Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
75 998 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Powróciły pogłoski o kolejnym już, bo trzecim wcieleniu się Angeliny w postać Lary Croft. Od kilku dni portale zalewają nas gorącymi newsami z pierwszej ręki oraz nieco starszymi zdjęciami sprzed pięciu oraz siedmiu lat, kiedy to Jolie grała seksowną panią archeolog. Angie, rzekomo otrzymała propozycję zagrania w kolejnym filmie zainspirowanym popularną grą "Tomb Raider". W każdym razie producenci rozważają taką możliwość w związku ze zbliżającą się premierą nowej części gry "Tomb Raider: Underworld", która pojawi się w sklepach już za kilka miesięcy.
'Lara to fantastyczna postać, a gry z jej udziałem świetnie sprawdzają się jako fabuły filmowe. Chociaż poprzednie dwa filmy nie okazały się wielkimi hitami kinowymi, producenci nadal wierzą w potencjał tego cyklu, więc namawiają Angelinę do ponownego zagrania Lary. Kolejny film byłby znacznie bardziej mroczny, z naciskiem na fabułę' - zdradza osoba związana z branżą filmową.

Angelina, mimo poważnej choroby, będącej wynikiem szoku i smutku, po śmierci jej matki, a także urodzenia dziecka, pokazała nam że prezentuje fantastyczną formę i może grać w filmach akcji. Występem w "Wanted" udowodniła, że bez problemu może biegać przed kamerą ze spluwami w ręku oraz wykonywać karkołomne akrobacje, a co najważniejsze, fantastycznie się prezentuje ma ekranie i przyciąga zainteresowanie widza. Rolą Fox niezwykle mi zaimponowała. Myślę, że ma szansę z ogromnym powodzeniem przedstawić nam raz jeszcze postać panny Croft.

Czekam z niecierpliwością na rozwój tej sprawy :)