Po pierwsze przeciętna z niej aktoreczka, po 7 filmach, które z nią widziałam stwierdzam, że nic specjalnego. Po drugie brzydka jak cholera. I nie piszcie mi, że jestem zazdrosna o jej "urodę", bo nie ma jej czego zazdrościć! Chyba, że tego sztucznego biustu, ochydnie grubych war i tłuszczyku po urodzinach tych rozwydrzonych maluchów. Po trzecie zachowuje się jak 16-latka mając 34 lata. Prosze was...
Ale jak ktoś ją lubi to przecież nie można zabronić...
POZDRO DLA JEJ ANTYFANÓW(MAM NADZIEJE ŻE JEST ICH WIĘCEJ NIŻ FANÓW!!!)
KLAUDIA
przeciętna jest!
może nie jest brzydka, ale urodą też nie grzeszy( kwestia gustu tutajże)
biust, biustem, może po prostu ni wygląda naturalnie
Wargi ma ohydne, i wcale nie są seksowne, Doda też ma duże( zasługa silikonu) a wcale nie są seksowne tylko pontony;)
Dzieci, jak dzieci
Zachowuje się nie jak na swój wiek i to prawda, być może to charakter wykreowany przez media, nie wiem.
Dlaczego mowa o nienawiści? Czy nie można tak zwyczajnie kogo nie darzyć namiętną symatią jak ty?
Z tymi opiniami proponuję się przenieść na Kozaczka. To jest portal odpowiedni dla niektórych osób, które tu się udzielają. Filmweb nie służy do plotek i ocen po wyglądzie.
tak masz pełne prawo do wyrażania swojej opinii, problem w tym czy posiadasz choć odrobinę samokrytycyzmu...., osobiście gdy nie wiem co powiedzieć lub czuję, że w zgodnej ocenie uczestników dyskusji gadam bzdury, odpuszczam sobie, bo tylko głupcom wydaje się: że są neomylni, że zawsze mają rację i że mają powody, wiedzę i merytoryczne podstawy do głoszenia określonych opinii...
ojej - ja tam się nawet cieszę że Dusiu jej nie lubisz - ktoś kto ocenia aktorstwo podziwiając przy okazji jedynie aktorki telenowel, po prostu nie musi a nawet nie powinien doceniać gry Angeliny.
Jeżeli chodzi o to, że masz nadzieję że ma ona więcej antyfanów niż fanów muszę cię niestety słonko rozczarować - obserwując rankingi oraz np. to forum widać że twoje nadzieje są płonne. A biorąc pod uwagę to że rzadko można spotkać osoby które chwalą, większość- jak ty, woli obrzucać błotem, uważam że jest to sytuacja wyjątkowa.
po trzecie większość fanów Angeliny nie schodzi do rozmów na tym poziomie- ja mam czas i wyrozumiałość, (poza tym że mi żyła wychodzi jak widzę takie domorosłe oceny u dzieci z wypaczonym gustem)
mimo to dziwię się sobie że biorę udział w tej dyskusji -z niektórymi argumentami i osobami się nie dyskutuje rozmowę uważam za skończoną
bez odbioru
Popieram w całej rozciągłosci Twoją wypowiedź. Szkoda czasu na czytanie takich tanich prowokacji. Nie wiem co w ogóle robi na Filmwebie taka Dusia, na szczęście jak powiedziałaś "większość fanów Angeliny nie schodzi do rozmów na tym poziomie". Dusia najlepiej się odnajdzie na Pudelku tudzież na Plotku itp. Ja osobiście jestem wierną fanką Angeliny ale rozumiem też osoby, które jej nie trawią. Nie każdemu musi się podobać jej gra czy też uroda. Ja przede wszystkim doceniam jej działalność pozafilmową.
Dusiu,
Przeczytałam cały temat. I się załamałam.
Nie wiem, doprawdy nie wiem, jak można być tak ograniczonym.
Powiem więcej. Mając takie zdjęcie w profilu, nie odważyłabym się krytykować - jakby na to nie patrzeć - kobiety, która wiele razy była uznawana za jedną z najpiękniejszych (albo i najpiękniejszą, w tej chwili nie ważne;)) kobiet świata. Mając takie zdjęcie w profilu, nie odważyłabym się krytykować nikogo.
Właściwie tyle chciałam, bo szkoda słów.
CO BEZ PRZESADY?! KOLEJNA NA KAŻDYM KROKU WIELKA PANI KRYTYK ANGELINY, K-O-N-K-R-E-T-Y please!!
No gdybym wyglądał tak jak TY, to raczej nie używałbym słów brzydka w stosunku do kogoś tak bardzo przerastającego Cię urodą....
czytaj ze zrozumieniem :) - jurorzy poddają ocenie osoby, które dobrowolnie w takim procederze uczestniczą i takiej ocenie się poddają, a ponadto to nie o ocenę i krytykę chodzi lecz o jej formę, kilkunastoletnie dziewczątko z hormonalną burzą powinno nauczyć się odbierać właściwie słowa i artykułowac swe myśli, a jeśli tego nie robi to na jej bezczelnośc należy odpowiadać tym samym, aby zrozumiała i wyciągnęła wnioski na przyszłosć, teraz zrozumiałaś, czy napisać jeszcze raz?
każdy ma prawo do własnego zdania, ja jej nie lubię, nie podba mi się jej gra aktorska i nie uważam ją za piękną, ale niech sobie gra, jak ktos ją lubi to ok, wielkie halo robicie
nie żartuj :) nikt nie neguje prawa do własnego zdania, i nikt nie chce na siłę do kogoś przekonywać, większośc odpisujacych tej dziewczynce nie robiło tego aby gloryfikować Angelinę, lecz żeby przeciwstawić się językowi jakiego używało to dziecię, nie wierzę, że tego nie zauważyłaś :), ja również lubię i nie lubię wielu aktorów jak każdy z nas, ale swoje wow lub łeee staram się wyrażać normalnie i mieć merytoryczną podstawę, a co do gry aktorskiej to sugeruję, zebyś w celu "kompletnego znienawidzenia" tej aktorki :) obejrzała jeszcze jakieś filmy, bo po jednym oceniać jej talent to trochę ryzykowne, no bo przeciez nie jesteś z góry uprzedzona jak inne kobiety zazdrośnie spoglądające na wywieszone jęzorki swoich facetów ? :):):) pozdrawiam !!!
Może ci się nie podobać, o gustach się nie dyskutuje.
Słabą aktorką jednak nie jest. Zresztą, wyżywaj się jak chcesz na forum i bluzgaj ją od najgorszych. To ona ma na koncie Oskara i 3 Złote Globy ( o nominacjach i innych nagrodach nie wspomnę) więc opinię nieznających się na kinie 15latek (jak i innych) jej nie obchodzą.
Bluzgaj ją dalej.
Na szczęście ona ma w nosie opinię takich "robaczków" jak Ty. ;p
HA HAHAHHAAHHAbuehehehehehe,
Ktoś zauważył ??- w międzyczasie DUSIA...ZMIENIŁA ZDJĘCIE;-))))))))))))))))
NIE NO TERAZ TO NIE TA SAMA DUSIA ; ... TO ZDJĘCIE INNEJ DZIEWCZYNY!!!
TYM SAMYM TEMAT UWAŻAM ZA ZAMKNIĘTY< leżę i jeszcze się śmieję;)) moje biedne serce ;-D
Może to nasze piętnowanie tego szczeniaka, coś dało i dziewczę na przyszłość będzie staranniej dobierało słowa :):)...... oby..... pozdrawiam Wszystkich :)
Chciałam Ci doradzić, abyś najpierw nauczyła się poprawnie, bez błędów ort, pisać, a potem brała się za internetową krytyke/dyskusje, ale przejrzałam sobie Twoją "aktywność na forum" i doszłam do wniosku, że ktoś powinien Cię zbanować.
Naprawde, to nie jest odpowiednie miejsce dla dzieci neostrady. :)
Wprowadzenie ograniczenia wieku będzie troche nie fair, bo jak juz
ktoś słusznie zauważył, że przez takie skretyniałe, tępe i zarozumiale gówniary jak Ty cierpią wszystkie 15 latki, również te całkiem dojrzałe i inteligentne ;/
osobiście, gdybym miała znowu 15 lat, i chodziłybyśmy razem do klasy, to uwierz, nie miałabyś życia :)
wielka dręczycielka dziewczyn 15-letnich się odezwała. Nie chcodzisz do szkoły bo utknęłaś w przedszkolu tak?
taak, ale pani Krysia Przedszkolanka chce się mnie pozbyć z grupy...:( podobno podczas poobiedniego leżakowania wydaje przez sen nieprzyzwoite dzwięki, któreś z dzieci naskarżyło rodzicom i są strasznie zgorszeni;D
po głębszym zastanowieniu : przestało mnie dziwić, że taka "wielka obrończyni się znalazła", wnioskując z Twoich bełkotliwych wypowiedzi w tym temacie, w wieku 15 lat bylas równie tępa jak załozycielka tematu i pewnie po dzis dzień Ci to zostało.
potwierdza sie tylko smutna teoria : ograniczenie wiekowe na filmwebie nic nie da, bo istnieją inteligentne 15 latki, tak jak istnieją tępe 20, 30 i 40 latki :)
Latarina i Dusia- hmmm - widzę że takie "przyjaciółki" od ciskania miernotą - się panienki dobrały :)
ale dobrze, dobrze - na swoim poziomie jesteście i niech tak pozostanie.
kto z kim przestaje takim się staje, ale u Was jakoś nie widac efektow obcowania z innymi. Nic do was nie dociera, nie potraficie sluchac argumentow innych ludzi, a na poparcie swoich nic nie macie. Poza tym ze brak wam zwyklej przyzwoitosci, rzucacie (szczególnie druga z was) obelgami jak gdyby nigdy nic.
Załóżcie błagam jakieś koło wspólnego wsparcia,bo męczące najzwyczajniej jesteście.
to tyle
LAtarina jesteśchoelrnie śmiesznąosóbką. Najpierw piszesz, że widziałaś z nią jeden film, a teraz że nie podoba Ci się jej gra aktorska :>?
jolasz, może Latarina jest po prostu pełna sprzeczności, a my jestesmy zbyt "tempi" i zbyt mało skomplikowani, żeby ją zrozumieć? :>
W muzyce wyróżniamy tempa względne i bezwzględne, podejrzewam że chodziło Ci o podobnie brzmiący wyraz "tępa" ?
masz rację, kompletnie nie rozumiem, Twoje wypowiedzi są po prostu zbyt skomplikowane, zarówno pod względem formy, jak i treści. poproszę mamę żeby kupiła mi pare słowników i encyklopedii na gwiazdkę, przysiąde z nimi przed komputerem i może uda mi się rozszyfrować chociaz część tych mini-arcydzieł ktore stworzyłas :)
ostatnie pytanie : Twój nick wziął się od słowa 'latryna' czy chodziło Ci o małą wariację na temat słowa 'latawica' ?
a wy tylko potraficie ciskać się na ludzi którym podoba się coś innego niż wam, jeżeli uważam że jest kiepską aktorką i jej nie lubię to mojego zdania nie zmienicie chociażbyście jechali po mnie ile byscie chcieli, śmieszni jesteście.
A może szanowne piękności przyślą swoje zdjęcia na forum też je chętnie ocenie. Ale wiem z doświadczenia, że takie opinie o brzydocie innych wygłaszają tylko pokraki, które same się nie ujawnią. Przeważnie z obwisłym brzuchem, krzywymi nogami i skórą jak papier ścierny.
Pozdrawiam te wszystkie panny co myślą, że są najpiękniejsze. Doda też uważa, że jest najpiękniejsza.
Latarina, nadal nic nie rozumiesz? Czy Dusia to Twoje alter ego, czy jak? Nie wierzę, że dwie osoby mogą być tak samo... nie będę się wyrażać..
Nie jest Ci zwyczajnie wstyd za Twoje "tempa", za ochocze "wyślę zdjęcie jak chcesz???" ( a propos, wysyłasz na życzenie każdego faceta?), za popieranie nierozgarniętej piętnastolatki? ( ona jeszcze może się ogarnie, niektórzy powinni mieć to już dawno za sobą).
Posłuchaj dobrej rady i nie naprzykrzaj się już, szczerze proponuję, dla Twojego dobra.
Pozdrowienia!
wicie co, dalsza polemika z panienkami latariną i dusią, wydaje się być co najmniej na takim poziomie, jak ich inteligencja. czyli na żadnym, bądź zerowym jak kto woli. proponuje nie odpowiadać na zaczepki - bo efektu z tego nie ma - i po prostu zakończyć temat.
ale to wy jesteście tępi i nie rozgarnięci!! nie rozumiem, po prostu nie rozumiem, jak można besztać kogoś za to że nie lubi jakieś postaci, czy ktoś może mi to normalnie wytłumaczyć? bo ja kur tego nie zrozumiem
co prawda już to robiłem, ale może tym razem do Ciebie dotrze.... nikt tu się nie czepia o to, że są osoby krytykujące daną aktorkę, lecz "czepiamy" się formy tej krytyki (poniżej linii wyznaczajacej podstawy kultury osobistej i dopuszczalnego w cywilizacji europejskiej poziomu intelektu) oraz podstaw do krytyki, ponieważ jak może nie wiesz krytyka ma sens i daje nam wartość dodaną wtedy gdy jest zasadna i ma podstawy, a pisanie, że ktoś jest głupi bo jest lub, że obejrzałam 3% dorobku aktora ale źle oceniam jego całokształt, jest z lekka ujmując bezzasadne, teraz zrozumiałaś, czy może użyć jeszcze bardziej przyziemnego języka?, a i pzry okazji dobieraj starannie słowa bo to, że kogoś nie rozumiesz wcale nie oznacza, że jest on tępy, lecz, że Ty go nie rozumiesz, a to może raczej świadczyć źle o Tobie, a nie o tym kogo nie rozumiesz :):)
po pierwsze Dusia może za ostro podeszła do wyglądu Jolie, ale poza tym nie widzę w tym poście nic zdrożnego, wyraziła swoje zdanie a że może do przesady szczere to już jej sprawa. Nie każdemu się podoba Pani Jolie, ani jej gra aktorska. Mnie się z wyglądu kompletnie nie podoba, jakoś nie przypadła mi do gustu, a aktorką nie jest złą, ale też nie najlepszą, zresztą trudno mi powiedzieć kto jest najlepszą. Pozdrawiam i ludzie mniej nerów
jezuuuuuuu i co z tego że Ci sie nie podoba? kogo to obchodzi??
Ty też się nie podobasz całej masie ludzi, ale pewnie nikt albo mało kto Ci o tym mówi.
a jeżeli forma wyrażania swojego zdania była by tylko i wyłącznie sprawą osoby wypowiadającej się, to na filmwebie był by burdel i chaos jak pod dworcową piwiarnią.
jak się kogoś krytykuje/chwali, to stwierdzenie jest złą/dobrą aktorką, jest głupia/mądra, jest walnięta/fajna to zdecydowanie za mało. jak już koniecznie chcesz wyrażac swoją opinie, to napisz dlaczego jest ona taka a nie inna.
bo takie lakoniczne wypowiedzi anonimowych osób nie są ani interesujące dla osób ktore je czytają, ani dla osoby ktorej te wypowiedzi dotyczą ( tak wiem, Jolie nie zna j.polskiego i nie zagląda na filmweb, ale to nie ma znaczenia).
ale jesli nie umiesz sformułowac konkretnej wypowiedzi to zawsze możesz podzielic sie swoją "opinią" ze znajomymi, nie zasmiecisz forum i może nie zanudzisz ich na śmierc
Przecież nie ma sensu gadać i z Dusią i z Latariną. Obie nie potrafią wytoczyć ani logicznych argumentów, popierających i tłumaczących ich głupie gadanie i ich zasraną opinię. Najlepiej wcale im nie odpowiadać, bo się produkujecie a to tak nie daje żadnego efektu. Jak już pisałam, ta dyskusja jest na poziomie inteligencji panny Dusi i panny Latariny a one chyba czerpią satysfakcje z tego, że reagujemy na te ich bzdurne zaczepki. Proponuje po raz kolejny przerwać tą polemikę!
Bojkot tego tematu byłby najlepszym rozwiązaniem.
dziewycho, o co ci chodzi? Nie rozumiesz po polsku, az tak tepa jestes, naprawde? To że ktoś nie lubi tej aktorki to to że ty bedziesz go objeżdżać i wyzywać sprawy nie zmieni, a po gorszy, wspolczuje Jolie że ma tak tępe fanki, które żadnej krytyki nie mogą przyjąć z godnościa. Nie popieram Dusi bo uważam że nie potrzebnie tak objechala Jolie, ale trzeba to tez uszanowac ze napisala swoje zdanie!! Żeganm i żygać się chce juz tym filmwebem ze takie nienormalne dziewuchy tu wchodza ktore nie potrafia rozmawiac! !!
normalna dziewczyna rozmawiąjaca w normalny sposób i nie tępa, to według Ciebie ( bo rozumiem, że Ty się za normalną i nie tępą uważasz)osoba unikająca kontrargumentów i używająca stwierdzeń typu: "dziewucho", "żygać" itp. :):):), faktycznie chyba Filmweb nie jest dla Ciebie..... jak to mówią: sztuka jest sztuka, a kultura jest kultura :):):)
widzę że to jednak ty zaśmiecasz forum, opiniami na temat postów innych użytkowaników, ja z grzecznością wyraziłam tylko swoje zdanie, chyba mi jeszcze wolno? Zupełnie nie rozumiem czemu tutaj tak wszystkich ponoszą nerwy, czy już nie można normalnie podyskutować?
można, a nawet trzeba normalnie dyskutować, dlatego piętnujemy niedojrzałe osóbki (nie jest tu mowa o Tobie), których sposób wyrażania swoich opinii bardzo odbiega od standardów, (różnica pomiędzy krytyką, a sączeniem jadu jest oczywista), po prostu trzeba moja Droga trzymać poziom ... :) pozdrawiam.
kto jest za wstawieniem testu debilizmu przed rejestracją? Nie chodzi mi o zdanie czy poglądy gwiazdeczki zakładającej temat, a jedynie o poziom jej wypowiedzi...
Zaskakujące, że ktoś się przejął opinią jakiegoś bachora, który jak sam przyznaje w tym temacie http://www.filmweb.pl/topic/1186561/%C5%BCa%C5%82osna.html?page=1 swoją wiedzę o świecie czerpie z takich gazet jak Bravo, popcorn i funclub. Angelina Jolie to naprawdę piękna aktorka, więc nikogo nie powinno dziwić, że budzi zazdrość już nawet wśród takich brzdąców.
Dlatego od paru dni proponuje zamknąć temat i nie odpowiadać na jakiekolwiek posty!!! Przecież nic nie wskóra wysuwanie argumentów komuś, kto inteligencją dorównuje kiszonemu ogórkowi.
I nie zniżajmy się do jej poziomu, o to jej chodzi, byśmy odpowiadali na te marne zaczepki! Mówię Wam, bojkot tematu!!!
Sorry. Zwracam honor wszystkim ogórkom kiszonym świata. ; p
Masz racje, ogórki , nawet zakiszone posiadają zapewne o wiele większe IQ. ; p
pati01212:
"kto jest za wstawieniem testu debilizmu przed rejestracją?"- jestem za!
Zniszczyć dzieci neo w zarodku!
Dusia15 - weź się nie błaźnij - zazdrośc przemawia przez twój post na kilometr ją można wyczuć - i nie pisz że jest inaczej.
Angelina jest piękną kobietą, jej dzieci nie są rozwydrzone - nie wiem na jakiej podstawie tak piszesz - znasz ją i jej dzieci osobiście? Nie to sie nie wypowiadaj. Zresztą nawet jakby były to tobie nic do tego. Jej biust i usta są naturalne - bo ANgie nie robiła sobie operacji (co najwyżej mogła sobie zrobić operację nosa - choć to i tak domysły). I nie jest przeciętną aktoreczką - spróbuj sama zagrać w tak świetnych filmach jak Tomb Raider, Przerwana lekcja muzyki, Gia, Oszukana, Grzeszna miłość. Spróbuj - zrób to lepiej, a potem mów że jej aktorstwo (moim zdaniem bardzo dobre) - jest przeciętne!!!!
Myslę że fanów jest więcej niż antyfanów!!