Kto lubi Angeline Jolie niech koniecznie sie tu wpiszę!!!!!!!!!Błagam!!Każdy kto tu sie wpisze dostanie jej autograf nie kłamię1!!!!!
wpisuje sie :P heh nic nie trace a Jolie jest świetna pod kazdym względem :) pozdrawiam wszystkichh :*:*:*
A ja sie wpisze bo uwielbiam ta aktorke mam na jej punkcie bzika :P a do tego powiem ze Angie znam z jej forum :D wiec tez po znajomości troce :D
A ten ja to mam pytanie czy ktokolwiek juz w ogole autograf dostal... bo tak sie wszyscy wpisuja ale autografu chyba w koncu nikt nie dostal hmmm??
a ta osoba co zaczela temat to sie tu w ogole nie wypowiada jakby sie pod ziemie zapadla
no dobra wiem ze to niepotrzebnie pisze bo kazdy wie ze autografu nie dostanie ale jesli JESLI ktos dostal to dajcie znac! a jak nikt nie dostal to tez sie wpisujcie czy w ogole kontakt z zalozycielka tematu macie czy sie do was odezwala czy nic a nic.
tak z ciekawosci tylko prosze zebyscie to napisali ale tam... nie musicie oczywiscie
poza tym wiekszosc z tych osob co sie tu wpisala to juz pewnie na ten temat nie zaglada bo to juz stary post jest jak widze
no nic rozpisalam sie
pozdrawiam wszystkich
ps. ja tez lubie Angeline :)
Angelina Jolie to bardzo dobra aktorka. Praktycznie wszystkie filmy z nią w roli głównej zawsze mi sie bardzo podobały:)!
macie autografy dzieci i sie cieszcie:
http://images.google.pl/images?svnum=10&hl=pl&q=angelina+jolie+autograph&spell=1 [images.google.pl/images ...]
bardzo lubie angie, to super aktorka i filmy z jej udzialem sa ganialne, jednak bede sceptyczna co do tego autografu, chociaz nie pogardze takim:P