Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
75 984 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Hmmm, dlaczego nikt się nie wypowiada o genialnej roli Angeliny w filmie Gia? Zagrała w nim fantastycznie. Myślę, że jest to jej najlepsza kreacja. Wygrała Złotego Globa, szkoda, że nie mogła wygrac Oskara (to był film telewizyjny). Obowiązkowa pozycja dla każdego fana panny Jolie.

infinite_eternity

Mysle ze dlatego iz duzo ja obgaduje inni zajmuja sie zyciem osobistym a takie osoby jak Ty ktore oceniaja talent... hm maja wakacje bo zazwyczaj sa wies zAngie jak widac to wiele kontrowersji dla Ludu Pozdroo

Laleczka

Tak ta rola byla po prosyu swietna! Dzieki niej zrozumialam, ze Jolie jednak potrafi grac. Z kolei rola w Przerwanej lekcji muzyki wypadla wedlug mnie blado w konfrontacji z Gia. Choc jest na dobrym poziomie. Niestey w reszcie filmow jakie widzialam Angelina nie popisala sie lub byla wrecz sztuczna, doprawdy zadziwia mnie jej dobor rol. W koncu ma kase wie moglaby zagrac czasem w czyms ambitniejszym...

nomiczek

Zgadzam się, tylko że ona przed zrobieniem filmu nie wie, czy będzie ambitny czy nie. Może jej się podobac fabuła lub nie. A szkoda...

Lubię tę rolę, ponieważ Angelina zagrała bardzo emocjonalnie i prawdziwie jak sądzę, zresztą ona sama mówiła, że było jej trudno, bo pewne elementy z życia postaci łączyły się z jej życiem.