Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
75 984 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Wiem że podoba się bardzo duej grupie zarówno chłopaków jak i dziewczyn , ale mnie jakoś nie przekonuje. Ogólnie to niepodobają mi sie brunetki. Np. Salma Hayek albo Monica Belluci uwazane za boginie nigdy mi do gustu nie podchodziły. Wole naturalne blondynki(niestety takich jets coraz mniej w Hollywood , a coraz więcej tlenionych gwiazdeczek apfu..:/)
A co do jej gry aktorskiej to jedna rola była świetna mówie tu oczywiscie o Przerwanej Lekcji Muzyki ...no ale teraz....no niestety niewypał ale zobaczymy co dalej

O gustach sie nie dyskutuje:)

depa_billaba

Podpisuje się:) mnie tez od poczatku ta panna nie przypadla do gustu:] moze jeszcze kiedys cos zagra, bo na razie to kiepsko, ps. gdyby mnie urodą zniewoliła hehehhe.. a tak sie musi dziewczyna bardziej postarac:P

depa_billaba

Oczywiście o gustach się nie dyskutuje. Przyjęto do wiadomości, ale czy od razu w pewien sposób się nie uprzedziłaś do grona brunetek? Bo tak z tej wypowiedzi można wywnioskować.Jeśli wolisz blondynki to Angelina miała blond włosy w paru filmach np. "60 sekund", cóż skoro jej nie lubisz to trudno.Blondynki...hmn..Charli ze Theron jest niezwykle utalentowaną aktorką. o blond włosach :) polecam wszystkie filmy z jej udziałem, pozdrowienia :)