Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
75 998 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Ma ktos jakies filmy z Jolie na komputerze?:)
Wiem, ze pytanie niecodzienne, ale chcialabym 'nadrobic' jej filmografie, a narazie mam: "Beowulfa", "Gia", "Przerwana Lekcje Muzyki" i "Pana i Pania Smith" :(
Jak cos to prosze o kontakt na kempoos2@wp.pl albo gg 8049017 ;)

Pozdrawiam :*

CzarnaKrwinka

masz szanse nadrobić w kinach teraz leci jej najnowszy film polecam nawiasem mówiąc :)

sikor_a

Widzialam juz ;)

CzarnaKrwinka

A jak ci się podobała "Przerwana lekcja muzyki"?

lisa_rowe

Wlasnie po "Przerwanej.." zaczelam lubic Angeline ;)
Zatkalo mnie jak zagrala:))
Pozdrowienia dla jej fanow :*

CzarnaKrwinka

A Ciebie Lisa_Rowe dodaje do ulubionych za gust i wspanialy nick ;)

CzarnaKrwinka

Dzięki, Angelina jest świetna, a grając Lisę przeszła samą siebie, stąd ten nick:)

lisa_rowe

Zgadzam się w całej rozciągłości:) Angelina jest świetna w każdym filmie, ja jednak wolę ją w takich producjach typu "Lary Croft...", "Pana I Pani Smith", czy "Ściganych".

Mrs__Smith

Ja też ją bardzo lubię. Pierwszy film w jakim ją widziałam to chyba właśnie "Tomb Raider"

Kasia9292

A mi glupio, bo szczerze mowiac "Tomb Raidera" wlasnie nie widzialam:d Tylko kawalki:((

CzarnaKrwinka

Kempoos - Nie martw się, "Tomb Raider" jest dość często w tv, więc na pewno zdołasz go obejrzeć;)

CzarnaKrwinka

Ja widziałam z 9 filmów z jej udziałem :D jest świetna w każdym ;)
Na komputerze aktualnie mam Original Sin, Mr i Ms Smith, oraz Gia.
Ale za bardzo nie wiem jak mam Wam je przesłać. Proponuje po prostu je sciągnąć z neta.;] pozdr

Lilianna

Ja wlasnie mam ten problem, ze sicagc nie moge i jak juz to mi chlopak sciaga;)

CzarnaKrwinka

No to Go poproś, skoro masz możliwość;]

Mrs__Smith

skarbie, ja mam ponad 15 filmów z nią. każdy obejrzałam, ale nie wszystkie mi się podobały.

angiej8

angiej8 napisalabys do mnie na maila: kempoos2@wp.pl?:)
albo gg 8049017?:)
Dzieki z gory:*

No wlasnie juz mi Zlodzieja Zycia teraz sciagnal, ale tez tak mi glupio, szczegolnie, ze sam jest fanem zupelnie innych filmow, a za Angelina nie przepada:( :o

CzarnaKrwinka

Uwielbiam Angeline .
Jej rola w "Przerwanej Lekcji Muzyki" po prostu wbiła mnie w fotel ;)w "Gia" tez była niesamowita - to moj ulubiony film .
Obejrzałam : "Hakerzy","Gia","Gra w Serca","Kolekcjoner Kości","Przerwana lekcja muzyki","60 sekund","Grzeszna Miłość","Co za życie","Tomb Raider", "Lara Croft :Tomb Raider Kolebka Życia","Aleksander","Złodziej Życia","Mr. &Mrs. Smith","Dobry Agent" , "Cena Odwagi".
Niestety nie mam żadnego na kompie .
Głównie korzystam jesli cos leci w tv ;)

CzarnaKrwinka

Moja kolekcja się powiększyła o "Grzeszną Miłość" [wczesniej widzialam i zakochalam się w tym filmie:)], "Złodzieja Życia" i "Tomb Raidera" :))

CzarnaKrwinka

ja tez polubilem ANgie po przerwanej lejkkcji muzyki :)