Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
75 984 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

"dwie strony medalu"

użytkownik usunięty

Na początku chcę zaznaczyc że nie jestem jej ani jakąś wielką fanką ani antyfanką, staram się patrzec na Angie obiektywnie , no i doszłam do pewnych wniosków :

Z jednej strony jest bardzo ładną kobietą(choć wiadomo że operacje plastyczne potrafia czynić cuda), potrafi świetnie grać( jako Lisa w "Przerwanej lekcjii muzyki")choc zdarzaja jej sie tez i wpadki("thomb rider"),kiedys ciekawa osobowość
z drugiej strony te wszystkie 'wybryki' by zwrócic na siebie uwage (typu te noszenie krwi męża w naszyjniku, zbieranie noży,okaleczanie sie, ten rzekomy związek z ta Jennifer i to ze podobno Jolie woli kobiety,rozbicie małżeństwa Brada i Aniston, to że udziela sie w akcjach charytatywnych i wogóle , ale tak że media o tym trąbia i wszyscy o tym wiedzą) to stawia ja w dosyc niekorzystnym świetle.
Chęć zwrócenia na siebie uwagi i pokazania jaka z niej wielka gwiazda, uderzyły jej do głowy zbyt mocno....

kiedys wydawała mi sie i fajna jako aktorka i jako osoba, teraz powoli zmieniam zdanie.

to moze zabrzmi glupio ale wdg. mnie Jolie ma chyba jakies psychiczne zaburzenia i nie chce jej tu obrazac czy robic z niej wariatki, ale zawsze byla 'dziwna'...

użytkownik usunięty
Sachi

kiedys mi sie wydawała taka oryginalna osobą z mocnym charakterem, teraz uważam że tj "sie sprzedała"...

Jak myślicie, czy gdyby nie adoptowała tylu dzieci i nie "odbiła" Brada, to miałaby teraz status (u większości osób) "s*ki, która robi wszystko dla sławy"?

użytkownik usunięty
mielone_

z pewnością nie, ale tu chodzi o to ze ona robi większość rzeczy na pokaz, inni ludzie tez przeciez adoptuja dzieci i wogole ale bez robienia wokół tego jakiejs sensacjii, co do Brada to moim skromnym zdaniem osoba( ktora ma jakies zasady) nie bierze sie za żonatego faceta...