Pff,nic wielkiego,zero naturalności ot po prostu taka sztuczna lalka dobra dla nastoletnich napaleńców.
tak zdjęcia z pudelka chyba porównywałaś . Angelina nie miała operacji bo tak mówiła w wywiadzie a prawde zawsze mówi kości policzkowe z wiekiem się zmieniają jak i cała twarz więc nie gadaj bzdur bo teraz też wygląda olśniewająco i ważne że botoksu nie używa tak jak choćby nicole kidman
"Angelina nie miała operacji bo tak mówiła w wywiadzie"
aha,jakby powiedziała że kiedys była facetem też byś uwierzył na słowo?.Jesteś naiwnym małolatem który robi sobie dobrze pod jej zdjęcie...
Już ci mówiłem żałosna szmato gruba żebyś poszła w ch uj i nie wracała . Jakbyś chciała wiedzieć to Angelina zawsze mówi prawde i prawdą jest że nie robiła żadnych operacji wystarczy spojrzeć na jej dzisiejsze zdjęcia widać wyrażnie że nie używa żadnych operacji , ale ty gruba su ko gówno wiesz a się wypowiadasz a dobrze to sobie robie jak cię gnoje parszywa gruba krowo . Takich jak ty powinni przerabiać na pasze dla zwierząt ehh pewnie od twojej otyłości padniesz na zawał serca jak ci cholesterol skoczy więc będzie o jednej świni mniej
Akurat podoba mi się na tym forum więc na razie nigdzie się nie wybieram,nie jesteś kimś konkretnym aby kazać mi stąd iść.Angelina mówi prawdę?,hehe a ty jesteś takim idiotą że wierzysz w to co kto mówi.Naprawdę szkoda mi ciebie pryszczaty smarku,jeżeli wierzysz ludziom na słowo to będziesz miał jeszcze cięższe życie niż masz teraz.
Powiadasz że mnie gnoisz,tylko że ja nie czuję się zgnojona,wręcz przeciwnie jestem zrelaksowana i zadowolona z tego że tak się tutaj rzucasz. przy okazji robiąc z siebie błazna.
Ehhhh no dobra widze że ci nie wytłumaczę tego . To nie jest kwestia tego czy ja jej wierzę czy nie ponieważ w wywiadach i na premierach widać że nie miała żadnych operacji i stara też nie jest bo ma 36 lat więc jest w takim dojrzałym wieku i twarz ma piekną więc to nie chodzi o to czy ja jej wierze , ale jedno wiem na pewno tobie nigdy nie uwierzę i dlatego nie mam trudno
Ma sztuczne wargi,pewnie napompowane botoxem,widać że jesteś szczylem który lubi wszystko co sztuczne.Szkoda że życie mocno cię doświadcza w tak młodym wieku,no cóż wszystko przed tobą,zamiast ślęczeć przed komputerem wez się za naukę a nóż widelec wyrośnie z ciebe normalny obywatel.
Co do tego że kończysz ze mna dyskusję to nie pochlebiaj sobie,ja z tobą nie dyskutowałam tylko konkretnie cię wypunktowałam pryszczu.
sztuczne wargi hahahahahahaha nie dość że otyła to głupia jak but Angie już od dziecka miała tak piękne usta więc widać że gówno wiesz gruba pało . Ty mnie do szkoły nakłaniasz ? hahahah jak ty nawet do szkoły nie chodzisz bo jesteś tak gruba że cię tą wyśmiewają ale to nie moja wina . Widzisz nie masz argumentów siedzisz ciągle przy kompie bo na dwór nie wychodzisz bo któż by chciał z taką brzydulą rozmawiać nikt więc kończę z tobą aha i przyszczem jesteś ty do tego grubym i cię jadę ja chce ciemnoto umysłowa
Akurat wróciłam z dworu więc nie wiem skąd te durne przypuszczenia?,czyli jednak bawisz się w jasnowidzenie,to fakt.Ciekawe czy twoi rowieśnicy o tym wiedzą?,a może umiesz przewidzeć jakie numery padną w totka?,jakby co to byłabym wdzięczna.
Co do szkoły to takową juz ukończyłam i to wbrew twoim przypuszczeniom z bardzo dobrym wynikiem,ty niestety dobrym uczniem raczej nie jesteś,widac to po twoich marnych wypocinach które tu serwujesz.
Możesz sobie gdakać,ujadać,fikać kozły przed monitorem ale nic nie zmieni faktu że Angelina podniecają sie same smarki,które robia sobie dobrze pod jej zdjęcie.
Od siebie dodam że nie powinieneś się tak denerwować,bo ponoc od tego pryszcze staja się bardziej widoczne.
A teraz marsz do nauki kozle ofiarny,jak wspomniałam masz jeszcze czas na to żeby się dokształcić a może wtedy poważnie z tobą pogadam.
tak przed monitorem to sobie możesz mówić że na dwór wyszłaś i pewnie jeszcze chodziłaś chłopakiem heh uważaj bo ci uwierzę daj jakieś dowody czy coś to dopiero pogadamy tak samo podaj dowody że jestem słabym uczniem bo co do moich wypowiedzi w stosunku do ciebie kultury dla takich jak ty się nie marnuje piszesz takie bzdury że głowa mała . Podejrzewasz mnie o jasnowidzenie a sama mnie oceniasz jakbyś mnie znała a ja tylko wysuwam pewne wnioski , że grubasy siedzą w domu i nic tylko żrą . I jeszcze raz ci mówię nie mam pryszczy mam gładką cerę , ale to do twojej tłustej główki zapewne dalej nie dotrze , a Angie ma wielbicieli na całym świecie w róznym wieku czy to mężczyżni czy to kobiety ponieważ stanowi wzór a nie to co ty gruba su ko i twoje lupie komentarze na jej temat ci tu nic nie pomogą takawięc żegnaj
Daj mi dowody na to że nie masz pryszczy,poza tym kiedy czytam twoje bzdury to jedyne słowo które przychodzi mi na myśl to "głąb",inaczej nie mozna nazwać kolesia który tak bezsensownie wałkuje ten temat.
Wciąż się powtarzasz,a to gruba,tłusta,żre,widać że masz bardzo ubogi zasób słownictwa,nie martw się wszystkie głąby tak mają,ale martw sie tym że jesteś jednym z nich.
Napisałeś że wysuwasz wnioski,tylko tylko że w całym temacie obrażasz wszystkich praktycznie za nic,nazywasz userki dziwkami,to samo tyczy się ich matek-czy to według ciebie jest wyciąganie wniosków?.
To jest zwykła trollerka nastoletniego pryszcza,chcesz się tutaj pospuszczać jaki to jesteś fighter tylko że nikt cię na poważnie nie bierze,ludzie odpuszczają sobie wymiane zdań z tobą,bo tak powinno się reagować na objawy kretynizmu i trollingu.
Ja natomiast lubię prowokować takich jeleni jak ty,podczas gdy trolle się napinają u mnie na twarzy gości uśmiech.Tak więc dziekuję ci za codzienne poprawianie mi humoru.
hahahha no tak sama przyznałaś się że lubisz prowokować znaczy to że jesteś trollem a prowokowanie to cecha typowego trolla więc dobrze myślałem że jesteś gruba i głupia teraz już nie mam żadnych wątpliwości . Powtarzam się dlatego żeby do twojego tłustego mózgu dotarło to co piszę , niestety bezskutecznie i już tego nie zrobię , a te niby userki przezywam dlatego , że same prowokują ( jak ty ) i w tym celu kultury nie używam ponieważ z hołotą trzeba ostro dyskutować a ty lubisz prowokować , poniżać ludzi i zakładać debilne a przy tym bezsensowne tematy na temat urody aktorek zamiast pisać na temat aktorstwa czy obejrzanego filmu tak więc spieprzaj trollu zanim ktoś cię zbanuje a uprzedzam że mam na ciebie haka i jeszcze jeden taki numer to spłyniesz stąd razem ze swoim gównem
Tylko że ja prowokuje po to żeby przekonać się czy taki nędzny trollik jak ty potrafi napisać cokolwiek więcej niz wyzwiska i obelżywe teksty.Gdybyś wykazał choćby minimum inteligencji w tym co tu nabazgraleś to pewnie dałabym sobie spokój.
Przejrzalam temat od początku i ty obrażasz nawet osoby które dały Jolie 7/10 punktów!!!.
Zwyzywałeś userki Clea i Boginka_pl mimo że one nic do Jolie nie mają,przeczytaj wszystko ze zrozumienim dopiero potem się wyrywaj do odpowiedzi.
Zacytuję ci tutaj post userki "Clea"
"Z niecierpliwością czekam na cytat, w którym można znaleźć dowód na mój brak szacunku do tej kobiety. Czy stwierdzenie faktu (tak tak, wedle mojego mniemania to fakt), że noszenie krwi kochanka na szyi nie jest normalne ukazuje brak szacunku do człowieka ? Kolejny pseudofan o rozumie rybki akwariowej."
Nie potrafiłeś odpowiedzieć,polegleś a potem zacząleś dziewczyny wyzywać.Większośc osób w tym temacie uznała cię za trolla i poniżyła więc teraz wiem że mam rację.
Co więcej wszystkim odpisujesz niemalże w ten sam sposób,a to wyzywając ich od szmat,a to czepiając sie ich rodziców,to przejaw twojej kompletnej bezsilności bo człowiek który nie ma co powiedzieć w ostateczności sięga po przekleństwa.
Czekam też na tego haka którego trzymasz gdzieś tam w ukryciu (w majtkach?),uważaj tylko żebyś się nie pokaleczył pryszczyku:)
Ja już z tobą skończyłem trollu twoje argumenty są mało skuteczne . Nie jestem żadnym psychofanem czy coś w tym stylu , ale nazywanie Angeliny brzydką to tylko potwierdza że taka osoba zazdrości a nic w swoim życiu nie osiągneła czyli ty no bo co ty niby zrobiłaś dla ludzi no co ? Zjadłaś hamburgera za 2 zł ? Ni pogrążaj się i mam w dupie twoją opinie ja trzymam się logiki i wiem co mówię
Ty za to ciągle piszesz albo coś z pryszczami albo ze spuszczaniem..serio kobieto,masz fantazje jakieś to je spełnij,to nie forum erotyczne
Poza tym mogłabyś dać w końcu swoje zdjęcie,a nie wykorzystywać zdjęcia innych bo to żałosne i bardzo dziecinne.No żal mi ciebie i tyle.
Nie denerwuje się wręcz przeciwnie mam z ciebie taką polwkę tutaj że nie trzeba kabaretów oglądać ;P
Aha i kończę z tobą tą dyskusje bo trollli dokarmiać nie będe gdyż i tak jesteś tłusta
Nie przejmuj się nią,ona i jej świta ..to chorzy ludzie którym się nudzi i lubią wkur**** innych,swoimi "poglądami" na życie,nie ma co się przejmować takimi śmieciami..
Pozdrawiam ;)
Spoko ale ja się takimi osobami nie przejmuje bo nie ma czym nawet . Cieszę się że mogę popisać na tym portalu z takimi miłymi osobami jak ty ;) bo piszesz prawdę
Akurat znam "dorote_kolmus" i jej Boską świte..która ma gdzieś ludzi i ocenia ich po wierzę,orientacji,wyglądzie,wszystko im przeszkadza,mieszają się wszędzie żeby wkur**** jak najwięcej ludzi,a mają siebie za wielkich wierzących..po prostu żałosne..
A więc dorotka i jej świta boskich dzieci musi się wypowiadać,tak jak ksiądz natanek,bo przecież za głupote nikt im nic nie zrobi..
A to że są nic nie wartymi ludźmi i chcą być "fajni" chociaż na forum a nie bardzo im to wychodzi,to już inna sprawa :)
Ogólnie jej podejście do życia,i jej świty domaga się pomsty do nieba..
Trolli trzeba olewać z góry na dół i tyle chyba że ich admin zablokuje , ale w to wątpie
Pod twoje zdjęcie nikt nie zrobi,ogólnie raczej powodzenia mieć nie będziesz z taką twarzą i z takim charakterem popapranym,tylko zakon cię czeka,ale może chętnie wyliżesz siostrę zakonną?Bo podobne siostry niektóre tak się zabawiają,a ty też widać lubisz takie akty..z osobami duchownymi
W imię Boga?
Amen.
Za to ty nie masz jaj na to żeby wrzucić swoją fotkę,potrafisz brandzlować się krytykując czyjś wygląd podczas gdy sam jesteś zwyklym tchórzem który wstydzi się pokazać swoją gębę.
Nie wiem o co ci chodzi z osobami duchownymi,nie mam zamiaru iść do zakonu,nie słyszalam że siostry zakonne tak się zabawiały więc wszystko co tu pieprzysz to zwykłe pomówienia.
Widzisz nikt cię tu nie lubi i to nie tylko moje zdanie i proszę cię nie poniżaj sie już bo szkoda na ciebie czasu i nerwów
Nie obchodzi mnie czy ktoś mnie tutaj lubi czy nie,natomiast to ty w tym temacie zostałeś wysmiany przez dziewczyny,sponiewierany i ponizony.To tobie zablokowano poprzednie konto,a to oznacza że jesteś trollem bo tylko tak kończą trolle na FW.
Mam nadzieję że i to konto zostanie ci zablokowane,w tym temacie administracje z pewnością znajdzie powody aby to zrobić.
Twoje wypowiedzi będą blokowane,wiem bo pisałem już do administracji..więc za każdym razem jak napiszesz jakieś brednie to będzie zablokowane tak samo jak wypowiedzi twojej świty.
Koorva gościu gniesz pałę w całym temacie,wyzywasz dziewczyny a to oznaka frajerstwa.
Jolie mi się nie podoba jako kobieta,i nie lubie jej jako aktorki-masz jakieś ale?
hej gościu ty nazywasz kobietą taką grubą pałę ? to nie jest kobieta to otyła i chora osoba bo otyłośc jest chorobą . Dziewczyna dba o siebie i zna swoją wartością i obrażam tylko te które są nienormalne a do tego prowokują ludzi i fanów takich jak ja . Oczywiście nie lubie używać przeklęństw na forum no ale jeśli taka osoba jak ta gruba raszpla wysuwa gówniane wnioski i prowokuje no to nie moja wina . Jeśli Angelina ci się nie podoba ok szanuje to , ale z drugie strona co mnie to gówno obchodzi czy ją lubisz czy nie Angie i tak jest super aktorką , wie jak się gra w filmach i wychodzi jej to fantastycznie i twoje widzimisie mam w dupie
Nie kumasz śmieciu o co mi chodzi,od początku nazywasz dziewczyny szmatami itp więc dla mnie jesteś na pozycji przgranej.
Piszesz że gówno cię obchodzi czy lubię Jolie czy nie,ale jak ktoś napisze że jej nie lubi to od razu się rzucasz.Jesteś dla mnie kupą gówna,nikim ważnym,po prostu śmieciem nie szanującym kobiet a takich należy gnębić,zresztą przeglądając ten temat przyznam że dostałeś bęcki więc nie muszę zbytnio sie wysilać.
spadaj frajerze nie znasz mnie to nie oceniaj jeśli myślisz że przezywam dziewczyny to jesteś błędzie bo gówno wiesz jak się odzywam , a na forum mogę pisać co chce i do kogo chce pedale jak tak zaczynasz przez internet kozaczysz to znaczy pi zda jesteś w realu . Na pozycji przegranej nigdy nie byłem i nie będe więc wal się kacapie
Ja też na forum mogę pisac co chcę więc stwierdzam fakty i nazywam cię śmieciem.Poza tym to ty tutaj kozaczysz od samego początku więc się nie dziąsłuj że jest inaczej.
Jestes przegrany już od urodzenia,ktoś kto rzuca się nawet do dziewczyn jest dla mnie zwykłym tchórzem i śmieciem więc tak od teraz będę cie tytułował.
Tchórz i jeszcze raz tchórz bez cienia godności.
Gdybym w realu słyszał takie słowa od ciebie to już byś w szpitalu pod kroplówką siedział cwelu
Pod kroplówką sie leży złamasie,nawet tak prostych rzeczy nie wiesz buhahaa.Poza tym to co napisałes to są grozby karalne,za słowa groi odpowiedzialnośc karna więc trzęś majtami żeby ktos tego gdzieś nie zgłosił.
no to zgłoś to konfidencie widać właśnie z kima mam doczynienia z frajerem który sprzedaje a takich należy karać nie wiem czy wiesz . Co cię tak podnieciło ? Już się pomylić nie można ? Ile masz lat 15 czy mniej ?
Nie potrafisz czyytać?,nie napisałem że ja,administracja tu zagląda więc o nią się martw.Powiedz mi śmieciu jak należy karać tych ktorzy zgłaszają przestępstwa?,jest na to jakiś paragraf?
Ciekawe o co chodzi ci z tą pomyłką,jeżeli twoje życie nią jest to masz racje.W całym temacie mnóstwo twoich pomyłek ułomie.
tak tak potrafie czytać przygłupie bo jeżeli bym ci ubliżył w realu to miałbyś prawo to zgłosić a jeżeli ci ubliżam na forum to mam prawo bo ty sam mi palancie ubliżasz i zaczełeś ze mną bezsensowną dyskusje frajerze . Najlepiej to odejdż od komputera cioto bo ci to szkodzi
To jest forum publiczne i teksty typu "leżalbyś pod kroplówką" są traktowane jako grozby.Poczekamy co zrobi administracja,dobrze ci radzę smarkaczu poproś o usunięcie konta póki jeszcze możesz.
A tak wogóle to frajer z ciebie ta cała hołota którą wyzywam to zwykłe trolle a dziewczyny tak więc widać że dajesz się nabierać na to frajerze
Zwykłe trolle?,te dziewczyny próbowały rozmawiać z tobą inteligentnie a ty im nabluzgałeś,jeżeli to według ciebie jest rollerka to jesteś absolwentem szkoly specjalnej.
Naucz się pisac w jednym poście a nie walisz jeden po drugim jak zwykły ułom.
Tchórz,śmieć,ułom-staczasz się coraz niżej.
Od tematu mojej matki i ogólnie rodzicow wara śmieciu.Czytałem temat od początku i nigdzie naskakiwania nie widziałem,po prostu dziewczyny miały swoje zdanie a tym im od razu z grubej rury tchórzu.
Nerwy cię ponoszą chłopaczku,widzę że wyskakujesz tu z ustawką,to dawaj przyjedz do mnie,wsiadaj na rower i zapierdalaj do Warszawy,tam mieszkam.
Jesteś cienki,dostajesz baty aż ci konto kasują,śmieszysz mnie a jak wiadomo smiech to zdrowie więc proszę o więcej.Wchłaniam twoje marne wypociny,karmię się nimi i dzięki temu zyskuje coraz większą siłę i ochotę żeby cię jeszcze pognębić.
nie ubliżam twoim rodzicom więc spieprzaj franco . Te dziewczyny miały swoje zdanie ? hah no to ładnie masz na bani jak one ubliżały Angelinie i jej zazdrościły jeśli to nazywasz swoim zdaniem to jesteś tak samo walnięty jak te bachory hanny montany . Wiesz nie mam czasu dla takiego cioty jak ty ale jeśli ci tak na mnie zależy to wsiadaj na swoją lawetę i przyjedż do Wrocławia. No widzisz sam jesteś tchórzem i lapsem do potęgi a te swoje teksty mam w dupie gnębić to sobie możesz swojego brata jak go masz
Podaj mi przykład gdzie te dziewczyny naubliżały tej aktorce,chodzi mi o pierwsza stronę gdzie jedna z userek oceniła ją nawet na 7 punktów.Czy każdy ma wielbić tę babę bo ty za nią szalejesz?
Na tobie kompletnie mi nie zależy,nie jesteś kimś godnym abym sie tobą przejmował.Ale to TY jako pierwszy rzuciłeś mi tekst o spotkaniu więc to TY powinieneś do mnie przyjechać i sprawić abym z płaczem wrócił do mamy.
To może nawet nie jest dziewczyna,ona ma za zadanie wkur**** innych
To troll,dzieciak któremu się nudzi tak samo jak jej świta..
Poza tym sama prowokuje i obraża innych,więc niech nie dziwi się że ją tak wyzywają..
Akurat nie chodzi mi o kolmusową tylko o te dziewczyny ktorym ten śmieciarz naubliżał na początku tematu.
Nie dociera debilu to do ciebie że to są też trolle umiesz czytać ze zrozumieniem czy masz problemy ze wzrokiem a śmieciem to jesteś ty który na dodatek daje się nabrać jak dziecko wróć do świata hanny montany pedale . Pewnie jesteś wrózką i wiedziałeś że to dziewczyny bo tak miały w profilu hahahaha no to szkoda mi cię pacanie
Po czym wnioskujesz śmieciu że te dziewczyny które zwyzywales na początku to trolle?.Druga sprawa to ty w tym temacie przejawiasz zdolności parapsychiczne bo niczym jasnowidz wszystko przewidujesz.Nie oglądam żadnej hanny montany,czy mam ją w filmach przez siebie ocenionych?,jak nie to dlaczego bezczelnie kłamiesz smieciu?
Nie przypominam sobie żeby oceniał hanna montane . Po tym wnioskuje śmieciu że te dziewczyny nie mają za grosz kultury i szacunku dla Angeliny która jest świetną aktorką . Nie muszą jej lubisz , ale też nie powinny jej obrażać i mieć dla nie niej szacunek za to co robi bo one tylko jej zazdroszczą i to jest chorę . Teraz już wiesz śmieciu dlaczego je tak poniżyłem a w zeczywistości nie jestem jakimś damskim bokserem czy coś w tym stylu więc opanuj dupe bo popuścisz karaluchu