Pff,nic wielkiego,zero naturalności ot po prostu taka sztuczna lalka dobra dla nastoletnich napaleńców.
Z toba naprawdę cos nie tak przygłupie,przeciez nikt tej twojej Jolie nie obrażał,ku.rwa ściskasz poślady gdy tylko ktoś ma inne zdanie jak ty.Jesteś słaby,z każdym postem ubywa ci siły podczas gdy ja ją zyskuje.
Jestes damskim bokserem,nie szanujesz dziewczyn i dla mnie jestes nikim,zerem,tchórzem i workiem treningowym.
Nikt jej nie obrażał a co autorka tematu napisała ? To są twoim zdaniem jest mieć Własnie zdanie hehehehehe tu się frajerze ocenia aktorstwo nie urodę pedale. Mogła napisać że jest słabą aktorką i podać do tego sensowny argument a nie pieprzyć o kogoś urodzie a póżniej zaczeły następne pasztety jej poklaskiwać no to uważam to za trollowanie i prowokowanie mnie żebym im ubliżał . To tyle chłopczyku jeżeli ci coś do tego powalonego łba doszło . Słaby raczej nie jestem jeżeli tak mówisz to chodzi o ciebie bo ciągle to piszesz
Nie obchodzi mnie autorka tematu która pewnie jest rollem,chodzi mi o resztę userek,ty naprawdę jesteś "absolwentem" szkoly specjalnej.Powinieneś brak leki na uspokojenie,a najlepiej to jakby odłączyli ci internet bo nie potrafisz w nim nieczego sensownego napisać.
Dlaczego inne dziewczyny nazywasz pasztetami?,jeszcze nie tak dawno zarzucaleś mi żejestem wróżka podczas gdy sam oceniasz urodę dziewczyn nie widząć ich.
Jolie z urody jest przeciętna,ma fajne usta którymi mogłaby zrobic mi laskę,za to dam jej 10/10-zadowolony forumowy pomiocie?.
hłe,hłe,hłeeee
To jednak cwelu nie umiesz czytać . Napisałem że zaraz po poście autorki tematu te dziewczyny zaczeły się z tym trollem zgadzać czyli same wdepneły w gówno i napisały że sądzą prawie tak samo jak ona i takie też się dały nabrać głupie pindy więc je zbluzgałem . Mówisz na mnie że przezywam kobiety a sam obrażasz Angeline to widać że cwel jesteś i masz max 15 lat a laske to ojcu swojemu obrabiasz dodatkowo twoja matka mi obciągał nie wiem czy wiesz . Pokaż dalej co potrafisz dalej się pośmieje
Damski bokser mówisz aha czyli według ciebie ja przez komputer pobiłem te jakże biedne dziewczyny przez internet no to gościu ładnie masz nasrane we łbie idż się lecz nim będzie za póżno
Damskim bokserem mozna być równiez przez internet,bo tylko damscy bokserzy czyli tchórze i śmiecie bez zasad rzucają obelgami do dziewczyn kompletnie bez powodu.Twój żywot jest marny,pewnie nawet na rower cię nie stać bo jakoś nie kwapisz sie do tego żeby mnie odwiedzić.
Tak jasne damski bokser przez internet hahahahah jednak dalej do ciebie nie dotarło pajacu . Rzucałem w nie obelgami bo miałem powody zresztą nic ci już tłumaczyć nie będe bo ciemnota się szerzy . Mam dziewczynę i jej nie bije traktuje ją jak damę do tego jest ze mnie dumna więc zakmij już ten swój pysk obrońco niby kobiet bo mi cię żał jeszcze bardziej dawno takich bredni nie czytałem i już nie zamierzam
Nie miałeś żadnych powodów,nie potrafiłeś mi wskazać takowych więc nie kłam po raz kolejny.Jeżeli według ciebie wyzwanie dziewczyny tylko za to że wyraziły swoja opinie jest git to jesteś tuman,gląb i niedorozwój.Każdy kto przeczyta posty na pierwszej stronie stwierdzi że mam rację.Nawet userce która dała twojej Angie 7 punktów zarzucileś,że jej nie szanuje-lol jesteś niedotrzepanym smrodem który za chu.ja nie przyzna że racji nie miał.
Nie ma zamiaru niczego zamykać,to ty jesteś niby obrońcą Jolie,jej żałosnym adwokaciną któremu wszyscy jadą.Masz dziewczynę?,a może dwie,stawiam na to drugie,te dziewczyny to twoja prawa i lewa ręką.
Już ci mówiłem cwelu gówno mnie interesuje twoja wypowiedz i gówno mnie interesuje jakaś userka co dała Angelinie 7 mam to głęboko w dupie kumasz ? Ja wiem swoje i mam na ciebie wyje bane . Nie musisz mi wierzyć że mam dziewczyne ok twoja sprawa za to ty wolisz chłopców co cię codziennie penetrują
Bardzo cię moje wypowiedzi interesują,gdyby tak nie było to olałbyś sprawę,tymczasem rozpaczliwe probujesz ratowac resztki honoru i wyjśc z sytuacji w której dostałeś ode mnie baty.Ty wiesz swoje?,ty gó.wno wiesz co udowodnileś w tym temacie,nie potrafisz przyznac się do porażki,przedstawić żadnego konkretnego argumentu przeciwko moim pociskom którymi cię masakruję.
Nie wierzę ci że masz dziewczynę,no chyba że na mysli masz zdjęcie Angie nad swoim obtryskanym wyrkiem,w to uwierzę.
Zarzucasz mi homoseksualizm?,jakie to prymitywne,płytkie i przewidywalne,jak ktoś nie wie jak komus pojechać to bierze się albo za rodziców albo za posądzanie kogoś o pedalstwo.
Jesteś marnym fighterem,nie zrobiłeś na mnie żadnego wrażenia,poprawiasz mi tylko humor i o to mi chodzi,inaczej juz by mnie tutaj nie było.
Twoje argumenty też są bardzo słabe ja ołałem już dawno sprawe tylko teraz śmiej się z ciebie jak ty niby mnie masakrujesz w forum hehehehehe potwiedziłeś tym że jesteś tylko mocny w gębie a w realu jesteś ciotą co dostaje strzała i pada ziemie jak zdechły pies . Pisz co chcesz że jestem damskim bokserem itp mnie to wgl nie rusza swój honor zachowałem więc żegnaj prowokatorze
Słabe czy nie ale są,ty natomiast nawet nie wiesz co to słowo oznacza, niczym tchórz wykręcasz się od podania konkretów.
Juz ci wcześniej powiedzialem głąbie że nie mam nic przeciwko temu żebyś mnie odwiedził,ale uciekłeś od tematu bo po prostu się boisz.
Nie masz honoru,godności,wstydu,zadnych zasad.Jesteś takim forumowym wypierdkiem który dostaje baty nawet od dziewczyn,to przykre ale prawdziwe.
Nie umiesz odpowiedzieć mi na najprostsze pytanie,dlaczego według ciebie jestem prowokatorem.Wiesz że nim nie jestem,ot tak po prostu palnąłeś sobie głupotę (kolejną) i nie wiesz co dalej odpowiedzieć.
każdy mój post to konkretny cios w twoje marne ego,nie potrafisz tego unieść więc zalewasz mi że jestem prowokatorem.To tylko nieudana próba zachowania resztek twarzy,o ile mozna mówić o resztach w zetknięciu z moimi pociskami.
Mam nadzieję że w szkole nie będą cie z tego powodu gnębili,i tak pewnie codziennie spuszczają ci łeb w kiblu do ktorego wcześniej sie odlewali.Musisz to sobie jakoś zrekompensować więc tu na forum mysląc że jesteś kimś groznym wyżywasz się na ludziach.
Może idz do dyrektora placówki to ten ukróci proceder gnębienia cię,może kiedys wyrośniesz na ludzi,obejmiesz posadę ochroniarza na parkingu gdzie ja będę parkował swoja furę a ty niczym służący otwierał mi szlaban.
Jesteś moja forumową zabawką,workiem treningowym i nic tego nie zmieni.
zablokowali mi konto ponieważ broniłem swoich racji nie dlatego że trollowałem a jaki ten portal jest każdy widzi . Zostałem wyśmiany przez dziewczyny ? hahahaha nie wiem czy się śmiać czy płakać . Założę się że to głupie nastolatki i to było widać po wypowiedziach a konta mogą mi banować ilę chcą mam to gdzieś ja bronie swojej racji i tak będe robił dalej
Hahahahahahahahahaha,czyli administracja niesłusznie blokuje konta tym którzy łamią regulamin
Ja pier.dole,ale ty jesteś niedorobiony,beka na całego.Kuchenka mikrofalowa ma większe IQ od twojego,normalnie musze tego posta skopiować i umieścic na innym forum heheheheheheheh.
Bo administratorzy to pajace nie łamałem regulaminu tak bardzo żeby mnie blokowali bo znam na tym portalu więcej osób którzy notorycznie to robią a dalej tu są więc o co ci cioto chodzi ? Z tym żartem też jakoś ci nie specjalnie wyszło pajacu z pięć groszy . Na tym portalu są prawie same patałachy takie jak ty z którymi trzeba się tu użerać
Jak cię się nie podoba na FW to wyjazd,w regulaminie jest wyraznie napisanie cieciu z biedronki że nie mozna obrażać innych uzytkowników.Dlatego cię wyj.ebali,ale to musiało być bolesne dla ciebie,założyłeś drugie konto niczym pospolity troll,ciekawe ile masz ich jeszcze?.
Dla mnie nic nie jest tu bolesne tylko denerwuje mnie to że inni albo tacy jak ty są ograniczeni i prowokują do obrażania innych to się nie dziw pózniej że cię ktoś obraża bo widzę że płaczesz jak panienka i srasz w gacie tak że polewka gościu jest z ciebie niezła
Akurat ja nie czuje się obrażany,wręcz przeciwnie twoje nędzne proby podjazdu tylko dodają mi siły i poprawiają mi humor.Zacytuj mi tekst w którym ja płaczę jak panienka,no dalej kmiocie z wyspypiska,wykaż sie intelektem.
moje posty dodają ci siły do czego ? Pewnie do tego żebyś mógł spokojnie się wysrać popaprańcu . wręcz przeciwnie pajacu to ja mam z ciebie niezłą bekę . Napisz coś jeszcze to może inni użytkownicy się pośmieją a ja razem z nimi ;P
Dodają mi siły do tego żeby ci cisnąć jak pospolitej dziwce.Co do srania to akurat kiedy bede w kiblu pomyślę o tobie i wysram się specjalnie dla ciebie i na ciebie.
ty mnie ciśniesz hahahahaha to jednak niezły tu mam kabaret z ciebie chłopie nawijaj dalej dawno się tak nie śmiałem jak teraz . Uwaga filmwebowicze ! pan bobek90 w akcji ahahahaha no nie mogę
Tak cisnę cię i to konkretnie,po to jestem aby dawać w kość takim marnym leszczom jak ty.
Smiejesz się?,mozliwe a nawet pewne bo jak mowi stare przysłowie
"Pie.rdolnięty zawsze uśmiechnięty".
To dawaj cisinij dalej . Mam na ciebie koleś wyjeb ane na takich prowokatorów jak ty . Pochwal się kolejnym żenującymi tekstami :)
Tylko dlatego że skrytykowalem twój sposób w jaki odnosisz się do innych nazywasz mnie prowokatorem.Nie ma to jak rzetelna ocena...
ale nie skrytykowałeś tego jak odnoszą się do mnie i do aktorki bo już czasu zabrakło prawda . Widzisz tylko zło z mojej strony , ale nie dostrzegasz też u innych osób tutaj
Mam tylko to konto nie przypomina sobie o zakładaniu kolejnych tak więc nie trafiłaś dziecinko
Miałeś inne,teraz masz drugie,trzecie itp,itd.Jesteś idealnym przykładem zakochanego w Jolie szczyla który będzie bronił swojej ukochanej za wszelką cenę,prawda jest bolesna smrodzie,Angie nawet nie wie o twoim żałosnym istnieniu a nawet gdyby wiedziała to zrobiłaby na ciebie wielka kupę,którą zresztą i ja robię.
A skąd możesz wiedzieć czy nie wie o moim istnieniu ? Kurde ludzie jasnowidza mamy to przepowiedz date końca świata . A sram to ja na ciebie z góry na dół i na ukos cweluchu
Bo zagraniczne aktorki nie maja w zwyczaju zawierać znajomości z takimi no lifami jak ty.Co do jasnowidzenia to akurat do ciebie na tym forum przylgnęło to określenie więc nie wycofuj się rakiem,jeżeli chodzi o wypróżnianie się to naprawdę jesteś jakis inny skoro srasz na ukos!
A skąd wiesz że jestem no life ? przeczytałeś to na pudelku ? Znasz mnie ? Jesteś takim debilem że gorszego nikt nie znalazł . Jasnowidzem nie jestem i być nie zamierzam więc nie wię skąd wyciągasz swoje wnioski pewnie ze śmietnika . kiedy napisałem że sram na ukos to chodziło o taką przenośnie . Ajjjjj chłopczyku widzę że wszystko na poważnie bierzesz wrzuć na luz bo się napompujesz od tych swoich dziecięcych tekstów ;D
Bo tylko takimi słowami mozna określić gnojka ktory całymi dniami siedzi na FW i broni swojej pseudo dziewczyny Angie.
Sranie na ukos to jest przenośnią?-hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahah
Tym tekstem kompletnie się upokorzyłeś,jaką to metaforą jest dla ciebie "sranie na ukos".?
Nie jestes na luzie tylko ciągle spinasz poslady,w dodatku kompromitujesz się używając określeń kompletnie nie pasujących do sytuacji.
Nie uciekaj od odpowiedzi i wytłumacz mi o jaką przenośnię chodziło.
Daj mu spokój.To prawiczek.Do realnych szanująch się dziewczyn ma uraz więc znalazł sobie Jolie,która potrzebującym jak wiemy nie odmawia.
Pewnie nawet chętnie go adoptuje...
http://ahollywoodmakeup.blogspot.com/2011/09/angelina-jolie-plastic-surgery.html
wystarczy dobry wzrok i mniej naiwości
http://www.celebrityplasticpics.com/angelinajolie.htm
i wiele innych stron..ale jak ktoś sie nie zna na tym, co można zdziałac za pomoca operacji plastycznych..ja pracuję w tej branży, wiec lepiej sie orientuje..Dodam,ze ma przepięknie zrobiony nos i nie był on bardzo mocno zmnieniany
masz racje może troszeczkę nosek zmieniała ale nie żeby był plastik wręcz przeciwnie wygląda pięknie . Popacz na Nicole Kidman jak się zbotoksowała i wygląda obleśnie a Angie starzeje się normalnie bez operacji i botoksu zresztą każda dziewczyna co miałaby tyle kasy to by ciągle chodziły do chirurga plastycznego taka prawda
jakiej naiwności niby co te zdjęcia mają znaczyć ? To ma być dowód heh to ty jesteś naiwna bo Angelina nie miała operacji plastycznych a do tego masz mało ambitne żródło więc nie kompromituj się bo każda gwiazda ma niby takie coś żeby ludzie naiwni tacy jak ty w to uwierzyli
sam przyznałeś,że miała poprawiany nos.ale ok..już nie bede sie z Toba sprzeczac.Swoja droga spotka łam kiedyś mężczyznę (to było jeszcze za licealnych czasów), który był bardzo zakochany w britney spears i uważał,ze nie miała ona ŻADNYCH operacji i że to czyste naturalne piękno.Nie pomagało nawet pokazanie artykułów i zdjęć. Ale co ja tam będę takich przekonywać.Żyjcie w swoim świecie marzeń nierealnych - co mi tam.Ja wiem swoje :)
ale britney spears to co innego to była sto procent plastik a Angie tylko troszke sobie nos poprawiła i wielkie halo jakby to było coś złego . Twarz ma naturalną i starzeje się z honorem i wygląda pięknie nawet jak będzie w podeszłym wieku . Ja sobie żyje jak mi się podoba ale sama piszesz bzdury jak leci
no ale wreszcie przyznałeś, że poprawiła, więc nie piszę bzdur.Co to w ogóle za róznica czy naturalnie piękna czy poprawiona.Liczy sie efekt końcowy.M.Monroe też miała drobne korekty twarzy a i tak uważana jest za najpiękniejszą gwiazde kina lat ubiegłych
Nie będę wdawać się w dyskusję na ten temat, bo zdecydowanie za dłuuuugo zajęłoby mi czytanie waszych komentarzy. Powiem że słowo które przychodzi mi na myśl patrząc na zdjęcie autorki tematu to hipokryzja. Miłego dnia.
popatrz na zdjęcia matki Angeliny i popatrz jakie to dwie piękne kobiety,100%naturalności i pogódź sie z tym że tacy piękni ludzie istnieją w rzeczywistości a tego przykładem jest Angelina i jej matka:
http://www.pudelek.pl/artykul/18285/mloda_mama_angeliny_jolie_wideo/
http://fe-mail.gr/pages/posts/greece_europe_world/greece_europe_world1010.php
http://www.antesydespues.com.ar/en/las-mas-lindas-madres-e-hijas-famosas/
http://www.tumblr.com/tagged/marcheline-bertrand?before=1310355745
Gorzej kiedy patrzę na twój.
Matti_JCVD uciekł z forum lol,musiał chłopczyk usunąć konto bo go zgnębili.Generalnie żal.