Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
75 584 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Znajomy parypotwierdza te informacje, choć "przyszli" rodzice (Angelina Jolie i Brad Pitt) tego nie potwiedzili - czekamy na publiczne wystąpienie. Podobno na planie filmu "The Good Shepherd"w grudniu większość strojów na nie nie pasowała. - www.onet.pl (-----------------Jeśli to prawdato życze im szczęścia :)))))

LoLita19

Też o tym czytałam, tyle że na film.wp.pl :D
Podobno mają wkrótce wziąć ślub...
Z drugiej strony, te gwiazdy mją świetnych przyjacół. Po coś chyba Jolie i Pitt nie mówili mediom o ewentualnym ślubie i ciąży :/

LoLita19

"Znajomy parypotwierdza te informacje, choć "przyszli" rodzice (Angelina Jolie i Brad Pitt) tego nie potwiedzili - czekamy na publiczne wystąpienie. Podobno na planie filmu "The Good Shepherd"w grudniu większość strojów na nie nie pasowała. - www.onet.pl (-----------------Jeśli to prawdato życze im szczęścia :)))))"

Jak ja temu Bradowi zazdroszcze!!!

Szajba

A tak jeszcze dodam, że wątpie w tą całą jej ciąże ponieważ Angelina mówiła nie raz, że własnych dzieci mieć nie chce bo na świecie tyle biedy i będzie je adoptować.

LoLita19

Tak własnie! Ostatnio jakies hmm 2 dni temu ide ulica i zapatryzłam sie na wystawe w kiosku a tam wycinek gazety fakt czy cos "angelina jolie jest w ciąży" myslałam ze mi kopara odpadnie. Jeszcze nie wiem czy to prawda bo przeciez sama Angie musi sie wypowiedziec... ale uuuu niezwykla wiadomosc :) Pozdrawiam!

LoLita19

A no chyba im się przydarzyło hehe!! Brad kombinował i mu się udało... wyczarować królika z kapelusza ;P
jak ktoś ma ochotę to niech sobie poczyta -) http://movies.msn.com/movies/article.aspx?news=211835&GT1=7538 [movies.msn.com/movies/a ...]
chociaż wszystkie gazety już o tym trąbią...

mooshynechKa

oficjalnie sie przyznała ze jest z Bradem w ciaży gratulacje :) będzie dzidziuś ^^

LoLita19

Aaaa! Szczena w dół. To będzie naprawdę ciekawe. Kiedy przyjdzie ta nowa istota na świat?

Laleczka

Tak,brad w koncu zasadzil ziarno jolie,ciekawe co z tego wyjdzie... http://film.interia.pl/kino/plotki/news?inf=705479 [film.interia.pl/kino/pl ...]

Marcysia

Nie wiem czy to prawda, jeśli tak, to życze im wszystkiego najlepszego, ale jak widze jak oboje zajmuja sie Zahara i Madoxem to dziecku nieczego nie bedzie brakowalo wlacznie z miloscia. Szajba Ty zazdroscisz Bradowi, ja zazdroszcze Angelinie :)

Mrs__Silas

Tak wogóle jak będzie to dziecko wyglądało? Przecież Brad jest niesamowicie przystojny, Jolie zmysłowa i piękna... To będzie dziecko dwóch bogów seksu!

Laleczka

hehe...racja!!! :-D dziecko dwóch bogów...
podpisuje sie tez pod odpowidzią jakiegoś forumowicza, że baardzo zazdroszcze Bradowi.
Jednak w info o dziecku nie wierze.

Mrs__Silas

"Szajba Ty zazdroscisz Bradowi, ja zazdroszcze Angelinie :)"
No akurat to jest oczywiste :]

LoLita19

W wiadomościach mówili i pewne jest , że Jolie jest w ciąży.

MlodY

Tak teraz to już pewne, że jest w ciąży skoro nawet w teleexpresie to potwierdzili. Nie wiem ale jakoś się nie cieszę...nigdy nie wiadomo co może się stać z jej dalszą działalnością filmową. Oczywiście zawiesi ją na pewien czas, mam nadzieję że jednak później do niej powróci.. Mimo wszystko szczerze gratuluję i myślę że jak urodzi chłopca to będzie z niego istny Apollo :P

Joern

Sama niewiem jak sie na to zapatrywać, bo jak będzie z zadoptowanymi dziećmi? Mam pewne obawy jak się zachowają. Podobno kobiety w ciązy pięknieją - zycze tego Angelinie. Ach Brad jest etraz dumny :)

Laleczka

Angelina na Haiti. W linku jest galeria zdjęć, na niekórych mamy już spory brzuszek :) http://film.onet.pl/0,3861,galerias.html [film.onet.pl/0,3861,gal ...] Pozdrawiam!

użytkownik usunięty
LoLita19

God...
ale sie podniecacie. jakaś sztucznie tuningowana lala, a wszyscy zazdroszczą Pittowi jakby było czego.

I jeszcze jedno: Bóg seksu? Pitt? A skąd to u diabła wiecie? XD

Brad Pitt został wiele razy zamieszczony w czołówca najseksowniejszych ludzi świata :]

użytkownik usunięty
Laleczka

cóz, chodziło mi o trochę inny sens twierdzenia "Bóg seksu" - można na takiego wyglądać, albo być takim - ale tego to już się tak na oko nie stwierdzi :P

TAK! Jest w ciąży! Na okładce PEOPLE (który czytam regularnie) jest to oficjalnie ogłoczone " 'Yes' I'm pregnant" Says Angelina Jolie , widziałam też jej zdjęcia na których widać dokładnie że jest w ciąży a no i oczywiście mam wtyke w stanach a mianowicie mojego moja rodzina wywodzi się ze stanów i mam tam paru krewnych i niektórzy siedzą w showbiznesie i mówią że to już potwierdzone a PITT i JOLIE zwołają oficjalną konferencje prasową...:p CO ja jeszcze robie tutaj w wawie?! ALE się ciesze...ostatnio ich bardzo polubiłam więc aaaaaaaa! ale fajnie:* już się nie moge doczekać...chce zobaczyć jak będzie wyglądać to maleństwo:p

gcsgirl

http://photos1.blogger.com/blogger/871/1362/1600/Star.0.jpg [photos1.blogger.com/blo ...]

jada

aaaaa!!^^ ale sie ciesze:))Angie w ciazy:))ciekawe czy bedzie chlopiec czy dziewczynka?:]dziecko ma sie urodzic na poczatku lata.szkoda jedynie,ze Angelina bedzie musiala zrobic sobie przerwe w graniu chociaz to moze lepiej jej zrobi..wroci zregenerowana i skumuluje sily zeby znow nas czyms zaskoczyc:):**

LoLita19

Angelina w ciąży??? No nie do wiary :) Jak się okazało to prawda. Cieszę się i życzę jej z całego serca, żeby miała zdrowe bobaski. Ale jednocześnie zmieniłem o niej zdanie. Nie raz słyszało się, jak mówiła, że nie chce i nie będzie mieć własnych dzieci, bo bieda jest i chce pomagać biednym. Myślę, że ona mówiła to wszystko, pod publikę, albo po prostu miłość zwyciężyła. W końcu nie jedna młoda dama chciała by mieć Brada za chłopa.
Pozdro dla fanów i rówieśników Angeliny.