Andrzej Wajda

Andrzej Witold Stanisław Wajda

7,5
8 329 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Andrzej Wajda

Każdy chętny niech dopisze do tego wątku wszystkich pieniaczy, którzy w dniach Żałoby Narodowej podburzali publicznie ludzi do protestów przeciwko pogrzebowi pary prezydenckiej na Wawelu.

Wymienię pierwsze pięć osób:
1. Andrzej Wajda
2. Władysław Bartoszewski
3. Lech Wałęsa
4. Olga Lipińska - w rozmowie telewizyjnej w sobotę, ostro atakowała śp.Prezydenta i decyzję o jego pochówku na Wawelu, nie przebierała w epitetach, była bardzo agresywna, wrrry...:( Niech jej śp.Lenin ze Stalinem odpuści.

alpagaSatana

Piąta, to oczywiście zdzisiu Jacek Majchrowski alias Smok Wawelski.

alpagaSatana

Idol Bartoszewski w nowej odsłonie swoich intelektualnych wywodów. Zapraszam gorąco do obejrzenia, ubaw gwarantowany.
Link:
http://www.youtube.com/watch?v=h_zCjqwpfhQ

Panie Bartoszewski czas na emeryturę.

alpagaSatana

Super lista - a potem Ty i Twoi zwolennicy pójdźcie i z modlitwą "Jako i my odpuszczamy" odpuszczamy rzucajcie kamieniami huncwotów za zbrodnie posiadania innego zdania niż jedyne słuszne.
Radziłbym zacząć już teraz, bo będziecie musieli wybić ponad 60 procent ludzi w tym kraju, którzy popierali wyżej wymienione persony a przy tym (o zgrozo!) chwalą się być Polakami.

alpagaSatana

Pierwsi dwaj już na szczęście umarli, nie będą dalej jątrzyć w Polsce.

alpagaSatana

Niestety włączając się tak ordynarnie w politykę zaprzepaścił wszystko ten PO-owski rusofilski pajac. Zero szacunku dla tego Pana nawet po śmierci. To co wyprawiał Wajda w polityce całkowicie go wymazuje z panteonu twórców polskich. Ten jego serwilizm wobec rosji był tak obrzydliwy że chyba lepiej by było jakby jego trumna znalazła się na kremlu. I do wszystkich hejterów którzy zapewne zapiszą mnie do PIS-u otóż nie nie jestem wyborcą PIS-u i nigdy nie będę. To tak piszę jakby zachciało się wam wrzucać mnie do tych pomyleńców smoleńskich