Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
75 984 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Kto lubi Angeline Jolie niech koniecznie sie tu wpiszę!!!!!!!!!Błagam!!Każdy kto tu sie wpisze dostanie jej autograf nie kłamię1!!!!!

Angie_15

Szczerze lubię Angelinę Jolie, i nie wpisje się by dostać autograf bo w to nie za bardzo wierze, ale fajna z niej kobitka, młoda inteligentna i bardzo lubie filmy z nią

ita87

ok,postanowilam sie tu wpisac nawet nie wiedzac o co chodzi no ale skoro proponujesz autograf,w ktory tez nie za bardzo wierze to jest mi bardzo przyjemnie:D
pozdrawiam:*

Lady_Angelina

W autograf nie wierze(jak wiekszosc:P) ale bardzo ja lubie, fajna laska i dobra aktorka:D

Angie_15

Wpisuję się :D Ale jeśli to skan to mam tego sporo :) Są od tego stronki. No chyba, że mi prześlesz pocztą to by było spoko... Pozdrawiam! :*

Angie_15

Eh. Trudno, będę naiwna. Wpisuje się tutaj ;) Uwielbiam Jolie!!!!!!

0000000

bardzo dobra aktorka jedna z najlepszych na swiecie.ma fajne usta hehe

Angie_15

Pomyliło mi sie:P

No wpisuje sie tu i nie wiem czemu ci tak zależy ale poczytaj co wyżej naopisałam!

Klaudynka

Yaa ! Sie podpisuje no no to sie nazywa prowkacja :D nik nie wieży ze dostanie to ja powiem ze Wieże :P pozdro. O nowa Fanka hehe nom zobacze ile jeszcze :)

Angie_15

Nikt nie wierzy, ale każdy się wpisuje, więc nie będe gorszy, uważam Angelinę za najcudowniejszą kobietę wśród wszystkich osób showbiznesu, zero plasitku, czyste piękno, ach :)

Angie_15

Hmmm... problem tkwi w tym, że ja jej nie lubię... ja KOCHAM ta BABKĘ :p

użytkownik usunięty
CieMNa

Diabeł nie kobieta!!! :D Dla niej organy sprzedam! Tanio(jakby co)!

Angie_15

Wiec ja tez sie wpisuję!!! Zajesuper babka i aktorka!!! Duzo pomaga dzieciom i wogóle matka też jest bardzo dobrą ;)

Angie_15

ja ją uwielbiam:D i oprócz tego, że uważam ją za cudowną, bardzo utalentowaną aktorkę, to dla mnie to też nr 1 wśród aktorek( i chyba nei tlyko aktorek:P) podwzględem urody:)

kaisa

Ja rowniez uwielbiam Angeline. Po raz pierwszy widzialam ja we "Wtajemniczeniu", a niedlugo potem w "Gia" (rewelacyjna rola moim zdaniem). Od tamtej pory nie ustaje w wysilkach zobaczenia jej we weszystkich rolach. Nie moge sie juz doczekac "Mr and Mrs Smith" oraz "Milosc i honor". Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich fanow Jolie!! :-)))

Angie_15

...normalnie to...aaaacccchhhhh...ooooooooo ooccccccchhhhh...eeeeehhhhhhh. ..nie wiem co więcej napisać...ona jest taka boska że nie do opisania...;)...wonderwoman...

użytkownik usunięty
Angie_15

Hehe w autograf to ja nie wieże, ale sama możliwosć wpisu to nagroda

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Mrs__Silas

Też się wpisze, ponieważ jest u mnie jako numer 1 za to jaka jest, czyli za to, że jest bardzo dobrą aktorką, pomaga tylu ludziom (co powinien robić każdy), za swoją otwartość, czyli nie boi się przyznać do swojej orientacji oraz za to, że jest dobrą mamą i potrafi pogodzić aktorstwo i macierzyństwem KOCHAM JĄ -------) POZDRAWIAM

użytkownik usunięty
Mrs__Silas

obrończyni dziwek nostradamusa sie znalazła :D bhuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa

Ja za jej autografy dziękuję.

Żeby nie było to ją lubię, ale ostatnio gra w coraz gorszych filmach, w których talentu pokazać nie może, tylko urodę... A co tam, wierni fani i tak ją kochają... :(

Albertino

z tym autografem to niezły wałek :D:D:D ;p no ale skoro juz mowa o lubieniu Jolie to i ja sie wpisuje :P

.......POZDRo

Albertino

Ehh fakt faktem myśle żepowinna zagrac wczymsnamaire Przerwanej Lekcji lub Gii,Mysle ze widac ze corazmniej jej zalezyna filmach... ale jauwielbiam choc teraz tojzu troskze wyłagodniała..a szkoda

Angie_15

wpisuje się bo uwielbiam ja, ale z tym autografem to o co chodzi? :)

Divian

jest jedną z moich ulubionych aktorek :)
P.S. Załatwisz tyle autografów? bo się sporo osób wpisuje ;)

użytkownik usunięty
Angie_15

Angelina Jolie jest najlepszą aktorką jaka się kiedy kolwiek urodziła!!

Angie_15

Angelina to obecnie najlepsza aktorka i długo tak zostanie. filmy z jej udziałem są super. ja Ją lubię, poprostu. pozdrawiam fanów Angeliny

użytkownik usunięty
Angie_15

Piękna Angelina to moja ulubiona aktorka.Uwielbiam Ją oglądać.Podziwiam.Jest zdolna i boska...

Angie_15

ee tam... autograf?

ja ją uwielbiam i chcę autograf, jeśli to prawda:) hehe

POZDRO;)

adam_

Angelina jest jedną z moich ulubionych aktorek jest po prostu świetna i brakuje słów żeby ją opisać cenie ją za osobowość bo świetnie radzi sobie w życiu prywatnym oraz zawodowym bardzo sympatyczna kobieta Pozdro dla fanów !!!!!

kreska7

Ja ja uwielbiam!! Świetna aktorka i nie tylko! Nie dość, że ładna, to jeszcze matką jest wspaniałą i ile dobra w sobie ma!! Dużo by tu pisać!! Jest genialna!! A coś słyszałam o autografie...Dostane też?? Pozdrawiam!!:P

Angie_15

witam! uwielbiam A.J. i kazdego kto ja lubi

Angie_15

ani ona jakoś szczególnie ładna, ani jakaś z niej specjalna aktorka, no chyba, że ktoś lubi shity ala tomb rider, tylko jej fizyczne atrybuty są dobre, niestety to tak jak w przypadku pamelki do aktorstwa nie wystarcza

Angie_15

Uwielbiam Angie, jest świetną aktorką :) kto nie wierzy to w szczególności polecam "Hakerów", "Gia" i "Girl Interrupted" choć dla mnie w każdym filmie zagrała świetnie :D pozdrawiam innych fanów:p

Angie_15

buhahahaha a kolezankom w szkole tez rozdajesz nagrody w zamian za to zeby cie lubily? :D

Angie_15

Ostatni film jaki oglądałem z Angeliną w roli głównej to "Złodziej życia". Bardzo podobała mi się jej rola. Cenię ją równiż ogólnie jako aktorkę, ponieważ grywa w filmach, które ogląda się z przyjemnością.
Pozdro!

Angie_15

JA ja uwielbiam i bardzo cenia za przede wszystkim dobroczynnosc!Jest tez swietną aktorką!Nie wierze zabardzo w ten autograf ale wszyscy sie wpisują i...

Angie_15

Ja tą kobietę po prostu KOCHAM !!! NIe ma lepszej aktorki na CAŁYM GLOBIE ! ! ! Jest niesamowita, przepiękna i ma tyle seksapilu ile 1000000 kobiet. Oh, padam z nóg gdy ją widzę.

Angie_15

no ciekawe jak poczta przeslesz na prawdziwym zdjeciu??jasne wiesz ile osob sie tu wpisalo?? i to pewnie po to zeby sprzedac lub popprsotu miec autograf a nie ze ja lubia!jak jestes taka madra to odpisz mi na maja_cool@autograf.pl

Angie_15

Uwielbiam Angeline i uważam że jest bardzo dobrą aktorką nie wiem o co chodzi z tym autografem ale i tak się wpisze:D

Angie_15

Nie wierzę w dostanie autografu, ale Angelinę lubię. Jest niezłą aktorką, w paru rolach naprawdę pokazała dobry poziom. Pozdrawiam.

Angie_15

Aktorstwo Jolie opiera sie ostatnimi czasy (o ile nie wogóle o bycie plastikową lalą, a zwłaszcza króluje tu film Złodziej życia. jej rola sprowadza sie do kokietowania tego zjeba mordercy, a to potrafi każda ładna kobieta taka jak ona.

seraphin85_2

Ona jest SUPER. Ogladam wszystkie filmy z nia nawet te najglupsze. Jest piekna i zdolna do tego lubi zrobic troche zamieszania :-)

Angie_15

ja tam do niej nic nie mam fajna atkorka i babka!!!!!!!!!!!!;)

Angie_15

Angelina!!! Ja jej nie lubie!!!! Ja ją kocham za całokształ. Jest piekna, przepiękna, jest dobrą aktorką i wygląda na inteligentną.

Angie_15

Angelina!!! Ja jej nie lubie!!!! Ja ją kocham za całokształ. Jest piekna, przepiękna, jest dobrą aktorką i wygląda na inteligentną.

tonieja89

fajna z niej aktorka, mój mąż ja bardzo lubi ( ciekawe dlaczego :P ) i zawsze mówi że ja i Angelina odzwierciedlamy jego ideał kobiety (ahh jak on sie lubi podlizywać :D )

dzastonoga

Nie wiem dlaczego, zle wszyscy moi znajomi nie lubia jej , a niektórzy wręcz nie cierpią. Moim zdaniem jest dobrą aktorka i wcale nie taką brzydką ja piszą na forum Scarlett Johansson.

dzastonoga

kocham Angeline a jeszcze bardziej jej Brada Pitta :P:P:P:P

pozdrawiam wszystkich i zapraszam do mnie wpisujcie się fani lost u mnie :P

Angie_15

Kiedyś jej nie lubiłam, ale teraz obejżałam "Przerwaną lekcje muzyki" i "Mr.&Mrs Smith" i jestem przekonana że to świetna aktorka :) Ma mój wzrost :D:D :P:P Lubie ją:D