IMHO sa ladniejsze aktorki, chociazby Theron, Bellucci czy Beckinsale.
no ale kazdy ma swoj gust, prawda?
nie wiem co masz do keiry? skoro w tam mlodym wieku tyle osiagnela nie czaje cie sorki ale keira ma 21 lat i genialne role w dumie ..... piratach... i kilku innych filmach jest lepsza niz te wszystkie Hilary Lindsay itp a TRANSAMERIC Epolecam goraco pozdr rowniez
Ja nic do Keiry nie mam. Bardzo ją lubię. Jest dobrą aktorką. Świetnie zagrała w filmie Domino, ale muszę przyznać, że Charlize się dużo lepiej wciela w swoje role.
heh...wiem że tu ucichło...ale właśnie całe to przeczytałam i strasznie mi się śmiać chce z was...:D:D:D...najlepsze jest to że wszystko w temacie: o Angelinie..czy jest ładna czy nie...a tutaj jakieś kłótnie o osoby, które nie mają z nią nic wspólnego...:):)
Wiem z doświadczenia że na forum różngo rodzaju tematyce nie można trzymać się zbtynio tematu, ale tutaj to po prostu było świetne...:))
Bruce Willis a jasne że jest lepszy od niej "Na wariackich papierach" - Złoty Glob, "Szósty Zmysł, czy 12 małp, a może nie widziałeś tych filmów i tego serialu?? To już teraz lepiej się nie wypowiadaj bo zdecydowanie tutaj się ośmieszyłeś..
joern a ile nominacji i ile zlotych malin posiada Bruce idac twoim tokiem rozumowania po za tym bruce zajal trzecie miejsce w najgorszych aktorach wszechczasow wiec nie ma co duzo gadac tutaj jeden zloty glob nie uratuje 10 zlotych malin i 15 nominacji
Ja uważam, że z Courtney to żadna aktorka. Zagrała w kilku zupełnie przeciętnych filmach.... A Bruce Willis to jeden z najlepszych i najbardziej znanych aktorów na świecie. Pewnie widziałeś zbyt mało filmów z nim, żeby coś na ten temat powiedzieć. No przepraszam bardzo, ale Pani Cox nigdy nie będzie lepsza od Willisa, no może w wieku 60 lat do tego dojdzie... Zresztą to jest młodsze pokolenie - NIE POWINNIŚMY PRZYRÓWNYWAĆ WETERANA FILMOWEGO DO COURTNEY, której role znane były jedynie z Krzyku i Przyjaciół - jedna trylogia w miarę możliwa i serialik telewizyjny.... No bo czy przeciętny człowiek potrafi skojarzyć ją z innego filmu???
wteran? zlotych malin chyba? WYBITNYM AKTOREM POKOLENIA WILLISA jest Nicolas Cage albo Johnny Depp ktorzy nie wiedza co to zlota malina ani nominacja i ktorzy nie zagraja kazda role w kazdego rodzaju filmie rowniez Ed Harris i inni a ok moze przesadzilem ze courtney jest lepsza aktorka niz on aktorem ale tylko dlatego ze ma mniejsza filmografie a Willis to nazwisko tak jak Lopez i nic wiecej
Zauważmy, że większość aktorów dostaje nominacje do złotych malin. To po prostu tak już jest. Zauważ, że nawet Angie ma na swoim koncie już sporo, a gra świetnie.
Powiem Ci, że uwielbiam Nicolasa Cage'a i Ed'a Harrisa, ale Pan Willis też jest dla mnie wybitnym aktorem. Każdy film z Nim, który oglądałam był według mnie bardzo dobry, Bruce gra świetnie. A jeśli chodzi Ci o komedie sensacyjne, to chyba nie widziałeś wszystkich filmów z nim. Armagedon, Szklana Pułapka lub Osaczony to może według Ciebie były komedie? To były kultowe filmy sensacyjne, o których wspomina się do dzisiaj. Przykro mi jeśli ograniczyłeś filmy Willisa do komedii, bo to oznacza, że chyba nie zobaczyłeś zbyt wiele...
Radzę wypożyczyć te filmy: Osaczony, 16 Przecznic, Łzy Słońca, Stan Oblężenia, Kod Merkury, Szakal, Ostatni Sprawiedliwy...
Obejrzałam wszystkie te filmy, i jeszcze więcej, i uważam je za godne uwagi pożądne filmy. Nawet ośmielę się powiedzieć, że jedne z najlepszych.
Pozdrawiam i proszę o obejrzenie. Naprawdę zmienisz zdanie o Panu Willisie, gdy poświęcisz tym filmom uwagę.
ANGELINA NIE MA ZADNEJ ZLOTEJ MALINY TYLKO NOMINACJE tak na marginesie a willis ma 3 ok gra w sensacyjnych filmach ale on jest TAKI SOBIE jest przecietny chyba ze przy oscarach albo globach pomijaja jego nazwisko nie wiem moz eim placi nie hce sie wyrozniac ale te nominacje i maliny na serio o czyms swiadcza i nie WIEKSZOSC ma nominacje tylko ci ktorzy zasluzyli bo Jodie Nicolas Johnny Reese Ed oni nie maja
ekhm... Courtney Cox jest lepszą aktorką od Bruce'a Willis'a?! Twój tok rozumowania i myślenia naprawdę mnie zadziwia...
black rose zobacz sobie na nagriody i wyroznienia willisa i w jakiego typu filmach gra TYLKO W KOMEDIACH SENSACYJNYCH a za courtney przyznalem z eprzesadzilem ale lubie ja i juz i nie smielbym powiedziec z ejest genialna aktorka bo jest dobra ale dalem jej 10 bo ja lubie i juz ale nie zachwycam sie jej aktorstwem mimo ze w krzyku byla bardzo dobra a przyjaciele to klasyk
słowo TYLKO jest nie na miejscu (od kiedy np. 12 małp to komedia sensacyjna?) A zobacz sobie na nagrody i wyróżnienia Courtney... w porównaniu do Willis'a... nie ma nawet co porównywać... 10 daje się conajniej BARDZO DOBRYM aktorom, a nie DOBRYM. Przyjeciele to rzeczywiście klasyk, ale też dzięki innym aktorom...
Ale ponoć o gustach się nie gada...
no wlasnie popatrzylem na nagrody Courteney i wiesz co ? wolalbym nie miec zadnej niz miec same maliny serio a 12 malp to tylko jeden film za ktory i tak najbarzdei jdoceniony zostal Brad Pitt ktory nominacji do Maliny nie ma zadnej
no, a za Przyjaciół najbardziej została doceniona Jennifer Aniston, a Krzyk to zapewne nie film godny podziwu...
Krzyk nie jest godny podziwu? to poczytaj recenzje pierwszej czesci i wysoki poziom nawet penwie nie ogladales krzyku ale za to dramaciki do plakania w stylu monsterek albo daleka polnocka sa lepsze hehe bo mozna s epoplakac no nie? hehe
A zaczeło się tak niewinnie..ktoś zaczał temat..najpierw było kulturalnie aż wkońcu zaczeła się walka "na noże":P Luuudzie!!! Każdy ma iny gust! Możecie się kłocic tak bez końca albo poprostu zaakceptować zdanie drugiej osoby!! Dlatego właśnie o gustach się nie dyskutuje!!:)
Pozdrawiam i naprawde skończcie tą kłotnie..:P
właśnie starałam się nie odzywać (tzn. nie pisać dalej), ale chciałam poprzeć osobę nade mną :P
Po co to wszystko jak przecież nikt nie zmieni "z dnia na dzień" zdania o jakimś aktorze...
no cóż...
Pozdrowionka! ;)
jasne, że lepiej popłakać na monsterku... chociaż nie wiem, można się tez nieźle posmiać z kzryku :D (chociaż akurat pierwsza czesc nie byla taka zła, ale nastepne... :D)
Właśnie powiedziałaś, że połowa facetów na Ziemi to są bi lub gejami... bo jeśli tylu ona się podoba...
Zresztą nie wiem, dlaczego twierdzisz, że to babo-chłop... Ma piękny duży biust, doskonałą figurę... Nie wiem co można od nioej jeszcze chcieć...
Pozdrawiam
eee... no babo-chłopem to ona nie jest. Jest przecież normalnie wyglądającą kobietą. Ja jej urodą akurat się nie zachwycam. Dla mnie wygląda "normalnie". Oczywiście każdy ma swój gust.
Pozdrawiam!
Jolie jest bardzo ładną kobietą, ale mnie się nie podoba. Jej gra też mi nie leży, nie żeby była zła, ale coś mi się poprostu nie widzi. No i trzeba dać sobie zauważyć, że Angelina jest bardziej znana ze skandali niż osiągnięć filmowych :-)
No w sumie to też racja. Sporo zna ją z tego, że rozbiła związek Brada i Jennifer, ale proponuję, że nie będziemy w to wnikać skoro i tak nie wiemy jak było naprawdę. Każdy ma swoje zdanie na ten temat...
(Proszę, nie zaczynajcie nowej "kłótni" o tym!)
Pozdrawiam!
no, akurat nie miałam na myśli tego że rozbiła związek tylko to że jest bi i słyszałam też coś że sypiała ze swoim bratem... Ale to nie jest nasza sprawa, tylko Angie ;)
Droga Flexio :P a jakież to niewyobrażalne skandale sprawiły że Angelina osiągnęła taką popularność??
Taaak z uwagi na to iż lubisz Charlize Theron nie skomentuję tego co napisałaś o Angie i Jamesie..kolejny tabloid puścił plotę a ludzie podłapują temat i wierzą jakby to był FAKT. pozdro:)
no ja nie wiem czy to jest prawa, tak slyszalam. Nikogo nie oskarzam, i to nie jest moja sprawa z kim sypia pani Jolie ;-). Poprostu usłyszałam tak od znajomej która bardzo lubi Angie i się nią interesuje, więc napisałam. Nie wiem czy to jest prawa, może i tak, a może i nie. A mnie nic do tego :)
ja w sprawach aktorów już nie wiem komu wierzyć.
Prasa kłamie, aktorzy na pewno też (jeżeli to jest "poważniejsza"
sprawa) no i inne "żrodła". Komu wierzyć?
Chyba najczęściej wierzymy w plotki, bo są one
"ciekawsze"... Chociaż niektóre zdają się aż niemożliwe,
czasami okazują się prawdziwe.
Nie będę mówiła czy sprawy sercowe Jolie są prawdziwe
czy nie, bo nie wiem i jakoś do końca mnie to nie obchodzi,
ponieważ zazwyczaj ja interesuje się gwiazdami przeze mnie
lubianymi. Nie zawsze jednak...
dobra, gdybaniem i tak do niczego nie dojdziemy x). Więc jak dla mnie można założyć że nie spała ze swoim bratem i to była plotka, bo dla mnie to nie ma najmniejszego znaczenia, a widzę, że dla jej fanów to ma wielkie znaczenie, więc o co się kłócić ;-)? Następna rzecz którą można pogratulować Angelinie - wytrwali fani którzy bronią zaciekle jej umiejętności aktorskich i naturalności ust :-].
Z poważaniem
Flexia :-)
o, dobrze powiedziane! Jakie tutaj kłótnie były...! :D
Nie mówię o wszystkich użytkownikach, ale np. użytkownik Pirat (tam to sie najbardziej uwidaczniało) "bronił" zawzięcie swojej idolki. Albo po prostu nie mógł zrozumieć, że ktoś może jej nie lubić, nie podobać się, albo starał się przekonać wszystkich "anty" o jej doskonałości i "obowiązku" jej lubienia :D
No... to by było na tyle :P
hehee flexio jestes smieszna jakie skandale byly o Angelinie Jolie? hehe chyba ze za skandal uwazasz to ze kilka lat z rzedu wybierana zostawala najpiekniejsza kobieta na swiecie:) to jedyny zapewne wg ciebie "SKANDAL' bo ja o zadnym innym nie slyszalem a juz troche zyje na tym swiecie
Black Rose a skąd wnioski że Electra tudzież moja skromna osoba zaliczamy się do grona anty - fanów Courtney?? Nic z tych rzeczy..po prostu bronię swoich poglądów które nie pozwalały mi porównywać jej z Brucem Willisem itp.. Nie uznaję jego także za jakiegoś niewiarygodnie uzdolnionego aktora, lecz po prostu wyrażam własną opinię. Niektórym może się to nie podobać, ale to już ich problem. A po to powstał ten portal żeby móc wyrazić swoje zdanie i skonsultować je z innymi ludźmi. No to by było na tyle. pozdro :)
akurat nie mówiłam o Courtney Cox :) i w ogóle nie mówiłam o Was :)
Chodziło mi jak bronił Jolie w jakimś poscie... (wiem tylko, że założonym przez agusię czy jakoś tak). Nie mam nic do wyrażania swoich poglądów, ale chodziło mi o to, że mimo częstych apelacji o zakończenia tematu, ponieważ robił się on aż "nachalny" to nie został zawieszony (temat). Rozumiem, każdy może mieć swoje zdanie, ale nie trzeba wszystkich o nim "przekonywać" agresją. (nie mówię o wszystkich użytkownikach)
Pozdro!
black rose i joern pamietajcie ze mam dla was szacunek pelen szacunek i ciesze sie ze juz sie nie zremy o Courtney i Bruce kazdy z na swyrazil sowje zdanie zbesztal sie nawzajem i po sprawie a najlepsze jest top ze jestemsy na blogu o Angelinie a o niej nie wspomnielismy
hm... wypadałoby coś wspomnieć, ale jeżeli ludzie zakładają "tematy nie na temat" (:P) albo po prostu przekształcają się one w bardziej ogólne lub zwyczajnie o czymś innym. Dobra... co ja bym mogła napisać...
może to, że powinnam obejrzeć "Przerwaną lekcję muzyki", bo przecież to jest (najprawdopodobniej) najlepszy film z jej udziałem. Szczerze to za nią nie przepadam, ale przyzwoitość mi na to nakazuje :)
Pozdrawiam!
ps. wspomniałam cos o niej! :D
No to ja też wspomnę... :)
Mam podobne zdanie, jak jeden z moich ulubionych (notorycznie kłócący się facet) użytkownik piętro wyżej ;)
Angelina była, jest i będzie świetna, bez względu na to co stanie nam na drodze. Z pomocą takich jak Pirat odeprzemy każdy atak! ;)))
Ludzie..... Lubię Was! :) W szczególności Joern, Kakiharę i Johnego.
(po prostu musiałam to powiedzieć) :)
według mnie ma jednak to coś...jakiś magnetyzm i niebezpieczny urok....nie rozstrząsam się tutaj na temat jej figury, bo nie byłoby już tak idealnie, ale jeśli chodzi o urodę, to obok Moniki Bellucci, Charlize Theron i pięknych latynosek znajdzie się dla niej miejsce
To ja takze dorzucę iż w Girl Interrupted była wyśmienita :P co tutaj nie mówić przyćmiła wszystkich pozostałych aktorów. pozdro :)
drogi Johnny, jesli chodzi o skandale o ktorych slyszalam z jej udzialem to np. to ze byla rzekomo zwiazana ze swoim bratem, to ze jest biseksualna itd. Bylo ich wiecej, ale w tej chwili nie przychodza mi do glowy. Wiec nie mow, ze Angie nie brala udzialu w zadnych skandalach.
drogi Johnny, jesli chodzi o skandale o ktorych slyszalam z jej udzialem to np. to ze byla rzekomo zwiazana ze swoim bratem, to ze jest biseksualna itd. Bylo ich wiecej, ale w tej chwili nie przychodza mi do glowy. Wiec nie mow, ze Angie nie brala udzialu w zadnych skandalach.
To, że jest (podobno) biseksualna, mnie nie przeskadza. Wręcz przeciwnie, to dodaje jej pewnego uroku i charakterku!