duuuuuuuuuuuużo bym dała żeby Bóg stworzył mnie taką,jaka ona jest:)
Musiałam to powiedzieć!:)
jesli na zdjęciu to jesteś ty to wiele kobiet dało by duzo aby tak wyglądać ;]
ja osobiście dałbym bardzo duuuuuuuuuuużo aby spotkać taką angeline w moim wieku vzyli 18 lat :] albo wystarczyła by mi dziewczyna z jej charakterem oooo takich to ze świecą szukać :/
jest bardzo ladna i dodatkowo jest dobra aktorka, gdzies mam fakt czy jest z bradem czy nie ale baardzo wkurzaja mnie teksty gowniar ktorym to nie pasuje i zaraz wypisuja teksty ze jest brzydka ,nie umie grac itd,musialam to napisac:)
Słońce ale to nie Bóg stworzył Angeline Jolie tylko hirurdzy plastyczni :) .
I dla tego wygląda jak wygląda :)
słońce zobacz sobie zdjęcia angeliny z dzieciństwa (usta) i jakiekolwiek jej zdjęcie w obcisłej bluzce (biust) i nie będziesz gadał takich głupot ;]
yyy... sorry za użycie "słońce";P nie zauważyła, ze osoba zaczynająca ten temat ma taki nick, zwyczajnei pomyślałam, ze scooterxxx uzyl "słońce" jako zdrobienia do osoby do której sie zwraca;P
Ej no ludzie drodzy od razu chirurdzy plastyczni, zero szacunku w stosunku do osób bytujących w świecie mas mediów...nie mam pojęcia skąd się to bierze...
Jeśli ktoś chce sobie powzdychać... :) Niech sobie wzdycha. :)
Faktem jest, że Angelina w starszych filmach i teraz jest tak różna, że aż mało podobna, ale... :) Ludzie chcą wierzyć, że ich ideały są naturalne od czubka głowy do małego palca u nogi. Jeśli im to pomaga - niech wierzą. :)
Nie każdy lubi stąpać twardo po ziemii. Nie każdy chce wiedzieć, że kości policzkowe nie zmieniają kształtu w okolicach trzydziestki, że z wiekiem usta nie pęcznieją, a zwężają się...
A jak nie chce wiedzieć, to po co go uświadamiać? Niech żyje w błogiej nieświadomości. ;) Tak jest zdrowiej. ;)