W tym roku Angelina Jolie i Brad Pitt będą obchodzić Gwiazdkę aż 3 razy, aby uszanować religie każdego ze swoich dzieci.
Słynna para ma dwójkę adoptowanych dzieci ? 5-letniego Maddoxa z Kambodży oraz roczną Zaharę z Etiopii ? a także wspólną biologiczną córkę Shiloh.
?Gwiazdka Zahary odbędzie się 8 stycznia, a w buddyjskiej religii kraju Maddoxa zamiast Bożego Narodzenia świętuje się festiwal wody. Zamierzamy obchodzić każde z tych świąt?, mówi Jolie.
/źr. www.wp.pl/
Moja osobista opinia jest taka, że Brad i Angie postępują bardzo dobrze. Chcą zachować w swoich dzieciach piękne i ciekawe tradycje ich krajów. A i dzięki temu ich rodzina będzie zróżnicowana kulturowo. Zahara i Madox im w przyszłości podziękują :)
Eee.. zatkało mnie. Mam trochę więcej lat niż Ci się wydaje :/ Znam trochę życie i mam prawo się wypowiadać, tak jak również i Ty. Jedyne, czego nie mamy prawa to obrażać innych, mój drogi..
Twój post świadczy o Twoim niezwykłym poziomie inteligencji.. Idź lepiej zrób własną "kupę" zamiast zatruwać życie innym..