot" fanek i fanów? Co Wy na to? Fajnie byłoby Was zobaczyć na żywo.

bastilia85

Spotkanie byloby swietne. Ale niestety ja nie bede mogla, nie ten wiek ;)
Ale moze kiedys...
W kazdym razie jak juz bedzie to porobcie duzo zdjec :D

Caireann

to ile masz lat? Że za stara czy za młoda ;)

Caireann

Kaliope miała się zając szablonem o ile pamiętam

sunshine_7

wiesz Caireann gdyby do spotkania doszło ostatecznie można by je zorganizować gdzieś blisko twojego miejsca zamieszkania:)bo rzeczywiście było by super sie kiedys spotkać:)

ewoslawa

Bastilia- za mloda jestem, dopiero za 4 lata dowod odbieram ;)
Byloby super gdyby bylo gdzies blisko mojego miasta, ale mieszkam w takiej okolicy, do ktorej wszyscy maja daleko ;)

Caireann

wiesz ja jestem z Radomska...nikt nie wie gdzie to jest. Mnie też wszędzie daleko :(

bastilia85

a ja wiem! ja wiem gdzie jest Radomsko!

tynka19xx

huraaaaaaa Ktoś wie gdzie mieszkam... Jesteś jedną z baaaaaardzo nielicznych osób .Jestem zaszczycona :)

ewoslawa

zgadzam się z Ewosławą :) Zawsze się można dogadać...kulturalnie ;)

sunshine_7

może nie pamiętam szczerze mówiąć...Wiem, że miała czekać na siostrę która ma pomóc z szablonem. A może któś z Was zajmuje się grafiką? Ja przyznaje się, że nie lubię robić szablonów, bo każdy ma inny gust, a krytyki co do moich prac nie lubię ;)Gdybym sama miała robić stronkę to ok, ale to ma się podobać kilku co najmniej osobom więc nie biorę takiej odpowiedzialności na siebie.

bastilia85

KALIOPE się nazywam. Kejt i Kaliope to dwie inne osoby.

Kaliope

wiem,ale nie pamiętałam która się zgłosiła tylko tyle.

bastilia85

Ja jestem za spotkaniem...

A ja składam petycję, żeby zrobić poduszki a na nich widniało by zdjęcia Alana.. można by powiedzieć, że spało by się na nim:P

kwiat

Jak już wcześniej pisałam ja chętnie pomogę w robieniu strony a dokładnie mogę popracować nad jej wyglądem.. jakiś baner lub coś w tym stylu to ja się piszę na ochotnika:P

kwiat

Co do spotkania, to bym się nawet na to pisała, tylko, ze mnie wszędzie daleko ( mieszkam w Ustce) ale w sumie to możemy zrobić zjazd właśnie w Ustce (nie żeby dlatego, ze nie chce mi się nigdzie jechać) bo morze i plaża i imprezy itp.

A jak to by było z tymi breloczkami?

vampire_12

a tak przy okazji to Vampire to wcześnie adrwoz, żeby nie było:)

vampire_12

chcecie breloczki? ;) Milutko. Alan były z nami wszędzie, biorąc pod uwagę, że przyczepimy breloczek np. do kluczy :)
a co myślicie o spotkaniu w wakacje? Może wtedy uda się zgrać termin?

bastilia85

wiedziałam że mój pomysł się spodoba
cóż mogę powiedzieć jestem genialna

sunshine_7

każdemu się zdarza Sun;) A co powiesz na spotkanie koło wakacji? Pisałabyś się?

bastilia85

z wami?? w życiu

sunshine_7

jak chcesz:) Żebyś nie żałowała ;) Kilka osób chciałoby się spotkać, czy nie byłoby fajnie? No pani Offtop ;) nie daj sie prosić. W końcu miło nam się kłóci :D

bastilia85

nie prowokuj mnie do pisania nie na temat
czy ty myślisz że ja nie mam nic innego do roboty niż spotykanie się z ludźmi którzy są rządni mojej krwi??

sunshine_7

nigdy nie chciałam Twojej krwi. Jak trzeba było popierałam Ciebie, a jak uważałam inaczej to to pisałam. Jestem szczera to tyle. Poczytaj dokładnie to co pisałam :) W czasie rozmów z Tobą i po tym wszystkim później. Zresztą ze dwa razy sama zachęcałam Cię do „wypowiadania się”, więc też należę do potępieńców.

bastilia85

Ja tam rzadna krwi S. nie jestem, poluje tylko na niebieska :P

A spotkanie ze wszytskimi bylo by....coz intrygujace?

Caireann

Caireann z tego co pisałaś miałaś sie już nie udzielać wiecej na forum...
ależ jesteś niesłowna

sunshine_7

Zmienilam zdanie.

Caireann

milutko, milutko :) :) :)Nie ma co uciekać. Przykro mi było po tym co napisałaś, ze nie będziesz już na forum :(

Caireann

Intrygujący to jest Rickman;P Na serio spotkanie byłoby szalonym, ale świetnym pomysłem, choć mało realnym:(

Mittron

proszę proszę Mittron jak tam sprawdzian ??

sunshine_7

dziękuje, dziękuje;) Stosunkowo dobrze, miło że pytasz:)

Mittron

Hej Mittron to świetnie, że dobrze poszło :) A z czego pisałaś?

bastilia85

A z matematyki prosze Ciebie:)