Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
75 984 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

8/10

użytkownik usunięty

Nie wiem...
Nie jestem przekonana do Angeliny. Dałam jej 8 pkt, bo uważam, że jeszcze nie pokazała jaka jest doskonała, a wszyscy uważają ją za chodzący ideał.
Dziwię się Brad'owi- tyle jest ładnych aktorek, dlaczego wybrał właśnie ją?
Moim zdaniem prędzej czy później ich małżeństwo pęknie jak szkło i Angelina zostanie z dziećmi, a Brad odjedzie z czystym sumieniem.
Możecie się ze mną nie zgadzać, ale to moje zdanie i będę się go trzymać.
Pozdrawiam, keira

Hmm dla mnie 8/10 to zbyt bardzo dobrze na nia.... moze i mam ja w ulubionych.. potrafi grac ale wiecznie pisza o niej i to co pisza to przypal dla mnie.. ja jej bym dala 6/10

użytkownik usunięty

Tak Izka, masz rację, Angelina zasługuje na 6 punktów, ale ja podniosłam o dwa stopnie głos na nią, ponieważ jest piękną kobietą no i stara się być dobrą matką.
To nie znaczy jednak, że będę ją uważała za ideał.;)

Ja jej nie lubię, ale tez dalam 8/10, poniewaz wczoraj zobaczylam Przerwana lekcje muzyki i przyznaje, ze byla w tym filmie niesamowita;)

Ja jej nie lubię, ale tez dalam 8/10, poniewaz wczoraj zobaczylam Przerwana lekcje muzyki i przyznaje, ze byla w tym filmie niesamowita;)

Jak kto woli. To Twoje zdanie. Tylko szkoda, że z biegiem czasu ma coraz więcej antyfanów. Co ona złego robi? Dobrze gra w filmach, pomaga potrzebującym. To, że Brad pokochał Angelinę i zostawił dla niej Jennifer to nie jej wina! Przecież to Brad zostawił Aniston!