Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
75 713 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Pff,nic wielkiego,zero naturalności ot po prostu taka sztuczna lalka dobra dla nastoletnich napaleńców.

użytkownik usunięty

HAHAHAHA, poczytałam sobie właśnie twoje obronne wypowiedzi o Angie i nie mogę przestać się śmiać.. Mój Boże. Tacy ludzie jak ty powinni mieć zakaz zbliżania się do for internetowych nie wspominając już o Filmwebie. Jesteś żałosny pisząc, że osoby, którym Angelina nie podoba się jako kobieta są gówniarzami, bo z poziomu twoich pościków stwierdzam, iż sam jesteś małolatem, który napalony urodą Jolie jest gotów zrobić dla niej wszystko. Ciekawe czy w realnym świecie byłbyś taki odważny podskoczyć do starszego w obronie swojej lubej. ; ) Lecz się, albo powróć do smyrania swojego niedorozwiniętego siurka zdjęciem Angeliny.
I jeżeli nie umiesz szanować zdania innych ludzi to czas poważnie zastanowić się czy Filmweb jest dla pokemonów twojego pokroju.

I NIE MASZ PRAWA obrażać mojej mamy. Zajmij się lepiej swoją, tą, której bardzo współczuje syna.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty

hahahahhahaha pikaczu reaktywacja xD przy*ebałabym ci slownikiem ortograficznym, ale troche szkoda ksiazki ;d

użytkownik usunięty

HAHAHAHA, dokładnie.
@Mati_JCVD Nie pogrążaj się już chłopczyku. ; )

użytkownik usunięty

chłopczykiem jest twój stary który pracuje dla ruskich jako worek treningowy

użytkownik usunięty

widać że lubisz oglądać pokemony heh to fajnie wróć do swoich bajek trollu , a przy jebać to sobie możesz w tę swój głupi łeb szmato . Tak na marginesie to ciebie nawet na słownik nie stać albo pewnie dajesz dupy więc to zmienia postać rzeczy lafiryndo spod wsi

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

psycholem jest twój stary który spłodził po pijaku taką pustą lalke jak ty , już ci pisałem że szmatą to ty jesteś gdyż lubisz jak cię posuwają w prawo i w lewo tak jak twoją matkę zresztą więc masz to we krwi . Lamusek mówisz ? Tylko ten lamusek by ci wyje bał w pysk żebyś nie wstała

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

Tak jasne twój stary to frajer i nie zmienisz tego . Hahahahahah to dawaj tego chłopaka to go rozwale jednym strzałem pewnie jest ciotą który ciągle oklep dostaje . Piszesz jakieś debilne teksty pewnie bierzesz jakieś prochy na pewno więc radze ci odstaw to bo ci mózg wypaliło dziw ko z burdelu i pozdrów ode mnie środkowym palcem swojego ciotmeńskiego chłopaka który jest gnębiony przez swoją starą

użytkownik usunięty

Tss hahahaha, ładnie się ciągnie ta twoja wojna z cywilizowanymi ludźmi. ; ) Tylko, że teraz powoli przestaje być to żałosne, powoli staje się żałosne+NIE NA TEMAT. Zacząłeś obrażać mnie i MissMonaRoe, abyśmy pełne bólu i poniżenia przestały wygłaszać swoje zdanie na temat wyglądu twojej idolki, a teraz ciągniesz to w jakieś inne rejony - obrażanie rodziny i sympatii. Bardzo dojrzale. Pewnie jesteś już doświadczonym przez los człowiekiem sukcesu, który z przerośniętym ego i niewyparzonym językiem zmierza przez świat uważając się za człowieka honorowego. Zgadza się? Pewnie, że nie. Jesteś po prostu chamskim dzieciakiem i tyle.

Wcześniej wspomniałeś gdzieś tam wyżej, że nie będziesz nas szanował, ponieważ my nie szanujemy Angeliny. PRZYPOMINAM, ŻE NIKT JEJ NIE OBRAZIŁ, KAŻDY MA PRAWO WYGŁASZAĆ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT JEJ WYGLĄDU i kropka. Pozwól, że coś ci uświadomię, coś co najwidoczniej pominęli rodzice wychowując cię: szacunek za szacunek. Nie szanujesz innych - oni nie szanują ciebie. Więc z łaski swojej przestań usiłować 'obrażać' nas w ten płytki i niezwykle szczeniacki sposób. To się nie uda. : )

użytkownik usunięty

frajer to cię posuwał w klasztorze

użytkownik usunięty

zajebisty tekst normalnie wysiadam wróć do świata disneya

Wypad frajerze,takich jak ty przywykłam olewać.

użytkownik usunięty
Dorota_Kolmus

sama stąd wypadaj tłusta niedojdo . Leć do mcdonalda bo się spóżnisz

użytkownik usunięty

twoja stara to i tak jest dziw ką więc mogę tak mówić

użytkownik usunięty

Hahaha, daj już sobie spokój. Masz chyba jakieś problemy ze zbiorem określeń związanych z domem publicznym. Czyżby jakieś złe wspomnienia z dzieciństwa? Najwidoczniej. Nie znasz mnie osobiście i najprawdopodobniej nigdy nie poznasz dziecinko, takich jak ciebie trzeba izolować od normalnych ludzi. Ogranicz te wsiurskie wyzwiska na poziomie trzeciej klasy podstawówki, bo tylko się ośmieszasz.

No dalej. Zapodaj jakiś kozacki tekścior, analfabeto.

użytkownik usunięty

Nawet nie chce poznać takiej szmaty jak ty i kup słownik analfabetko

użytkownik usunięty

analfabetą i szmatą jestes ty, horcruxxxx stwierdza fakty ;)

Lepiej zakończcie tę jałową dyskusję, bo tylko można sobie nerwy nadszarpnąć. :-) Mati to nie kto inny, jak sławny ze swego debilizmu i nieograniczonego braku kultury Sasaki. Wielu z nim walczyło, wielu poniosło w tym sromotną klęskę. Takiego trzeba ignorować, to jedyny sposób by zamknął niewyparzony dziób.

użytkownik usunięty
Cleaa

Wiadomo nikt nie ma ze mną szans , ale trollem nie jestem

Uuu,ale grozny z ciebie chłopczyk,pewnie dokuczasz dzieciom z piaskownicy?,jesteś takim małym,niedorobionym smarkiem któremu każdy może pocisnąć.Jesteś poniewieranym przez rówieśników podlotkiem który porażki życia codziennego musi zrekompensować sobie na FW.

użytkownik usunięty
Dorota_Kolmus

tak za to ty jesteś na 100% trollem nie znasz się na kinematografii wgl weż mi nie odpisuj bo z grubą świnią nie chce pisać kumasz to ?

użytkownik usunięty

Nie napinaj się panienko bo doznasz okresu

użytkownik usunięty

Fakty stwierdza chyba w kiblu jak sra na ciebie

Cześć Mati_JCVD! :) Dawno mnie na tym forum nie było (albowiem dyskusja ciągnie się od września). Czytałam sobie właśnie Wasze wcześniejsze wypowiedzi i mam do Ciebie pytanie (pytam tak z ciekawości nie złośliwie) : Ile masz lat?

Boginka_pl

Czy wiek tłumaczy chamstwo, prostactwo i głupotę ?

Cleaa

Nie , w żaden sposób nie tłumaczy.

użytkownik usunięty
Cleaa

Ciekawe ile ty masz lat pochwal się chamstwo, prostactwo i głupoty nie mam jakoś wszyscy mnie lubią :)

Dlaczego mam ci cokolwiek podawać ? I któż cię (celowo mała) lubi ?

użytkownik usunięty
Cleaa

Lubi mnie dużo osób . a ty nawet nie masz 15 lat bo boisz się podać ile masz lat i tyle

Nie będę się z tobą licytować, dzieciaczku. Już 22, więc do łóżeczka.

użytkownik usunięty
Cleaa

nie idę jeszcze spać nastolatko

Ależ mi dogryzłeś!

użytkownik usunięty
Boginka_pl

Siedemnaście

haha jesteś siedemnastoletnim,pryszczatym smarkiem,matko jak mi ciebie żal...

użytkownik usunięty
Dorota_Kolmus

Ja już nie mam pryszczów i mam dobrą cerę za to ty jesteś grubą świnią a to ci szybko samo nie zejdzie

O facet ma dobrą cerę,czego do jej pielęgnacji uzywasz?,tamponów ze śmietnika czy może koledzy spod mostu ci na twarz tryskają?.

użytkownik usunięty
Dorota_Kolmus

dobra dobra takie teksty to sobie pisz do swojego tłuściutkiego tatusia a nie do normalnych ludzi takich jak ta gruba szmato

Po pierwsze mój tata jest dobrze zbudowany,po drugie ty nie jesteś normalny skoro nie potrafisz napisać sensownego zdania.

Co oznacza tekst

"do normalnych ludzi takich jak ta"

Jak "ta"?

Widzisz mały chuderlawy trolliku,taki miałeś być grozny a jesteś śmieszny.

użytkownik usunięty
Dorota_Kolmus

Dobra już zamknij pysk gruba raszplo . Podniecasz się że zamiast ja napisałem ta to widać że jesteś niedorozwinięta umysłowo jak cię takie drobnostki jarają no ale cóż . To prawda twój ocjciec jest zbudowany , ale nie z wyczwiczonych mięśni lecz z tłuszczu a to różnica gruba kure wko

Widzisz czepianie się czyś rodziców to oznaka słabości,tak robią ludzie przyparci do muru,próbujesz jechać po moim ojcu mimo że go nie widziałeś,albo jesteś jasnowidzem albo trollem.Ja obstawiam to drugie,a co do twojej pomyłki to sam chyba nie wiesz co chciałes napisać.

Oj ty mały trollu,już jak co to nie masz pryszczy,nie tam przekonałam się że jesteś nic nie znaczącym forumowym ogrem,któremu mogę pocisnąc kiedy tylko mi się podoba.

użytkownik usunięty
Dorota_Kolmus

haha ty możesz co najwyżej pocisnąć swoją grubą parszywą dupę a trollem jesteś ty bo widać że masz kompleksy i pierwsza zaczełaś obrażać. Idz się powieś a nie sorry przecież sznur by nie uniósł takiej tłustej świni jak ty ;P Można byłoby tyle śmierdzącego tłuszczu z ciebie wycisnąć . I kto tu kogo jeżdzi krowo ?

Wiem że prawda cię boli,głupio ci że dziewczyna potrafi konkretnie ci pocisnąc a ty zapominasz języka w gębie.Cos tam plujesz,produkujesz się,jednym słowem piszesz bzdety które tylko potwierdzają że jesteś trollem.

użytkownik usunięty
Dorota_Kolmus

weż mnie nie rozśmieszaj ty nie jesteś dziewczyną nie zasługujesz na miano dziewczyny bo ty nią nie jesteś tylko grubym monstrum . Nie masz przyjaciół a o chłopaku już nie wspomnę więc próbujesz się na forum dowartościować , ale twoje życie już jest z góry przegrane więc idż się utop bo nikt nie chce z taką świnią rozmawiać

Bla,bla,bla,powtarzasz się smarku przez co potwierdzasz tylko moje wcześniejsze słowa że jesteś trollem.Bawisz się w jasnowidzenie to juz fakt,bo twierdzisz że nie mam przyjaciół i chłopaka,gdybyś mnie znał osobiście to owszem mogłbyś tak twierdzić ale wybacz ja z byle kim się nie zadaje.

Ciekawe w jaki to sposób ja niby się dowartościowuje?,przeciez to ty od samego początku bluzgasz tu na wszystkich i udajesz chojraka podczas gdy codziennie dostajesz bęcki od rówieśników.

Czytając twoje wypociny dochodze do wniosku,że największym twoim sukcesem jest opanowanie sztuki zawiązywania sznurówek,nic ponad to.

Dorota_Kolmus

Jest piękna ale nie bez pomocy chirurga.Jakie to ma jednak znaczenie...Swoją drogą ja ją wolałam w 'starym' wydaniu

użytkownik usunięty
malsia

chirurga nigdy nie używała nie to co inne hiltony i dody

ależ używała..jej usta są naturalne, ale już nosek i kości policzkowe nie..wystarczy porównać z dawniejszych czasów