Kto lubi Angeline Jolie niech koniecznie sie tu wpiszę!!!!!!!!!Błagam!!Każdy kto tu sie wpisze dostanie jej autograf nie kłamię1!!!!!
A czyj autorgaf? Twój?? hihi ^^
Ja to już chyba nie muszę wyjaśniać, co tu robię, wystarczy spojrzeć pod napis "stronę współtworzą" :)
POZDR. dla wszystkich uzależnionych :)
dostać autograf byłoby fajnie i nie ukrywam że by mnie ucieszył, ale jakoś ciężko mi uwierzyć że rzeczywiście będzie, a Angelinę lubię od dawna, nawet bez autografu...
wpisuję się wedle życzenia,ale muszę przyznać,że A. nieco straciła w moich oczach przez tą historię z Bradem(nie przepadam za nim)
Dobra, skoro mówisz, że będzie autograf (chociaż nie wiem jak go przekażesz, no ale...) to powiem Ci szczerze, że uwielbiam tą aktorkę i z każdym filmem jeszcze bardziej! Jest to typowa kobieta sukcesu, taki wamp i wcale nie jest silikonową lalką.
jest ładna ale chyba w filmach tylko bo jak widziałem po necie zdjęcia to taka jakas zapiękna niejest , wkazdym razie w głowie ma chyba pusto ale ogólnie dla mnie jest 8/10 :)
Lubię bardzo Angelinę Jolie. M abardzo ciekawe filmy, jest znakomitą aktorką i czułą na bóle innych matką. TO JEST WZÓR KOBIETY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!1
Angelina jest bardzo utalentowana aktorką a przy tym olśniewająco piękna kobietą, każdy dobrze o tym wie ale napisac cos trzeba ;) Z niecierpliwością czekam na kolejne filmy.
No a teraz skoro cos obiecujesz to trzeba się z tego wywiązać :D Czekam niecierpliwie, mój adres: izadora.pandora@op.pl
Hej!Angeline polubiłam niedwno po obejrzeniu filmu Mr.and Mrs.Smith i porządnie się zastanawiam czy nie zostać jej prawdziwą fanką.
Z autografem czy bez uwielbiam Angelinę!Jest według mnie jedną z najlepszych dzisiejszych aktorek . Ona i brad sa dla siebie stworzeni! :D
Bardzo ją lubie jak dla mnie to ona jest na + a w szczególności za film Tomb Raider zagrała wedłu mnie bardzo dobrze. Pomijając, to że jest zajebista z wygladu.
ja teżjąlubie:D ale po co mi jej autograf? pewnie i tak po pewnym czasie trafiłby do kosza...:) wystarczy mi jak ją ogladam w filmach:D
powiem krótko i nie kłamie
ktoś tu dostanie lanie
ja się tu już wpisałam
i główno za to dostałam
To co napisałam to szczera prawda. Jak mi daj mi swój e-mail. Chcę ci napisać indywidualnie kilka takich wierszyków bo chyba nic nie dostanę, co? Jak sądzisz?
Uwielbiam Angelinę!!! Napisz do mnie, chętnie poznam innych fanów Angie. Jak mogę dostać ten autograf? Mój e-mail: dolatowskap@poczta.onet.pl.
Moj e-mail
cornelka9(malpa)o2.pl
Sorry za malpe ale mam durna klawiature.
Wyslij mi to wreszcie!!!!!
genialna aktorka!!! ma tyle samo zwolenników, co przeciwników - zwłaszca po ostatnich plotkach, ale ja ją uwielbiam.
Jest to moja ulubiona aktorka i tak a poza tym jaka piękna:P:P:P.A szczególnie w pamiętnej scenie z Mr&Mrs Smith:)
zawsze uważałem osoby które zakochują się w idolach (kina,muzyki) za po......one,do momętu kiedy zobaczyłem ją we wczśniejszych filmach.Teraz tak jak ktoś wcześniej napisał oddał bym jej bez zastanowienia moje organy ,co jest tym dziwniejsze że jestem już po 40 a to raczej nastolatkowie kochają gwiazdy.a jeśli chodzi o jej aktorstwo to muszę przyznać że im więcej płacą jej za film,tym mniej od niej się wymaga a szkoda bo naprawdę umie laska grać .IDEAŁ KOBIECOŚCI
Ja ja bardzo lubię:) Fajnie gra. moim zdaniem jej najlepsze filmy to Tomb Rider i Mr. and Mrs. Smith:)
oj...a pewna bylam, ze sie juz tu wpisalam...:) Lubie Angeline, w sumie polubilam ja naprawde kiedy ludzie zaczeli mi mowic, ze wygladam jak ona...hieh, no jak dla kogo, ale tyle osob mi to mowilo, ze zaczelam w to wierzyc. Moj ulubiony z nia film? 'Przerwana lekcja muzyki' oczywiscie ;) pzdr
Autograf?! :| Jak zwykle tylko chwyt reklamowy...
Uwielbiam Angie nie pamiętam od kiedy, zawsze mnie fascynowała :D
lubię ją i nie przecze że ma ładne ciałko :). Myśli tak większoś facetów w tym ja:) Pozdrowienia dla fanów. I myślę tez że jest dobrą aktorką. Spodobała mi się jej rola w "Kolekcjonerze Kości".Swoją drogą całkiem dobry film.
Lubic, mało powiedziane, bezpretensjonalnie jest to według mnie najlepsza aktorka w obecnym czasie. Co do autografu sądzę, że jednak kłamiesz.
Witam, osobiście uwielbiam Angelinę. Jest świetną aktorką i uważam że potrafi zagrać każdą rolę rewelacyjnie. Nie rozumiem tylko dlaczego zawsze jest kojarzona tylko i wyłącznie z seksem...?Pozdrawiam
Powiem tak....To jedna z najpiększniejszych kobiet , wg mnie, i mój niedoscigniony wzór (fizycznie)....Ale, niestety, nie lubię jej jako osoby...