Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
75 984 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

http://www.pudelek.pl/artykul/2841/angelina_smiertelnie_chora/

No i co wy na to? Jak tę informację traktować?? Czekam na Wasze opinie...

Nachtjager

I żeby nie było, ta informacja pojawia się już od jakiegoś czasu nie tylko na ?pudelek.pl? ale także na stu innych zagranicznych serwisach..

Nachtjager

Mam nadzieję, że to plotki są....................

Nachtjager

Taaa, widziałem to...Pewno baba ma francę, ja po niej płakać nie będę.

Biedny ten Pitt, po co mu była ta baba?
Ja bym z nią mógł spać tylko w stroju wulkanologa.KOSZMAR!

lisoszakal

Czarująca wypowiedź lisoszakal`u, wielkie brawa dla ciebie?

Nachtjager

Nie lubię jej...

A poza tym napisałem prawdę, choć brutalnie (sorry).

lisoszakal

Pitt sam sobie Angelinę na partnerkę wybrał, nikt go przecież nie zmuszał.
Jolie ostatnio wygląda koszmarnie źle, jakby była po ciężkich przejściach i głodówce, więc myślę że to nie są tylko plotki, niestety.

lisoszakal

Mój poprzedni wpis się nie pojawił, może teraz?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
lisoszakal

Ludzie z nadczynnością tarczycy taką jak ma Angie zazwyczaj są trudni i kłótliwi.

Nachtjager

Ona ma nadczynność tarczycy? Czy to potwierdzona informacja?

lisoszakal

No nie wiem, czy mógłby mieć każdą.. Mnie np. nie, bo Brad akurat nie jest w moim typie :) Pewnie też nie wszystkim sławnym kobietom się podoba. A zresztą.. Angelina to już drugi "potworek" w karierze Pitt'a ... Jennifer to dopiero była paskuda... a Ty tak wjeżdżasz na Angelinę jakbyś ją bardzo dobrze znał... Ja tak mówię tylko o ludziach, którzy mi coś zrobili, a wątpię, żeby Tobie Jolie coś zrobiła... :/

użytkownik usunięty
Electra_Firefoxx

pudelek to najbardziej wiarygodne źródło wiadomości w internecie, nie myślałam żę ktoś wierzy w te bzdury które tam wypisują- nie wiem czym się przejmujecie.

ps-ludzie kochani, przestańcie wjeżdzać na tę kobietę. Wielu chiałoby wyglądać jak ona i zrobić chociaż połowę dobrych rzeczy które ona zrobiła. Kiedy się za kimś nie przpada, pisze się "nie lubię jej", a nie wymyśla jakieś absurdalne argumenty. Nigdy nie była to może moja ulubienica, ale kiedy czytam takie bzdury to za głowę się łapię.

użytkownik usunięty
lisoszakal

"I tak jest nic nie warta... "

To oznacza, że może sobie zdechnąć i nie będziesz po niej płakał, nie musisz, ale to nie jest powód do dumy. Poza tym nie ma ludzi nic nie wartych, jeżeli tak uważasz to sam jesteś wart niewiele.

lisoszakal

Hehehe- kto by pomyślał Ty obrońca uciśnionych? Myślałam, że wszystko i wszystkich masz głęboko w d... Ludzką rzeczą jest się mylić. ;-)))) Pan Pitt sam wybrał taką drogę i nie myślę aby jej z tym było źle. Ale coś mi się zdaje, że Ty czytujesz pudelka. ;-P A może jesteś Jacek Szczerba, który po godzinach w taki sposób sobie "używa"?- jest w twoich wypowiedziach jakiś cień profesjonalizmu, ale... czasem przesadzasz ze swoją elokwencją. ;-))) Angelina jest bardzo czarującą kobietą, uważam, że ma w sobie to coś co potrafi przyciągnąć (mimo, że wybitną aktorką nie jest), nie jestem jej fanką, ale tym swoim postem przesadziłeś. Nie będę jej bronić rękami i nogami (jak to się czasami Tobie zdarza) nie istnieje dla mnie ktoś taki jak "idole" (idole istnieją tylko w filozofii- jeśli wiesz co chcę powiedzieć). cholernie musi Cię bawić czytanie odp. Ale poklask chyba nie jest najważniejszy? Fajnie mieć fanów i czytelników, ale wszystko trzeba z umiarem. Skoro tak bez trudu przychodzi Ci pisanie, to napisz mi pracę magisterską.
;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))To takie moje skromne zdanie. Pozdr.

miodziunio11

O kim mówisz? .

Nachtjager

http://gala.onet.pl/0,1412361,1,1,angelina_jolie,tematy.html

użytkownik usunięty
Nachtjager

potraktuj tą informacje jako prima aprilis, przynajmniej będzie śmiesznie...

Na zdjęciach widać wyrażnie że Angelina jest w świetnej formie.

coxander

A to że wypadło jej troche włosów o niczym nie świadczy.Łysieje kobitka,ot co.LOL

Nachtjager

wiadomo że to ploty. nie mają co wymyślać i wypisują głupoty. chociaż ostatnio rzeczywiście schudła. ale to chyba przez stres. w innym przypadku powiedziałabym że to anoreksja. uwielbiam Angeline. ten co wypisuje na tym forum takie teksty to jest chyba gejem :) skoro nie podoba mu się uznana za najładniejszą i najseksowniejszą osobę świata... chciałabym tak wyglądać chociaż uważam się za atrakcyjną. miałabym wtedy każdego faceta świata oprócz paru pedałów :)