Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
75 984 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Kto lubi Angeline Jolie niech koniecznie sie tu wpiszę!!!!!!!!!Błagam!!Każdy kto tu sie wpisze dostanie jej autograf nie kłamię1!!!!!

użytkownik usunięty
Angie_15

Bardzo lubię Angelinę, za jej piękno, talent i dobre serce.

Angie_15

Angelina Jolie jest naj naj naj naj sexowniejszą aktorką.
I ja ją lubie i co tu pisać.

Angie_15

wpisuje sie :P heh nic nie trace a Jolie jest świetna pod kazdym względem :) pozdrawiam wszystkichh :*:*:*

Angie_15

Jasne, że się wpisze Angelina jest suuuuper!!!

oliczka

A ja sie wpisze bo uwielbiam ta aktorke mam na jej punkcie bzika :P a do tego powiem ze Angie znam z jej forum :D wiec tez po znajomości troce :D

hazer8

A ten ja to mam pytanie czy ktokolwiek juz w ogole autograf dostal... bo tak sie wszyscy wpisuja ale autografu chyba w koncu nikt nie dostal hmmm??
a ta osoba co zaczela temat to sie tu w ogole nie wypowiada jakby sie pod ziemie zapadla

no dobra wiem ze to niepotrzebnie pisze bo kazdy wie ze autografu nie dostanie ale jesli JESLI ktos dostal to dajcie znac! a jak nikt nie dostal to tez sie wpisujcie czy w ogole kontakt z zalozycielka tematu macie czy sie do was odezwala czy nic a nic.
tak z ciekawosci tylko prosze zebyscie to napisali ale tam... nie musicie oczywiscie
poza tym wiekszosc z tych osob co sie tu wpisala to juz pewnie na ten temat nie zaglada bo to juz stary post jest jak widze
no nic rozpisalam sie
pozdrawiam wszystkich

ps. ja tez lubie Angeline :)

Angie_15

Angelina Jolie to bardzo dobra aktorka. Praktycznie wszystkie filmy z nią w roli głównej zawsze mi sie bardzo podobały:)!

Angie_15

Wpisalem sie i nie otrzymalem nagrody. Zostaniesz podana do sądu!

;]

____16

macie autografy dzieci i sie cieszcie:

http://images.google.pl/images?svnum=10&hl=pl&q=angelina+jolie+autograph&spell=1 [images.google.pl/images ...]

Angie_15

bardzo lubie angie, to super aktorka i filmy z jej udzialem sa ganialne, jednak bede sceptyczna co do tego autografu, chociaz nie pogardze takim:P

Angie_15

To i ja się wpiszę :) Uwielbiam Angelinę! Jest świetną aktorką i piękną, pociągającą kobietą :)

Angie_15

Ja ją ubustwiam!! Jest świetna, ale Eva Longoria też jest eXtra!!