Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
75 984 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Kto lubi Angeline Jolie niech koniecznie sie tu wpiszę!!!!!!!!!Błagam!!Każdy kto tu sie wpisze dostanie jej autograf nie kłamię1!!!!!

Lucynka_2

Co tu duzo pisac. Poprostu ja kocham! :D

Ps. Ale mnie zaszczyt spotkal - 50 post w tym temacie ;)

Angie_15

A czyj autorgaf? Twój?? hihi ^^
Ja to już chyba nie muszę wyjaśniać, co tu robię, wystarczy spojrzeć pod napis "stronę współtworzą" :)
POZDR. dla wszystkich uzależnionych :)

Angie_15

hm... czy to jakas reklama tematu?

Angelina jest zajebista?

nwr

oczywiscie ze Jolie jest zajebista. swietna aktorka!

Angie_15

tez ją lubie jest poprostu mniam mniam schrupałbym ją

Angie_15

dostać autograf byłoby fajnie i nie ukrywam że by mnie ucieszył, ale jakoś ciężko mi uwierzyć że rzeczywiście będzie, a Angelinę lubię od dawna, nawet bez autografu...

Angie_15

wpisuję się wedle życzenia,ale muszę przyznać,że A. nieco straciła w moich oczach przez tą historię z Bradem(nie przepadam za nim)

Angie_15

Dobra, skoro mówisz, że będzie autograf (chociaż nie wiem jak go przekażesz, no ale...) to powiem Ci szczerze, że uwielbiam tą aktorkę i z każdym filmem jeszcze bardziej! Jest to typowa kobieta sukcesu, taki wamp i wcale nie jest silikonową lalką.

Angie_15

ja sie wpisze bo ja lubie, ale autograf mozesz sobie podarowac...

tarakatatula

Popieram- autograf nie, Angelina- TAK TAK TAK !

MADLEN

Angelina to plastikowa lala i tyle. nie wiem za co można tych wszystkich pięknych aktoów podziwiać

seraphin85_2

jest ładna ale chyba w filmach tylko bo jak widziałem po necie zdjęcia to taka jakas zapiękna niejest , wkazdym razie w głowie ma chyba pusto ale ogólnie dla mnie jest 8/10 :)

Angie_15

Lubię bardzo Angelinę Jolie. M abardzo ciekawe filmy, jest znakomitą aktorką i czułą na bóle innych matką. TO JEST WZÓR KOBIETY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!1

Angie_15

Angelina jest bardzo utalentowana aktorką a przy tym olśniewająco piękna kobietą, każdy dobrze o tym wie ale napisac cos trzeba ;) Z niecierpliwością czekam na kolejne filmy.

Angie_15

No a teraz skoro cos obiecujesz to trzeba się z tego wywiązać :D Czekam niecierpliwie, mój adres: izadora.pandora@op.pl

Angie_15

Jest jedną z seksowniejszych lasek jaką znam a przedewszstkim jej usta są cudne tak muwili jej byli

Angie_15

Hej!Angeline polubiłam niedwno po obejrzeniu filmu Mr.and Mrs.Smith i porządnie się zastanawiam czy nie zostać jej prawdziwą fanką.

Angie_15

Z autografem czy bez uwielbiam Angelinę!Jest według mnie jedną z najlepszych dzisiejszych aktorek . Ona i brad sa dla siebie stworzeni! :D

Angie_15

Bardzo ją lubie jak dla mnie to ona jest na + a w szczególności za film Tomb Raider zagrała wedłu mnie bardzo dobrze. Pomijając, to że jest zajebista z wygladu.

Angie_15

A co tam, wpiszę się, to przecież nic nie kosztuje:) Angelina jest moją ulubioną aktorką!!

Angie_15

ja teżjąlubie:D ale po co mi jej autograf? pewnie i tak po pewnym czasie trafiłby do kosza...:) wystarczy mi jak ją ogladam w filmach:D

Angie_15

powiem krótko i nie kłamie
ktoś tu dostanie lanie
ja się tu już wpisałam
i główno za to dostałam

To co napisałam to szczera prawda. Jak mi daj mi swój e-mail. Chcę ci napisać indywidualnie kilka takich wierszyków bo chyba nic nie dostanę, co? Jak sądzisz?

Gabrielle_Solis_2

Też się dopisze... Angelina Jolie jest ZAJEBISTA. Od dawna dawien byłem jej fanem i jestem nadal.

użytkownik usunięty
Angie_15

niewiem jaki to ma sens ale też sie tu wpisze a co sie będe :]

Angie_15

Autografu pewnie nie dostane, ale i tak sie wpisze bo Angelina jest "boska" [?]

Angie_15

Uwielbiam Angelinę!!! Napisz do mnie, chętnie poznam innych fanów Angie. Jak mogę dostać ten autograf? Mój e-mail: dolatowskap@poczta.onet.pl.

Angie_15

Moj e-mail
cornelka9(malpa)o2.pl

Sorry za malpe ale mam durna klawiature.

Wyslij mi to wreszcie!!!!!

Angie_15

genialna aktorka!!! ma tyle samo zwolenników, co przeciwników - zwłaszca po ostatnich plotkach, ale ja ją uwielbiam.

Angie_15

tez lubie angeline ale jak pozostali watpie w nagrode :)

Angie_15

Jest to moja ulubiona aktorka i tak a poza tym jaka piękna:P:P:P.A szczególnie w pamiętnej scenie z Mr&Mrs Smith:)

Angie_15

Wpisuję się. Bardzo lubie Angeline Jolie !!!

Angie_15

Angelina Jolie to po prostu... Angelina Jolie! Nic dodać nic ująć;)

Angie_15

a ja dla odmiany - CHCE JEJ AUTOGRAF !!! czekam!!!

Angie_15

zawsze uważałem osoby które zakochują się w idolach (kina,muzyki) za po......one,do momętu kiedy zobaczyłem ją we wczśniejszych filmach.Teraz tak jak ktoś wcześniej napisał oddał bym jej bez zastanowienia moje organy ,co jest tym dziwniejsze że jestem już po 40 a to raczej nastolatkowie kochają gwiazdy.a jeśli chodzi o jej aktorstwo to muszę przyznać że im więcej płacą jej za film,tym mniej od niej się wymaga a szkoda bo naprawdę umie laska grać .IDEAŁ KOBIECOŚCI

art2art

No to wpisuję się! Cu mam powiedzieć? Poprostu ideał... :D

użytkownik usunięty
Angie_15

Angelina jest całkiem spoko, no i nieżle gra...

Angie_15

Ja ja bardzo lubię:) Fajnie gra. moim zdaniem jej najlepsze filmy to Tomb Rider i Mr. and Mrs. Smith:)

Angie_15

Piękna i utalentowana, nic dodać, nic ująć!

kakihara_2

oj...a pewna bylam, ze sie juz tu wpisalam...:) Lubie Angeline, w sumie polubilam ja naprawde kiedy ludzie zaczeli mi mowic, ze wygladam jak ona...hieh, no jak dla kogo, ale tyle osob mi to mowilo, ze zaczelam w to wierzyc. Moj ulubiony z nia film? 'Przerwana lekcja muzyki' oczywiscie ;) pzdr

Angie_15

Autograf?! :| Jak zwykle tylko chwyt reklamowy...

Uwielbiam Angie nie pamiętam od kiedy, zawsze mnie fascynowała :D

Angie_15

Wpisuję się:) Angelina Jolie= kobieta doskonała ....mmmniam:)

Angie_15

lubię ją i nie przecze że ma ładne ciałko :). Myśli tak większoś facetów w tym ja:) Pozdrowienia dla fanów. I myślę tez że jest dobrą aktorką. Spodobała mi się jej rola w "Kolekcjonerze Kości".Swoją drogą całkiem dobry film.

Angie_15

nie wierze w ten autograf ale lubie angeline wiec sie wpisuje:)
pzdr

Angie_15

Lubic, mało powiedziane, bezpretensjonalnie jest to według mnie najlepsza aktorka w obecnym czasie. Co do autografu sądzę, że jednak kłamiesz.

użytkownik usunięty
ShadowDrake

Heh...wiem,że autografu nie dostanę,ale ładna jest i fajna więc się wpiszę...

Angie_15

A co tam, tesh sie wpisze. Pozdro dla fanów Angeliny :).

Angie_15

Witam, osobiście uwielbiam Angelinę. Jest świetną aktorką i uważam że potrafi zagrać każdą rolę rewelacyjnie. Nie rozumiem tylko dlaczego zawsze jest kojarzona tylko i wyłącznie z seksem...?Pozdrawiam

Angie_15

Wiem, ze z tym autografem to wkret... Ale bardzo lubie Angeline, wiec sie wpisalam... :P

Angie_15

Powiem tak....To jedna z najpiększniejszych kobiet , wg mnie, i mój niedoscigniony wzór (fizycznie)....Ale, niestety, nie lubię jej jako osoby...

Angie_15

Zagrała kila fajnych ról, za co się chwali :)
pozdrawiam