W wigilię był program o Angelinie i Bradzie. Uważam, że nawet wskoczy w gów** żeby się w TV pokazać. Pozatym Jennifer Aniston jest bardziej utalentowana..
Przeczytałam i obejrzałam na youtubie kilka wywiadów z Angeliną - że jest "głupia jak BUT" na pewno z nich nie wynikało. Ale my nie możemy wiedzieć jaka ona jest naprawdę.
"Pozatym Jennifer Aniston jest bardziej utalentowana.."
Tu się akurat moja droga bardzo mylisz...
Aniston gra w typowo głupich, amerykańskich produkcjach. Znana jest głównie z SERIALU "Przyjaciele".
Z Jolie sprawa wygląda inaczej. Ma na swoim koncie Złote Globy (o ile pamiętam 3) i Oscara. Zagrała o wiele więcej ambitnych ról niż Jennifer (jeżeli ona owe w ogóle posiada), mimo iż jest młodsza.
Ale można tłumaczyć - teraz panuje taka "moda" i nagonka, na to aby obrażać Jolie. Na szczęście jej sława nie słabnie.
Sunshine - przemyśl jeszcze raz swoją wypowiedź...
Pozdrawiam serdecznie:)
Jakbyś obejrzała cały program, to byś wiedziała dlaczego mówię, że jest głupia. Jest ładna to fakt, ale nic więcej...
Jakbyś poczytała o jej życiu i obejrzała kilka filmów z Jolie w roli głównej (np. "Przerwana lekcja muzyki", "Gia") to byś wiedziała dlaczego piszę że jest utalentowana.
No i przydałoby Ci się obejrzeć kilka wywiadów z Jolie na youtubie. Ale one są po angielsku...
Ale każdy ma prawo do wyrażania własnych opinii. Powinnaś wiedzieć, że o gustach się nie dyskutuje.
Fakt, że Angelina dobrze grała w "Przerwana Lekcja Muzyki" ale i tak jej nie lubię..
Tak się składa że o gustach się dyskutuje... Wejdź na pierwsze lepsze forum. Zasada "o gustach się nie dyskutuje" to czysta obłudna.
Każdy ma prawo wyrażać własną opinie więc ja też to zrobiłam, także nie wiem o co Ci chodzi:) Jeżeli piszesz komentarz na forum powinnaś chociaż podświadomie oczekiwać odpowiedzi.
Pozdrawiam:)
Czy ja napisałam że ją lubię? Jedynie stwierdziłam że cenie ją jako aktorkę (co można była odczytać z moich postów) i wątpię czy jest "głupia jak BUT". Czytanie ze zrozumieniem wychodzi...
Nie chce mi się już dłużej wałkowac tematu Angeliny Jolie. Ty cenisz ją jako aktorkę, ja uważam, że gra dobrze, lecz jej nie lubię. Nie wiem dlaczego, ale jej nie lubię!
Ja wiem czemu jej nie lubisz. Bo w Wigilię był program o niej i o Bradzie...;) Może wytłumaczysz mi łaskawie czemu sądzisz że Angelina jest "głupia jak BUT". Na czym opierasz swoje przekonanie?
Czy dobra nikt tak naprawdę nie wie... To samo tyczy się z jej mądrością. Ja jedynie mogę stwierdzić że nie jest "głupia jak BUT".
Może nie jest aż taka "głupia" lecz zrobi wszystko żeby dziennikarze o niej pisali. Np. małżeństwo z Billym Thorntonem!
Aha... Już rozumie... Aktorom nie wolno brać ślubów z innymi aktorami!:)
Szczerze mówiąc ja mam w... nosie to co robią aktorzy w wolnym czasie. Mogą być narkomanami, alkoholikami, ciąć się na wskroś i puszczać się z kim popadnie. Dla mnie ważne jest jedynie to jak aktor prezentuje się w filmie.
Pozdrawiam:)
a skąd wiesz że to było na pokaza ?? pudelka czytasz albo inne zapchlone pismo ?? nie znasz jej osobiscie i zapewne to co przeczytasz to w 90 % jest kłamstwem. a nawet gdyby sie okazało że było "na pokaz" to co ty masz do tego ?? niech sobie robi co chce to jej życie i sobie w nim radzi a ludzie mają głupią tendencje wciskania nosa w nie swoje sprawy...lepiej skup sie na naych polskich aktorach<jak dla mnie psełdo> co oni nie robią "na pokaz"
Tak masz rację. W przerwanej lekcji muzyki jest świetna, cudowna, wysmienicie gra, ale dla Ciebie! JA jej nie lubię i nigdy nie polubię!
Buahahah. To moja sprawa, kogo lubię. To, że ją tak bardzo cenisz, to nie znaczy, że Ja mam ją lubić.
Dokładnie zgadzam się .....Angelina według mnie to jedna z ciekawszych aktorek swego pokolenia. Nie mam tu na myśli tylko samego talentu aktorskiego, czy urody, ale również coś, co według mnie jest bardzo ważne - a mianowicie - charyzma. Według mnie Angelina to charyzmatyczna aktorka, wyróżnia się z tłumu innych gwiazd.
Może po prostu coś nie spodobało Ci się w tym programie i dlatego tak surowo ją oceniasz.
Denerwuje mnie że niektórzy mają Jolie na równi z takimi sztucznymi lalkami jak Duff, Lohan, Hilton itp. Tylko że Angelina w odróżnieniu od nich ma wielki talent.
Ale cóż - program w TV o niej i o Bradzie, to coś na czym każdy powinien opierać swoją opinie...
Widzę że niezła sie tu rozciągła dyskusja
chętnie się do niej przyłącze
nie widziałam tego programu, włączyłam za późno ale
po pierwsze Aniston jest znana z jednej roli w Przyjaciele poza tym filmem jakoś nie spotkałam jej w jakimś dobrym filmie
Kiedyś może ją lubiłam ale teraz dla mnie to po prostu kobieta która robi z siebie kozła ofiarnego
Angelina ma za sobą dużo poważnych ról, za które została nagrodzona Złotymi Globami i Oskarem
przykładami są "Przerwana Lekcja Muzyki", "Gia" i "Cena Odwagi" za który już została nominowana do paru nagród i bardzo jest możliwe że dostanie po raz kolejny nominacje do Oskara
Jeśli masz takie nastawienie to dobrze, ale wcale nie musisz mówić że jest głupia bo nawet jej nie znasz, ona przynajmniej pomaga ludziom z dalekiego wschodu, a Aniston potrafi pokazywać sie tylko na okładkach kolorowych czasopism, no i na tym chyba skończe.
A i Jolie wcale nie wzięła ślubu z Bradem
Nie zapominajcie też o jakże licznych nominacjach do Złotych Malin!!! To ciekawe, ze jak ktoś kwestinuje talent aktorski Jolie, to fani zaraz wyskakują - a "Przerwana lekcja muzyki" a "Gia". Ale to było 10 lat temu. Potem były już same badźiewne filmy i beznadziejne popisy aktorskie Jolie. Gdyby nie spotkała Pitta, jej kariera aktorska leżałaby w gruzach. Ale nie zgodzę się z założycielką tematu, że Jolie jest głupia, o nie, to niezła cwaniara.
A nominacją do Złotego Globu za film "Cena odwagi" nie potwierdziła że jest utalentowana, czy rok 2007 to już prehistoria?
Jejku!!!!!!!!!! No oki, ale przecież każdy nawet wybitny aktor ma na swym koncie słabsze role. Zagrała w niektórych produkcjach, bo zwyczajnie dobrze jej zapłacili za te role. A właśnie , ... kto wie, może za "Cenę odwagi" dostanie drugiego Oskara????
Wątpię czy dostanie Oscara, ale nominacje powinna otrzymać. Oscary w tym roku zarezerwowane są dla świetnej Cate Blanchett. Ona bardziej zasługuje na statuetkę.
Dokładnie. Nie każdy jest wybitny i idealny w każdym calu. Są dobre i denne filmy. Gdyby były tylko te pierwsze, jaki świat byłby wtedy nudny!
ehh Skąd wiesz, że jest głupia? Z programu w tv? no litości, nie można oceniać ludzi po tym jak inni przedstawiają daną osobę. Jest jedną z najlepiej utalentowanych aktorek. Zagrała wielu ciekawych produkcjach. Jennifer Ainston jest bardziej utalentowana? Oprócz serialu "Przyjaciele", w którym całkiem fajnie grała to nie znam żadnego innego filmu, któy odniósł jakikolwiek sukces.
Ładna dyskusja :)
Nie wiem czy Angelina jest głupia, zastanawiam się także, czy jest mniej utalentowana (fakt - zagrała w dużej ilości niezby mądrych filmów, ale może ma zwyczajnie kiepski gust do scenariuszy).
Za to przyznam, że drażni mnie jej orędowanie za biedakami w różnych Afrykach - możliwe że przy tej okazji rozdaje po cichaczu mnóstwo milionów, ale pomysł z hurtowym adoptowaniem wszystkiego co oryginalne to już lekka przesada. Na gruncie Amerykańskim to się pewnie wydaje uroczo ekstrawaganckie i równie "światowe" jak kupowanie angielskich zameczków, by potem pomieszkać w nich 2 tygodnie w roku. Ale dzieci to nie towar - Angelina chce mieć wielką rodzinę, ale jednocześnie ani tatuś ani mamusia nie zamierzaja często bywać w domu przy napiętym grafiku podróży od jednego planu filmowego do drugiego. Zaraz przypomina mi się patologiczna rodzinka wielkiego grubasa, Brando....który też kochał swoje dzieci i chciał ich dużo mieć. Niestety nie za bardzo wiedział co z nimi robić, kiedy już zwaliły mu się do domu w wieku dorastania.
No, w sumie racja. Może kochać Afrykę, ale z całą pewnością wystarczyłoby jej jedno takie dziecko...
A ja mogę powiedzieć, że jest utalentowana. "Fajnie" zagrała Lise Rowe. Rola chorej psychicznie dziewczyny nadzwyczajnie do niej pasowała...;-) Może zagrała siebie (po części)?;-)
Ajj... Ludzie tak mówią o Angie z jednego głównego powodu - Angelina ma wszystko - jest ładna, mądra, szczęśliwa, ma gromadkę dzieci i mógłbym tak jeszcze wymieniać godzinami. Zwyczajni ludzie nie lubią takich osób i wolą jak ktoś jest gorszy od nich. Dlatego też np. w Big Brotherze 4.1. zwyciężyła Jolanta Rutowicz, która była nie tylko głupia, ale też wyjątkowo szpetna.
Owszem , jest ona ładna ale nie głupia!! Nie możesz tak określić ambitnego i utalentowanego aktora (którym jest Jolie)tylko dlatego ,że wierzysz w takie głupoty i oglądasz super wiarygodne programy o Jolie i Picie...Naiwna jesteś po prostu. A poza tym nie znasz jej osobiście i nie wiesz jaka jest naprawdę. Myślę że utrzymujesz taką wersję "...jest głupia jak BUT, bo widziałam taki program o niej w którym mówili..." bo wstydzisz się przyznać rację osobom którym się ona należy :P I założę się ,że jeśli będziemy ci wytykać palcami głupotę którą opowiadasz to i tak utrzymasz swoją wersję...Możesz jej nie lubić ale to akurat nie jest powód żeby określać ją "głupią jak BUT"!
A no i oczywiście jeśli faktycznie jest taka głupia , to dlaczego zaszła tak daleko? Trzeba mieć trochę rozumu żeby się stać kimś takim jak ona :P
Pewnie jest mądrzejsza od ciebie chociaż pisanie takich rzeczy nie mówi o mnie zbyt dobrze ale co tam, raz się żyje x)
Co do Angeliny uważam że jest bardzo dobrą aktorką, jedną z lepszych w tych czasach.
To śmieszne stawiać taką tezę na podstawię programu w tv . To tylko świadczy o Tobie. Dużo bardziej cenię Angeline niż Aniston . Szczególnie za film "Przerwana lekcja muzyki " i "Gia" . Uważam że to wspaniała aktorka , bardzo utalentowana . A Aniston ? Chyba większość ludzi kojarzy ją z "Przyjaciółmi" : ) .
Aniston grala w filmach komercyjnych np Sztuka zrywania. Moze dobrze zgodze sie ze nie miala gdzie ukazac swego niby "talentu". Ja nie rozumiem czemu w ogole jest dyskuzja i nagonka na Angeline jak Brad zerwal z Aniston. Widocznie byl powod;) Angelina to kobieta z celem w zyciu. Jej niektore filmy fakt byly dla komercji (tomb raider) ale w tych zagrala po swoich wielkich produkacjach w ktorym pokazala klase i wielkosc jej talentu:) Gia, Przerwana lekcja muzyki sa moim zdaniem jej najlepszymi filmami!!! I cudownie ze zostala za nie nagrodzona!:) Uwazam ze za Cene Odwagi moglaby byc spokojnie nominowana do Oscara 2008. Cate Blanchett w tym roku kroluje na gali oskarowej i rowniez sie ciesze, poniewaz jest to aktorka rowniez z ogromnym talentem:)
mnie sie podobala, jak rozdawala nagrody razem z Shahrukhiem Khanem... zlozyla wtedy raczki i powiedziala:
-Namaste, India.- tak mi sie to podobalo, ze szok... Wszyscy byli zaskoczeni :) Nawet Sharu... :)
uroda-rzecz gustu a o gustach się nie dyskutuje. Mi osobiście nigdy się nie podobała i nie uważam ją za żadną piękność, szczególnie w ostatnich latach.
Co do jej talentu...ludzie, jaki ona ma talent? Ok, zagrała w Przerwanej lekcji muzyki...ale ile lat temu? Nie można na podstawie jedno filmu wybudować całą opinię o jej grze. Od kilku lat nie nagrała nic dobrego, nic co by mogło być głębokie. Ona,w filmach, chodzi i strzela z pistoletu.
Nie nagrała potem nic co mogło by udowodnić jak jest dobra, o ile jest.
Nie mówcie że Jen grała TYLKO w serialu, bo to jest ta sama kategoria i przykład co z Przerwaną lekcją muzyki i Jolie...
Jen miała wiele innych ról, Jolie tez miała wiele innych ról.
Problem w tym że Serial friends to kultowy, znany, nagradzany, uwielbiany do teraz serial stulecia. Nie jest łatwo grać w czymś takim.
Po za tym kwestia tych jej dzieci, tych wszystkich afer które w okol siebie tworzy.
JOLIE NIE JEST BEZINTERESOWNA, staram się to podkreślić za każdym razem. Fakt że da milion na dzieci pomaga jej być na łamach prasy itd. Robi się z niej matke Terese i niewiadomo kogo. Nie jest nią, nigdy nie była i nie będzie.
Sandra Bullock przekazała anonimowo ok. 1,5 miliona dolarów na ofiary tsunami. Wydało się to z pół roku temu przez tzw. 'przeciek'. Co zrobiła by jolie? powiedziała o tym w tv, w prasie itd.
Dla mnie pod względem klasy, uroku itd. lepsza jest Jen( mam dość ciągłego gadania jak to Jen robi z siebie ofiarę. WY ją taką tworzycie, ona już dawno o tym zapomniała a wy ciągle mówicie o jej depresji. JAKIEJ DEPRESJI ja się pytam?! Poczytajcie trochę zanim zaczniecie. Albo obejrzyjcie film np. Wykolejony gdzie gra świetnie.). Jolie jest beznadziejna. Moje zdanie, nic go nie zmieni i to forum jest po to by móc wyrazić tego typu rzeczy.
Pozdrawiam.