Moim zdaniem,zagrała tam słabo.Myślę,że wpływ na jej grę ma życie prywatne ,ciągłe podróże,opieka nad dziećmi itp.Wygląda na zmęczoną:/ Dalej najlepszą jej kreacją jest Lisa z "Przerwanej lekcji muzyki".Jolie się nie rozwija:(Co sądzicie???
no pewnie - nie rozwija sie, ehe bo po co?
a 2 czesci tomb raidera, tak na prawde to one przyniosly slawe Angelinie, a mr&mrs smith? zeczywiscie moze cena odwagi to nie byla dobra produkcja, ale takie filmy jak co za zycie bez granic czy nawet beowulf byly dobre, a teraz pojawi sie Wanted do bedzie prawdziwy hit juz teraz jest o tym filmie duzo informacji trailerow plakatow,
nie zgadzam sie z twoim zdaniem bo przerwana lekcja muzyki powstala w 1999 roku a od tego czasu Angelina rozwinela swoje umiejetnosci i zmienila sie - na lepsze
Nie jestem jakąś tam wielką fanką Angeliny bo wolę Scarlett Johansson i Jessicę Albe, ale mimo wszystko uważam że Jolie przebija je swoją gra aktorską nawet w najgorszych kreacjach i filmach. Wg mnie jest ona najlepszą aktorką XI wieku. Najbardziej podobała mi się w "Prawdziwych kobietach" , a z założycielem tematu nie zgadzam się ponieważ moim zdaniem Angelina jest coraz lepsza w tym co robi. Chciałabym ją kiedyś zobaczyc w komedii.