Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 004 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Po pierwsze przeciętna z niej aktoreczka, po 7 filmach, które z nią widziałam stwierdzam, że nic specjalnego. Po drugie brzydka jak cholera. I nie piszcie mi, że jestem zazdrosna o jej "urodę", bo nie ma jej czego zazdrościć! Chyba, że tego sztucznego biustu, ochydnie grubych war i tłuszczyku po urodzinach tych rozwydrzonych maluchów. Po trzecie zachowuje się jak 16-latka mając 34 lata. Prosze was...
Ale jak ktoś ją lubi to przecież nie można zabronić...
POZDRO DLA JEJ ANTYFANÓW(MAM NADZIEJE ŻE JEST ICH WIĘCEJ NIŻ FANÓW!!!)
KLAUDIA

Dusia15

Brzydki może byc ktoś, kto ma blizny na twarzy, krzywy nos, trądzik, róże na policzkach bądź inne tego typu rzeczy, a o niej co najwyżej możesz powiedzieć, że Ci się nie podoba - bo pisanie, że jest "brzydka" świadczy albo o małym zasobie słownictwa, albo o trwałym urazie głowy i próbie dowartosaciowania siebie.
Pozdrawiam.

Redrum

Fakt, brzydota to szpetota inaczej a nie określenie na kogoś kto nas nie poraził urodą i wdziękiem :)

Redrum

ha ha błagam WAS
To coś nie jest ładne, a nie że mi się nie podoba, tylko po prostu jest tak ochydnie, brzydka i beznadziejna, że SORRY< ALE TRZEBA TO BYŁO PODKREŚLIĆ< BO MAM DOŚĆ SŁUCHANIA< ŻE JOLIE to najładniejsza kobieta świata bo to naprawde ochydne patrząc na to coś. A i nie pisz mi o dowartościowaniu siebie, bo z JOLIE to wygrała by nawet moja babcie,
POZDRAWIAM

Dusia15

Masz 15 lat?:) Ale bzdury piszesz. Nie cierpisz jej więc jest dla ciebie mega 'pasztetem'. Możesz nie uważać jej za piękną, ale nie powiesz że jest brzydka.

jestkompotjestimpreza

tak 15, ależ kotku oczywiście, że twierdzę i powiem, że jest brzydka, bo dla mnie jest. Po prostu być może jestem 1 z triliona, którzy nie poznali się na jej "MEGA Urodzie", ale koniec... NIe chce się kłócić to zawsze jest do du*y.;)
POZDRAWIAM

Dusia15

Tak jestes wyjątkowa i inna niż inni, bo nie podoba ci się Angelina. Mojej przyjaciółce też nie... Poczytaj sobie Historię Brzydoty Umberto Eco a zrozumiesz może coś w końcu - to że ktoś nie jest piękny, nie czyni go brzydkim.

jestkompotjestimpreza

bosz...
Kochanie ależ ja już Ci pisałam, że nie mam zamiaru się kłócić, jak mi się niepodoba, to chyba mi nie zabronisz pisać, że jej nie lubię, prawda???
A i słonko ty moje- DOSKONALE WIEM< ŻE NIE TRZEBA BYĆ PIĘKNYM BY MIEĆ PIĘKNĄ DUSZĘ< ALE nie znam jej więc nie wiem jaka jest prócz fot paparacci, zdań medii i wywiadów z nią.
POZDrawiam Serdecznie ;)

Dusia15

jane rubish czy jak ci tam...
TY jesteś SATANISTKĄ???
Bo to zdjęcie mnie przeraźiło;)
nie że jestem wredna;)
ŁADNE FOTO;-)
XD XD

Dusia15

Ja tylko mówię, że mylisz pojęcia. Wsio. Piękno duszy to jeszcze oddzielna bajka i w ogóle nikt o tym nie wspominał. Brzydota podobnie jak kicz to oddzielne kategorie estetyczne. Czaisz? Przykładowo, nie lubię Adriany Limy, nie podobają mi się opalone modelki, mizdrzące się do obiektywu... ale nie powiem że są brzydkie, bo nie są. Brzydki jest Marilyn Manson i postacie z obrazów Bosha. A Angelina jest normalną kobietą, która jednych może zachwycać urodą a na innych nie oddziaływać wcale.

jestkompotjestimpreza

kwiatuszku ty moj!Przestań się tak wkurzać kochanie, bo naprawdę mnie denerwujesz, ja tu probuję zawrzeć rozeim, a ty mi się rzucasz. Owszem ktoku "CZAJĘ", ale dość mam twych DILOZOFICZNYCH WYPOWIEDZI!!!
POZDRAWIAM CIĘ SERDECZNIE Z CAŁEGO SERDUCHA

Dusia15

Jesteś śmieszna, próbowałam na spokojnie cię oświecić, ale jeśli wolisz taplać się w brodziku intelektualnym to spoko, twoja brocha. Miłego dnia.

jestkompotjestimpreza

złotko dogie dzień się nam już po woli kończy! ależ oświeciłaś mnie
kwiatuszku!;)
A jeśli kotku tak kochasz Andzie Jolie to twoja jak to nazywasz "BROCHA";-)
POZDRAWIAM CIĘ

Dusia15

Buahahaha - mam do niej neutralne nastawienie - i skończ z tymi kotkami, złotkami itp. gówniaro (=p) bo nie bronie Angeliny a zupełnie o czym innym do ciebie mówię, ale jak widać masz pewne ograniczenia. Ciao Ciao

jestkompotjestimpreza

Kochana w takim razie skoro ja jestem gówniarą to ty jesteś na zacofanych miejscach w rankingu... Ależ ja nic nie pisałam że ty bronisz naszej ANDZI, naprawde... BRAK SŁÓW SŁNKO (LOL2)
XD
CIAO CIAO>>>
ALE Się dzięki tobie przynajmniej uśmiałam;-)

Dusia15

"A jeśli kotku tak kochasz Andzie Jolie" < twoje słowa.

Nie wątpie, że brak słów - u osoby tak mało rozgarniętej jak ty to dość powszechne, no ale dobra koniec tej głupoty, dość czasu poświęciłam na spokemonioną małolatę, która ma głowie trociny z bravo glut.

Z bogiem 8)

jestkompotjestimpreza

No dobra słuchaj cwaniaro!!!
Koniec z tymi słoneczkami, kotkami, pierdołkami- JAK CHCIAŁAŚ!!!
Więc posłuchaj nierozgarnięta idiotko z satanistycznym lookiem!!!
Jak nie masz się na kim wyżywać to się na JOLIE wyrzywaj!
Nie powinnaś też używać słów typu "Z Bogiem" skoro w niego nie wierzysz!!!
Zjeżdżaj ze mnie rozwydrzona faneczko tej całej ANDZI!!!
Chcesz ocalić ludność???
Nie pokazuj się na oczy!!!

Dusia15

Dziewczyko nie denerwuj się tak, spokojnie, wdech-wydech, kilka razy najlepiej...
Mam pytanie, czy to twoje prawdziwe zdjęcie w avatarze?, bo jeżeli tak, to powiem tylko jedno słowo: WOW!, kurczę dziewczyno bijesz "ANDZI" na głowę, jesteś jedną z najbardziej seksownych jakie widziałem...

m_szymon

wiesz co KWIATUSZKU???
Naprawde już mi się znudziło wypowiadanie na temat fanów tej JOLIE.
POZDRAWIAM SŁONKO

Dusia15

temat na poziomie wiekowym autorki tematu.

Dusia15

zmień leki bo te ci nie służą i zrób coś z tą pyzatą twarzą bo mi piksele się wypalają, a przy okazji... lepiej w wieku 34 lat zachowywać się jak 16-tka niż w wieku 15 mieć intelektualną menopauzę, mój ty rozwydrzony bachorze :):):)

użytkownik usunięty
m_szymon

MISTRZ PUENTY;))))
Dajcie dziecku spokój, jej uprzedzenia o braku kompleksów potwierdzają... ich nadmiar. Proponuję odpuścić "kwiatuszkowi".
Angelinę zawsze popiera specyficzny typ ludzi zauważam...->>jakaś normalna wrażliwość na biedę dziecka, chęć niesienia pomocy i jednoczesna ignorancja wobec próbujących narzucić inne wartości? Fajowo, to ja się piszę.

Dusia15

:/ uwielbiam internet za te urocze zwroty do obcych ludzi ;)

użytkownik usunięty
Dusia15

o raju - jeszcze nigdy nie widziałam u nikogo tak protekcjonalnego podejścia "kwiatuszku ty mój" "pozdrawiam z całego serducha" itp - poza tym odpuść sobie to tupanie nóżką i wmawianie innym że się denerwują kiedy jedyną osobą krzyczącą i miotającą się jesteś ty. To nie jest forum onetu - już nie trzyma co prawda tego poziomu co dawniej ale pozostała społeczność się stara

nie odpowiadajcie proszę na tę mierną prowokację

wnioskuję o założenie blokad na osoby poniżej 18 roku życia

a! i jestem za cenzurą
w tym przypadku
zresztą jeszcze w wielu innych

bez odbioru (Dusiu)

Dusia15

to po jaką chlerę odpisujesz ty mała poje*ko skoro nie chcesz się kłócić?
żalllll. z ciebie to dopiero troll.
POZDRAWIAM CIĘ SERDECZNIE KOTECZKU:*

Dusia15

jak nie znasz to nie oceniaj, a jeśli już chcesz aby twoje wypociny były logiczne (bo nie są) to pisz dziecko, że nie znosisz Jej upublicznionego wizerunku i tego jak ma prowadzony PR, a nie, że nie znosisz osoby, której jak sama przyznajesz nie znasz, bo to jedynie świadczy o tym, że od dojrzałości społecznej i emocjonalnej dzielą cię lata świetlne .....

Dusia15

zapewne twoja babcia to i z tobą wygrywa.
jesteś żałosna, głupia i nierozgarnięta.
pewnie napisałaś tą prowokację wraz ze swoimi psiapsiókami, głupimi 13-kami, które używają kosmetyków dołączonych do bravo girl.
większej pomyłki jak ty to jeszcze nie widziałam. a twarz to masz jakby ci ktoś kosiarką ją przeorał, a później drutami pozszywał. żalllll.
odpowiedź na poziomie twojej wypowiedzi.
A i prawie zapomniałam:
POZDRAWIAM CIĘ SERDECZNIE I MOCNO CAŁUJĘ CIĘ W DUPĘ I MAM NADZIEJĘ ŻE ZA JAKIEŚ 10 LAT ROZWINIESZ SIĘ NA TYLE BY ROZMAWIAĆ W CYWILIZOWANY SPOSÓB BEZ TYCH DEBILNYCH KWIATUSZKÓW, POŃCZOSZKÓW I MAJTEK.
CIAO!

Dusia15

nie ma co sie przejmować gówniarami które mało wiedzą:/ Pomimo mojej osobistej niechęci do Joli jako osoby obiektywnie muszę przyznac że ładna z niej babka i co wiecej świetna aktorka, do tego stopnia że dodałam ją do ulubionych aktorek. Każda jej rola jest dopracowana do perfekcji i trzeba być głupiotką ignorantką żeby twierdzić inaczej.

Dusia15

Może ci się nie podobać, o gustach się nie dyskutuje.
Słabą aktorką jednak nie jest. Zresztą, wyżywaj się jak chcesz na forum i bluzgaj ją od najgorszych. To ona ma na koncie Oskara i 3 Złote Globy ( o nominacjach i innych nagrodach nie wspomnę) więc opinię nieznających się na kinie 15latek (jak i innych) jej nie obchodzą.
Bluzgaj ją dalej.
Na szczęście ona ma w nosie opinię takich "robaczków" jak Ty. ;p

Dusia15

Jolie uprawia propagandę polityczną w filmach - tym różni się od swojego mężokonkubenta, który jest zdeklarowanym lewakiem ale działalność partyjną prowadzi za prywatne pieniądze.

Zepsuła drugą część Tomb Raidera, wpychając tam swoją osobowość, która choć oczywiście można takie osoby lubić i cenić za ich talent łóżkowy, tak pasuje do tej postaci jak wół do karocy.

W ostatnim filmie o Arabach (propaganda antyterroryzmu) była dość obrzydliwa i dała popis niekompetencji aktorskiej przy odgrywaniu sceny porodu.

W żadnym wypadku nie czyni mnie to jej antyfanem. Pierwsza część TR wypadła znakomicie (przecież gracze nigdy nie obrzucili aktorki zgniłymi pomidorami), a "Kolekcjoner kości", gdyby nie wszędobylskie cycki Jolie, byłby arcydziełem. Poza tym generalnie w każdym filmie (z wyjątkiem tego o arabusach) wypada interesująco. I jest laską.

Dusia15

15 to twój wiek czy IQ?

diana6echo

słońce drogie twojeggo IQ się nie da zmierzyć, bo niestety nic w tej główce nie ma;)
OWSZEM WIEK< WIEK

Dusia15

a po co właściwie dziecko tutaj jeszcze wchodzisz?
sama napisałaś że nie chcesz już się kłucić z fanami Jolie...
po co prowokujesz, zrywaj się dziewczynko...

Dusia15

Współczuję Ci... sądzisz, że jesteś taka krejzi, kÓl i dżezi? Że obrażanie innych i robienie z siebie idiotki świadczy o wyższości nad innymi? Powiem więc - jak dla mnie żałosne z Ciebie dziecko. A Angie będzie i zostanie dla mnie piękną oraz utalentowaną kobietą.

Dusia15

Przeczytałam tą wypowiedź i szczerze brak mi słów. Sama nie jestem fanką Jolie, ale to co Ty napisałaś to coś zupełnie nie przemyślanego. Po pierwsze jestem ciekawa jakie filmy widziałaś po których wyrobiłaś sobie taką a nie inną opinię.. dwa: jestem ciekawa czy naprawdę nie jesteś zakompleksiona? Piszesz coś o jakimś tłuszczu po urodzeniu dzieci, wówczas gdy portale plotkarskie piszą o tym, że Jolie jest zbyt chuda. Hmm, ciekawe jak Ty 'bedziesz sie trzymac' gdy bedziesz w jej obecnym wieku bądź gdy urodzisz dzieci... :] Wargi - jej cecha charakterystyczna, wg. wyrózniająca na plus. Sztuczny biust - nie wiem czy to prawda, a nawet jeśli to myślisz ze ona jedna jedyna w całym 'Hollywood' je ma?
Tobie radze przemyslenie sobie pare spraw; hmm, moze nie wypowiadaj się przez jakiś czas, jeśli masz do zaoferowania tak inteligentne wypowiedzi jak ta w temacie?

Dusia15

[refleksja niezwiązana z tematem] Współczuję myślącym piętnastkom. Przez kretynki jak wyżej strach mając 15 lat w ogóle wypowiadać się na filmwebie - opinia reszty forum już doklejona... czemu trudno się w sumie dziwić przeglądając takie tematy x(. A szkoda, zdarzają się w końcu egzemplarze myślące.

T3sia

Szczerze mam 17 i jeszcze takiego "dziecka" jeszcze nie spotkałam i pomyśleć co będzie jak stuknie jej 30-tka...
'przeciętna z niej aktoreczka'- to ty umiesz lepiej???
'brzydka jak cholera'-a ty to cud natury???
i najlepsze na koniec: 'tłuszczyku po urodzinach tych rozwydrzonych maluchów'-niejedna kobieta mogłaby sobie pozazdrościć takiej figury po urodzeniu 3 dzieci, a co do maluchów to 'baby' sama nim jesteś i gdybyś miała oleju w głowie i dobe wychowanie to nie pisałabyś takich pierdół.

kINnEsXD

Dusiu droga, nic innego tu nie mogę napisać jak tylko "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej" -Cytat Einsteina (jakże genialny !)
Takim dzieciom wystarczy tylko kabelek od internetu odłączyć i przestaną świecić swoją pseudo-inteligencją :)

NickNamee

Jolie jest piękna, aktorstwo również na wysokim poziomie, ale to i tak nie zmieni faktu iż nie lubię tejże Pani. I takie same odczucia mam wobec Penelope Cruz. ;]

czaarownicaa

Nie lubisz - to Twoje odczucie, ale jestes przy tym obiektywna, wiesz, że jest dobrą aktorką i jej nie obrażasz. Nie to, co założycielka tematu..

czaarownicaa

można jeszcze wymienić kilka podobnych "nielubianych" kobiet 10/10 :):):):)

Dusia15

Popieram założycielkę tematu. Również nie darzę tej Pani wielkimi uczuciami;> Trudno mi się wypowiadać na temat jej aktorstwa bo widziałam zaledwie 1 film z nią, w którym mi się nie spodobała. Al nie pasuje mi jej charakter i zachowanie pewnie to sprawa medialna, bo tak naprawdę truno mówić coś o kimś z kim się nie rozmawiało visa vi.

Szmminka

to może się zastanów bo z jednej strony podkreślasz, ze Jej nie znasz i że Jej wizerunek jest wykreowany przez media, a prawdziwego nie poznałaś, a z drugiej strony popierasz to dziewczę sączące jad, zawsze jesteś tak niekonsekwentna i zawsze wyciągasz bezzasadne i niczym nie umotywowane wnioski? "nie lubię jej choć jej nie znam, jest beznadziejna ale nie wiem jeszcze dlaczego, ma fatalny sposób bycia ale chyba to sprawka mediów" :):):):) ...... z litości pozostawię to bez dalszego komentarza :):):)

diune

jak cytujesz to cytuj a nie pisz swojego zdania, bo widac że nie umiesz prowadzić konwersacji z ludźmi

Szmminka

to nie był cytat Skarbie (bo informacji o tym, że cytuję nie zawarłem) :):):) lecz moja interpretacja Twojej wypowiedzi, pojmujesz na czym polega różnica? :):) - mylisz pojęcia, nie wiesz o czym piszesz i oceniasz to co niewłaściwie zdefiniowałaś :):), daj spokój.... trzeba wiedzieć kiedy należy odpuścić i wrócić do szkoły....

użytkownik usunięty
Szmminka

no tak - wnioskując z Twoich wypowiedzi na innych forach (np. o J. Aniston) nie można było spodziewać się nic więcej - "Generalnie to ja nic nie wiem, ALE...", " no w sumie racja, ale się nie zgadzam..." Znikaj bo żal

P.S. swoją drogą jak to możliwe że widziałaś tylko jeden film z jej udziałem? to dopiero sztuka ...

żal

Dusia15

Do założycielki tematu

Koleżanko przesympatyczna, początkowo czytając twoje wypowiedzi pomyślałam sobie, że to denna prowokacja jednak byłam w błędzie. Jest mi po prostu ciężko uwierzyć, że na tym świecie są ludzie, którzy mają tak niski poziom inteligencji (taki wniosek wyciągnęłam czytając twoje komentarze). Piszesz o talencie aktorskim Jolie, a ja ci mówię, że nie masz do tego prawa skoro wychwalasz umiejętności Miley Cyrus pod niebiosa. Mykaj na fora swoich disneyowskich idoli i nie czepiaj się aktorów, którzy grają w naprawdę dobrych filmach.

Dusia15

Wybacz kochaniutka, ale Twój podwójny 'podbródeczek', napompowane 'polisie' i otłuszczone 'ramionka', nie wspominając przy okazji o tym słodkim kartoflu, który w zamyśle chyba miał być nosem (skoro już jesteśmy przy takich ładnych zdrobnieniach) bynajmniej nie świadczą o zdrowym odżywaniu :-) Angelina, o ile wiem już wróciła do formy, czego i Tobie życzę. A teraz pakuj kredki do tornistra i wio do szkoły.

użytkownik usunięty
jaszczompek

DUSIA ZMIENIŁA ZDJĘCIE (NA NIE WŁASNE!)
No chyba, że zoperowała sobie podbródek, zbladła, zafarbowała włosy i schudła 20 kg.
Właścicielka zdjęcia proszona o zażądanie zadośćuczynienia!!
BUAHAHAAHAH< Dusia przestań please ;-D

Dusia15

"Po pierwsze przeciętna z niej aktoreczka" - Ty się k***a znasz
"Po drugie brzydka jak cholera" - AHAUHAUSAHUHSAUSHAUHSUAHSUAHAUHSUAHSU
"I nie piszcie mi, że jestem zazdrosna o jej "urodę", bo nie ma jej czego zazdrościć!" - No pewnie że nie masz, wszak jesteś miss klasy 4B ;)
" Chyba, że tego sztucznego biustu," Czytaj dalej pudelka, Angelina nie ma sztucznego biustu, chyba że uważasz że zrobiła go sobie w wieku 16 lat. Poszukaj troche w necie, a znajdziesz zdjęcia właśnie z tego okresu, na których Angelina miała już dość spory biust ;)
"ochydnie grubych war" - mówisz o jednych z najbardziej seksownych ust wśród aktorek
"rozwydrzonych maluchów" - miałaś z nimi przyjemność?
"Po trzecie zachowuje się jak 16-latka mając 34 lata." Znacie się osobiście? Skąd wiesz jak się zachowuje? Acha, z pudelka? No to ok ;)
"POZDRO DLA JEJ ANTYFANÓW(MAM NADZIEJE ŻE JEST ICH WIĘCEJ NIŻ FANÓW!!!)" Skąd dziecko w Tobie tyle nienawiści :(?