Po pierwsze przeciętna z niej aktoreczka, po 7 filmach, które z nią widziałam stwierdzam, że nic specjalnego. Po drugie brzydka jak cholera. I nie piszcie mi, że jestem zazdrosna o jej "urodę", bo nie ma jej czego zazdrościć! Chyba, że tego sztucznego biustu, ochydnie grubych war i tłuszczyku po urodzinach tych rozwydrzonych maluchów. Po trzecie zachowuje się jak 16-latka mając 34 lata. Prosze was...
Ale jak ktoś ją lubi to przecież nie można zabronić...
POZDRO DLA JEJ ANTYFANÓW(MAM NADZIEJE ŻE JEST ICH WIĘCEJ NIŻ FANÓW!!!)
KLAUDIA
Dziecko drogie! Skoro twierdzisz ,że gra bardzo przeciętnie oznacza to ,że nie oglądałaś z nią dobrych filmów aczkolwiek tych najważniejszych typu : ''Oszukana'' , ''Przerwana lekcja muzyki'' czy ''Grzeszna miłość''. Oczywiście można ich jeszcze wiele wymieniać ,ale te akurat zapamiętałam najbardziej. Brzydka?! Wiesz co...napiszę tyle : niestety to ,co napisałaś wynika tylko i wyłącznie z Twojej zazdrości albo masz jakieś problemy emocjonalne..nie wiem..Angelina wcale nie jest brzydka ,jest piękną kobietą , ma rodzinę ,dom , pieniądze i sławę. Czego chcieć więcej?!
Mam pytanie Dusiu jakie aktorki lubisz? Są jakieś które są jeszcze w rankingu najlepszych aktorek? I nie oceniaj jej po wyglądzie bo ważne jest to żeby dobrze grała prawda?