Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 004 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

pewnie świat nie miałby takiej mani na punkcie Jolie. Pamiętam, że zanim się z nim związała była uznaną aktorką, cieszyła się popularnością ale dopiero po tym jak związała się z Pittem zaczęto ciąąąąąąągle i wszęęęęędzie o niej pisać.

Oczywiście mimo wszystko jest dobrą aktorką :)

Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Mikimoto_

nie zgadzam się, o obojgu zawsze było głośno

Ale teraz nie piszą o tym jaka jest dobrą aktorką (a szkoda bo powinni właśnie o tym) tylko właśnie skupiają się na jej prywatnym życiu. A że jej prywatne życie wiążę się z mężem, czyli Bradem Pittem to dlatego piszą o niej "dzięki" niemu.
Ja uważam, że jest świetną aktorką i była zanim poznała Bradzia :)

dzasti91

zgadzam się. JEst na prawdę znakomitą aktorkĄ, Ta duza popularność działa na jej niekorzysc. Piszą tylko o jej dupie, dzieciach, romansach a nie o jej talencie. szkoda;/
Brad również cierpi z powodu swojej urody. Dla mnie swietny aktor. Można tu wspomnieć role w "Przekręt" czy "Fight Club" ;] Zawsze ubolewałam, że nigdy go nie docenili. Jeden tylko złoty Glob ;/

Mikimoto_

Mania na jej punkcie zaczęła sie chyba wczeniej, od kiedy zagrała Larę Croft w "Tomb rider". Od tej pory dobywała wszystkie rankingi na najpiękniejsze i najseksowniejsze kobiety swiata. Tylko, że wtedy grała w słabszych produkcjach więc o jej talencie o oskarze juz nie mówiono. Ale najwieksza popularność przyniosł jej wlasnie "Pan i pani Smiths" oraz romans z Pitt'em. Teraz niestety tylko o tym pisza o ich ciaglych rzekomych rozstaniach. Szkoda, bo np. o jej ostatnim wspaniałym filmie "Oszukana" mowiono tylko ze jest tam za chuda. Krytycy ją docenili (np. nominacja do oskara) ale niestety ludzie znowu swoje. O tym ze nie dostała oskara mowiono ze Jolie poniosła porażke. Jak mozna mowic o nominacjo do oskara jako o porazce??
Ludzie gadali i beda gadac. Nie nalezy ich sluchac. A Jolie jest popularna bo jest piekna i ma talent. Gdyby było inaczej nie mowiono by o niej ciągle, a jej "5 min" dawno by minęło.