Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 739 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

IMHO sa ladniejsze aktorki, chociazby Theron, Bellucci czy Beckinsale.

no ale kazdy ma swoj gust, prawda?

flexia

Jeżeli nawet były jakieś skandale z udziałem jej osoby to rzeczywiście nic nam do tego. Obiektywnie możemy oceniać tylko i wyłącznie jej grę aktorską zapisaną na klatkach filmowych i proponuje aby na tym się skupić. pozdro :)

Joern

Tak, to nie jest oczywiście zły pomysł, ale jak znam was wszystkich to zaraz zboczymy i z tego tematu..:D:D

Aleksandra_6

....zbieram paczkę i lecę na jakąs nudna stronke zrobic małą "filmowa " zadymkę.....kto jest chętny???? ,-)))))))))))))))))))))))))))) ))

...gorąco pozdrawiam Was ....

lollii

do postu powyżej: CZEKAM NA CIEKAWE PROPOZYCJE.pa pa pa pa

lollii

powiedz tylko gdzie a znajdziesz tam i mnie :) pozdro :)

Joern

:-))))))))))...bardzo miło usłyszec to z Twoich ust....niczym telma i louise możemy rozpocząć dziką przygodę na dziewiczych jeszcze forach i nieujarzmionych użytkownikach...gorąco pozdrawiam i do rychłego .....

lollii

Z przeogromną rozkoszą będę Ci towarzyszyć :P pozdrawiam :)

Joern

Jak i Joern to i ja ;D:P Gdzie mogę Was znaleźć, siostry ;D ?

Electra_Firefoxx

wskazówki musza byc tajne....myslę nad ustronnym miejscem, gdzie można będzie w spokoju obmyślić plan działania...postaram się instrukcje wysłać Wam jak najszybciej...po wizycie u dr Doolittle powinnam tu pędem wrócić....do zobaczenia Drogie Muszkieterki :-))))))

lollii

ja tez mooooooooooge (slodkie proszace oczka) ???

flexia

Of course, Mrs. Flexia we would very grateful :) jeśli zechce Pani wzmocnić nasze szeregi :) pozdrawiam :))

metmass

ona jest najladneijsza,razem z keira knightley i catherine zeta-jones.pOZDRAWIAM

nicctt1313

Do Muszkieterek o inicjałach w kolejności alfabetycznej: E, F, J.....plan działania na moim raczkującym blogu... ;-)))))))))))))))))))))))))))) )))