Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
75 998 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Moim zdaniem,zagrała tam słabo.Myślę,że wpływ na jej grę ma życie prywatne ,ciągłe podróże,opieka nad dziećmi itp.Wygląda na zmęczoną:/ Dalej najlepszą jej kreacją jest Lisa z "Przerwanej lekcji muzyki".Jolie się nie rozwija:(Co sądzicie???

_Tanya_

no pewnie - nie rozwija sie, ehe bo po co?
a 2 czesci tomb raidera, tak na prawde to one przyniosly slawe Angelinie, a mr&mrs smith? zeczywiscie moze cena odwagi to nie byla dobra produkcja, ale takie filmy jak co za zycie bez granic czy nawet beowulf byly dobre, a teraz pojawi sie Wanted do bedzie prawdziwy hit juz teraz jest o tym filmie duzo informacji trailerow plakatow,

nie zgadzam sie z twoim zdaniem bo przerwana lekcja muzyki powstala w 1999 roku a od tego czasu Angelina rozwinela swoje umiejetnosci i zmienila sie - na lepsze

_Tanya_

Nie jestem jakąś tam wielką fanką Angeliny bo wolę Scarlett Johansson i Jessicę Albe, ale mimo wszystko uważam że Jolie przebija je swoją gra aktorską nawet w najgorszych kreacjach i filmach. Wg mnie jest ona najlepszą aktorką XI wieku. Najbardziej podobała mi się w "Prawdziwych kobietach" , a z założycielem tematu nie zgadzam się ponieważ moim zdaniem Angelina jest coraz lepsza w tym co robi. Chciałabym ją kiedyś zobaczyc w komedii.